Interieurstylist | Interieuradvies Dordrecht
s t u d i o S•A•B

E-mail stylist

s t u d i o S•A•B
Sabiha Barkey
Tel: 06 46434463
www.studio-sab.nl
Bel of mail voor de tarieven

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

s t u d i o S•A•B is gespecialiseerd in interieuradvies en het begeleiden van particuliere en zakelijke interieurprojecten.

s t u d i o S•A•B helpt u graag met advies, ontwerp en projectbegeleiding bij de inrichting of verbouwing van uw woon- of werkruimte. Vanaf het indelen en aanpassen van de ruimte tot en met de styling: uw wensen worden vertaald naar een functioneel en sfeervol interieur.

Visie en Werkwijze
s t u d i o S•A•B is opgericht door Sabiha Barkey, zij zet haar kundigheid en expertise in als werktuig voor de opdrachtgever. Haar doel is het creëren van een sfeervolle en tijdloze woon of werk omgeving waarin de wensen van bewoner of de identiteit van huis of bedrijf samenkomen.

Tips en Tricks advies
Heeft je interieur geen ingrijpende verbouwing nodig, maar wil je toch met kleine veranderingen een groot effect bereiken? …dan is een Tips & Trick advies wellicht de oplossing!
Een Tips en Tricks advies is een 2 uur durend mondeling advies waarin alle “interieur dilemma’s” worden behandeld! Sabiha fungeert als vraagbaken en geeft tips en ideeën voor jullie interieur. Dit kan van alles zijn zoals kleur, indeling, verlichting, shop advies enz, kortom alles wordt behandeld en daar waar het kan, worden meteen kleine veranderingen aangepakt. De kosten voor dit advies zijn €250,- incl. 21% BTW

Interieuradvies Particulier
Gaat uw woning op de schop en moet er een volledig nieuw interieur komen?
Heeft u een meubelstuk op maat nodig? Of het nu gaat om een interieuradvies,
een kleurenplan voor de woonkamer, of om een totaalontwerp van de volledige woning, alles krijgt van Sabiha dezelfde betrokkenheid en aandacht. Wat telt is dat ú tot het gewenste resultaat komt: een woning waarin u zich goed voelt en die u verwelkomt, elke keer dat u binnentreedt.

Interieuradvies Zakelijk
Wilt u een nieuw ontwerp voor uw winkel, kantoor of restaurant? Heeft u kleuren-advies nodig? Behoefte aan tips voor een ruimtelijke indeling? Van grote ontwerp-opdrachten tot kleine aanpassingen, elke klus en iedere klant kan rekenen op de inzet en aandacht die nodig is om te komen tot een optimaal resultaat.

Compleet interieurplan
Sabiha Barkey komt vrijblijvend voor een oriënterend gesprek bij u langs om uw wensen en verwachtingen te bespreken. De betreffende ruimte(s) worden bekeken en besproken. Ook worden er foto’s genomen. Plattegronden of bouwtekeningen zijn welkom. Op basis van dit gesprek wordt uw interieurplan uitgewerkt.

Dit complete interieurplan bestaat uit:

● Meubelopstelling/ 3D
● Sfeerontwerp d.m.v. moodboard
● Kleurenplan
● Advies voor stoffering en verlichting
● Eindpresentatie

Kortom, een deskundig advies & ontwerp voor de verbouwing, complete inrichting en interieurstyling van uw woon- of bedrijfsruimte.

studio Sab voor uw events, feesten en partijen
Studio Sab is tevens gespecialiseerd in Party Styling. Met oog voor detail, vorm en inhoud maken wij van iedere party een spectakel.

Zakelijk of Particulier, Kinderpartijtje of Droom Bruiloft, Jubileum of Personeelsfeest?
Strak of Landelijk, Eenvoudig of Over The Top, Chique of Nostalgisch?

Door onze grote kennis, creativiteit en inlevingsvermogen is alles mogelijk.
We streven er naar om ieder event tot een succes te maken in de juiste ambiance waarin u en uw gasten zich prettig voelen.

U kunt interieur styliste Sabiha Barkey boeken voor interieuradvies, interieurontwerp, meubelontwerp, interieur styling, winkelstyling, party en evenementen styling.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist DORDRECHT. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Rotterdam op AlleTuinontwerpers.nl of kijk op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.