Interieurstylist | Interieuradvies Breukelen
BOOST-Restyling – Irma Meulman

E-mail stylist

BOOST-Restyling
Tel: 06-24410955
www.boost-restyling.nl
Facebook  Pinterest
Linkedin    Twitter

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

BOOST-Restyling is het interieuradviesbureau van stylist Irma Meulman uit Breukelen. Irma geeft sinds 2010 professioneel en onafhankelijk interieuradvies, kleuradvies en styling aan particulieren en bedrijven.

Visie en werkwijze
Wonen is een kwestie van gevoel, van stijl en cultuur. Een goede inrichting vertelt iets over de mensen die in het huis wonen en ook iets over het huis zelf. Samenwerking is hierbij de sleutel van het succes, uiteindelijk moet jij als klant blij worden van het eindresultaat!

Interieuradvies
Sommige mensen komen omdat ze hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld de keuze van de kleur op de muren, of omdat ze vragen hebben over de indeling van de woning. Anderen willen echt een compleet interieuradvies met alles erop en eraan. Irma luistert goed naar de wensen van de klant. Aangevuld met haar eigen ideeën vertaalt ze deze in een mooi, creatief ontwerp dat perfect aansluit bij jouw woonstijl en smaak.

NIEUW! Interieuradvies van 3 uur voor 255 euro
Heeft je woning geen ingrijpende verbouwing nodig maar wil je met kleine aanpassingen een groots effect bereiken? … dan is dit interieuradvies wellicht de oplossing! Je krijgt van Irma tips en ideeën waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt.

Verkoopstyling
Ook helpt Irma mensen die hun huis willen verkopen met het verkoopklaar maken van hun woning. Dit is een mondeling advies waarbij per ruimte in kaart wordt gebracht om deze aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Tarief vanaf 150 euro.

Bekijk ook Irma’s portfolio met foto’s van interieur- en verkoopstyling projecten.

Nieuwsgierig geworden? Irma Meulman komt graag bij u langs!

Bel 06-24410955 of vul het contactformulier in en Irma neemt contact met u op voor het maken van een kennismakingsgesprek.
BOOST-Restyling is lid van BNS CRISP, de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

U kunt stylist Irma Meulman uit Breukelen boeken voor interieuradvies, interieurstyling en verkoopstyling in de regio Utrecht en daarbuiten.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een gratis oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Breukelen. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amsterdam op AlleTuinontwerpers.nl of kijk op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op