Interieurstylist | Interieuradvies Venlo
Tint 210 – Pati Torres

E-mail stylist

Tint 210
Pati Torres
binnenhuisarchitect
06 363 763 02
tint210.nl

Mail of bel Pati Torres voor een gratis kennismakingsgesprek

Welkom bij Tint 210 | Interieurstylist Venlo

Pati Torres is als binnenhuisarchitecte en stylist een gepassioneerde interieurverbeteraar. De naam Tint 210 is een samenvoeging van Torres + interieur + 210 (huisnummer). Bovendien betekent tint ook nuance: variatie en verschil. Dat is precies wat Pati met haar werk wil bereiken: interieurs met identiteit, verschillend en betekenisvol voor de gebruiker. Of het nu Ikea, Pastoe, maatwerk of kringloop is; allemaal prima keuzes!

Schuifsessie
In 2 à 3 uur de aanwezige meubels en accessoires verschuiven voor een nieuwe frisse indeling. Je ontvangt ook tips en voorbeelden om jouw interieur mooier en aangenamer te maken.

Styling
Sfeer maken door middel van kleur, accessoires en accenten, begint bij Pati meestal met een inspiratiebord (moodboard) die als basis werkt. Mogelijke onderdelen zijn:
● Moodboard
● Kleurplan
● Meubel-, lampen- en accessoiresplan
● Inkoopbegeleiding
● Uitvoering schilderwerkzaamheden

Kleuradvies
Kleur is één van de belangrijkste elementen in het bepalen van sfeer in een interieur: kleur beïnvloedt ons gevoel, hoe licht en groot een kamer aanvoelt en heeft een symbolische waarde. Pati helpt je bij het vinden van de juiste eigen kleur: de eigen tint!

Interieuradvies
Interieuradvies kan over een concrete, gerichte vraag gaan of over een compleet interieur. Vaak is goed organiseren, ordenen en herschikken van de aanwezige elementen voldoende om een nieuw, mooi en passend interieur te creëren, al dan niet aangevuld met nieuwe kleuren, meubels, verlichting en accessoires. Pati denkt mee en helpt keuzes maken, helpt je te ‘kijken met nieuwe ogen naar het eigen interieur’ en geeft ideeën voor oplossingen.

Interieurontwerp
Pati kan je helpen bij o.a. aan- of verbouw van een ruimte, het ontwerpen van een nieuwe badkamer, keuken of inloopkast. Zij heeft de expertise een nieuwe of bestaande woon- of werkruimte vorm te geven. Vanaf het begin houdt zij rekening met de juiste functie, indeling en vorm van de ruimte, verlichting, materialen en kleuren, meubels en accessoires.

Advies voor bedrijven
Een aangenaam werkklimaat en een functionele werkomgeving zijn even belangrijk als de juiste uitstraling naar de klant. In veel gevallen kunnen kleine aanpassingen de uitstraling compleet veranderen. Vaak maakt het aanbrengen van kleuraccenten en het anders opstellen van meubilair al een groot verschil. Benieuwd naar wat Pati voor jouw bedrijf kan betekenen? Nodig haar dan uit voor een kennismakingsgesprek bij jouw bedrijf.

Werkwijze
Bel of mail Pati Torres en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden je wensen, ideeën en verwachtingen besproken. Interieuradvies hoeft niet duur te zijn: soms is een kort adviesgesprek voldoende voor een zinvolle verandering in je interieur. Voor een groter project wordt de ruimte opgemeten, maakt Pati foto’s en ontvang je binnen één week een voorstel en prijsopgave. Om haar projecten in groot formaat te zien kijk je in haar portfolio op haar eigen website.

Je kunt interieurstylist Venlo Pati Torres van Tint 210 inhuren voor schuifsessie, styling, kleuradvies, interieuradvies en interieurontwerp.

Voor een gratis kennismakingsgesprek mail of bel interieurstylist Venlo Pati Torres van Tint 210. AlleStylisten.nl.
Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Neem vrijblijvend contact op