terug naar stylisten in Amsterdam

Interieurstylist | Interieuradvies Amsterdam
Hooft & Petiet Vastgoedstyling

E-mail stylist

Hooft & Petiet vastgoedstyling
Marjan & Mauri
GSM: 06-12562638
www.hooftenpetiet.nl

Bel Marjan & Mauri voor een vrijblijvend gesprek

Voor interieur- en verkoopstyling op maat.

  • Verkoopstyling
  • Interieurstyling
  • Meubelverhuur
  • Expats meubelverhuur
  • Fotopresentatie
  • 2D en 3D presentatie
  • Modelwoning

Wie zijn Hooft & Petiet
Wij, Marjan van het Hooft en Mauri Petiet hebben beiden een grote passie voor wonen en interieur.

Werkwijze Verkoopstyling
Tijdens het gratis intake gesprek lopen wij samen met u alle vertrekken door en bespreken we de mogelijkheden en aandachtspunten. Ook de eventuele knelpunten van de woning en de feedback die u mogelijk hebt gekregen van uw makelaar na bezichtigingen komen aan de orde.

Wij geven u vooraf een helder kostenplaatje zodat u naderhand niet voor verrassingen komt te staan. Daarna spreken we een datum af voor de restyling. Op die dag hoeft u niet aanwezig te zijn. Alles wordt geregeld. Aan het eind van de dag bekijken we samen het resultaat.

Wij maken gebruik van uw eigen meubels zolang u deze nog in de woning heeft staan en vullen dit aan met accessoires die u van ons kunt huren of overnemen.

Foto’s en Teksten
Bent u helemaal tevreden, dan worden de resultaten van de verkoopstyling vastgelegd in de fotoshoot. Wij werken met professionele vastgoedfotografen. U krijgt voldoende foto’s die u voor uw verkoopcampagne kunt gebruiken. Wij leveren tevens altijd een 360o foto. Ook is het mogelijk dat de tekstschrijver uw huis van onder tot boven op aantrekkelijke wijze beschrijft.

Meubelverhuur
Omdat gebleken is dat lege woningen niet verkopen, heeft Hooft & Petiet meubels waarmee we uw (gedeeltelijk) lege woning sfeervol kunnen inrichten, compleet met verlichting en waar nodig stoffering. Wij kunnen hierbij snel schakelen, wij bezitten een eigen meubelverhuur en kunnen vaak uit voorraad putten. Van aanvraag tot inrichting zitten maximaal 10 werkdagen. Heeft u nog net even de tijd om wellicht een muurtje te schilderen, of desgewenst dit door ons te laten doen.

Modelwoning
Hooft & Petiet stoffeert en verzorgt de inrichting van modelwoningen voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars, makelaars, woningcorporaties en beleggers. Professionele 2D en 3D animaties zorgen voor een mooie impressie van uw project.

Expats en meubelverhuur
Zoekt u voor korte of langere tijd meubels of een hele inboedel voor uzelf, klant of personeel? Wij regelen alles voor u, tot in detail.

Werkwijze Interieurstyling
Dit advies bestaat uit een ca. 3 uur durend interieuradvies.
Hooft & Petiet komt bij u thuis, waarbij u inspirerend advies krijgt over
opstelling van de meubels, kleurgebruik, vloeren-, en wandafwerking,
verlichting en accessoires. Ter voorbereiding zorgt u voor de plattegrond schaal 1: 50. Een moodboard van uw favoriete woonstijl kunt u vooraf mailen of maken we ter plekke samen.

Reacties van Klanten
“Hooft & Petiet zijn prettige dames gevoel voor sfeer en smaak!
Ik koos ze uit omdat ik nét iets anders dan standaard wilde. Ze snapten wat ik bedoelde en dachten met me mee – waarbij ze mij tactvol bijstuurden als het ging om hun professionele ervaring en expertise. Servicegericht, adequaat en flexibel, precies wat je nodig hebt in zulke drukke tijden. Dank voor de prettige samenwerking en het mooie resultaat.”
D.M te Amstelveen – Juni 2015

U kunt vastgoedstylisten Marjan & Mauri boeken voor interieurstyling, verkoopstyling, meubelverhuur, modelwoningen, 2D en 3D presentaties en fotopresentaties.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een vrijblijvend gesprek mail of bel interieurstylist AMSTERDAM 3. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amsterdam op AlleTuinontwerpers.nl of kijk op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.