Interieurstylist | Interieuradvies Nijmegen
Jet Hendriks

E-mail stylist

Jet Hendriks
Heggenrank 9
5835 CG Beugen
Tel: 06 51669860

Maak een afspraak met Jet Hendriks voor een gratis oriëntatiegesprek

Wie is JET HENDRIKS?

Een dosis liefde, passie en lef voor het vak. Ieder interieur OF exterieur zo creëren dat de buitenwereld ziet: dit huis is van hen. Jouw of jullie plekje eigen maken. Een plek waar jij je goed voelt.

Wat kan Jet Hendriks voor je doen?

● Verkoop Styling; je huis verkoop klaar maken voor de potentiele kijker zodat het huis nog sneller verkocht wordt.

● Woning Fotografie; van een huis in aanbouw, verbouw of voor de verkoop. Unieke foto’s om jou huis op een professionele wijze te presenteren.

● Organisatie Openhuizendag; net die extra aandacht dat jouw huis verdient.

● 3d Visualisatie; loop door je huis door middel van een 3d presentatie.

● Interieuradvies; kleur – licht – meubel – vloer – keuken – badkamer – slaapkamer – kinderkamer. Advies voor iedere ruimte op maat gemaakt.

● Online advies; advies nodig maar geen tijd? Ook online advies is mogelijk & met alle hightech snufjes is dit advies net zo echt als real-life advies.

● Party Styling – Outdoor styling; feestje? Of gewoon een fijne plek buiten? Jouw wensen in jouw tuin.

● Inkopen van meubels, verlichting en accessoires. Bekende merken zoals: VTwonen , Zuiver, Dutch bone, Elites, Rubelli, Donghia, MC originals.

● Creëren van een fijne werkplek; zo belangrijk om te werken in een ruimte wat fijn voor jouw voelt. Op maat gemaakt naar behoefte van jouw lichaam.

● Rust en interieur; Samen met een pedagoog gaan wij aan de slag m.b.v. een op maat gemaakt coaching traject EN de rust creëren in het interieur.

● Alles uit handen geven; voor een bepaald budget je woning /1 of meerdere ruimtes / kantoor gerestyled. Van kleine aanpassingen tot grote aanpassingen. Voorafgaand goede gesprekken en een previeuw op creatieve wijze.

● Bouwbegeleiding; waar ga je heen voor de keuken, passend bij het budget? Wat is het juiste adres voor dé vloer of wandbekleding? Allemaal vragen waar je eigenlijk géén tijd voor hebt tijdens het bouwen van je woning. Je weet wat je wilt, of je weet het nog niet helemaal, juist dan is het fijn om dit uit handen te kunnen geven. DAT KAN! Op maat voor jouw of jullie bouw een passende begeleiding zodat jij/jullie met de voetjes om hoog kunnen en relaxed toe kunnen kijken hoe jouw/jullie droomhuis vorm krijgt. Inclusief advies op maat!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden OF maak een afspraak.

Jet Hendriks
jethendriks@hotmail.com
0651669860

Je kunt interieurstylist Jet Hendriks uit Nijmegen boeken voor interieuradvies, verkoopstyling en partystyling voor particulieren en bedrijven.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Nijmegen op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op