Interieurstylist | Interieuradvies Emmen
d’Esin Balans in Interieur – Esther Draaisma

E-mail stylist

d’Esin Balans in Interieur
Esther Draaisma
Tel: 06 812 92 099
www.desin-interieur.nl

Bel of mail voor de tarieven
Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Welkom bij d’Esin Balans in Interieur

Iedereen wil zich goed voelen in een huis. Vaak heeft men een druk bestaan en is thuis de plek om rust en balans te vinden. Het gebruik van de juiste kleuren, materialen en verlichting in een ruimte kan dit ondersteunen.
Esther Draaisma van d’Esin zorgt voor balans in een interieur dat bij u past. In Esther’s interieurideeën kunt u creativiteit, enthousiasme en ambitie verwachten.

U kunt bij Esther terecht voor verschillende adviezen over de inrichting van uw woning of bedrijf. Elk advies wordt uitgewerkt in een presentatie. Daarna kunt u zelf voor de uitvoering zorgen of als u dat wilt, doet Esther dit voor u.

Mogelijkheden Interieuradvies
● Interieurontwerp
● Kleuren
● Styling
● Verlichting
● Totaalplan
● Mondeling interieuradvies
● Online interieuradvies
● Cadeaubon
Voor meer info over deze interieuradviezen klik hier.

Duurzaam interieur
Wanneer u het wilt, werkt Esther haar adviezen uit volgens de principes reduceren, hergebruiken en recyclen. In een interieur kun je zoeken naar manieren om het milieu minder te belasten, zonder dat het ten koste gaat van de stijl.

Technisch gezien worden gebouwen kritischer onderzocht op energiezuinigheid, minder vervuiling en efficiënter gebruik van grondstoffen in de wereld. Om iets te doen aan het milieu kunnen we milieuvriendelijk inrichten.

3D IMPRESSIES
Uw nieuwe interieur al beleven vóórdat u iets heeft gewijzigd? Dan kan! d’Esin beschikt over speciale software om ruimtes levensecht te presenteren. Foto’s vanuit verschillende hoeken zorgen ervoor dat u zich al in de ruimte waant. In haar portfolio ziet u voorbeelden van projecten die zij in 3D heeft uitgevoerd.

U kunt Interieurstylist Emmen Esther Draaisma inschakelen voor interieurontwerp, styling en online interieuradvies voor woning of bedrijf. Haar werkgebied omvat o.a. Drenthe, Friesland en Groningen. Woont u in een andere provincie? Neem gerust contact met Esther op.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Emmen. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Assen op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op