terug naar stylisten in Amsterdam

Interieurstylist | Interieuradvies Amsterdam
Casa Feliz Interieuradvies en Styling

E-mail stylist

Casa Feliz
Natascha Wever
Telefoon: 06-81617125
www.casafeliz-interieur.nl

Bel of mail voor info of tarieven
Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Interieuradviesburo Casa Feliz in Amstelveen biedt interieuradvies en interieurstyling voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. U kunt Casa Feliz inschakelen voor kleuradvies, lichtadvies, projectbegeleiding bij verbouwing en tevens voor de realisatie van uw inrichting. Uw wensen worden vertaald naar een sfeervol interieur waarin u zich echt thuis kunt voelen!

Casa Feliz wordt gerund door Natascha Wever ‘interieurstylist Amsterdam’. Haar uitdaging ligt in het creëren van interieurs die aansluiten bij de levensstijl van haar opdrachtgevers. Natascha heeft al veel interieurprojecten en realisaties in Amsterdam, Amstelveen en wijde omgeving op haar naam staan.

Compleet interieurplan
Na een vrijblijvend, oriënterend gesprek en bezichtiging van uw woning brengt Casa Feliz een offerte voor u uit. Na akkoord volgt een intakegesprek waarin verder wordt ingegaan op uw woonwensen en de sfeer die u voor ogen heeft. Tevens wordt de ruimte ingemeten en gefotografeerd. Het complete interieurplan bestaat uit:

● Plattegrond met meubelopstelling
● Sfeerontwerp d.m.v. moodboard
● Kleurenplan
● Advies voor vloeren, raamdecoratie en verlichting
● Eindpresentatie

Kortom, een deskundig advies & ontwerp voor de verbouwing, complete inrichting en interieurstyling van uw woon- of bedrijfsruimte.

Projectbegeleiding
Voor het begeleiden van uw verbouwing en het verzorgen van uw (compleet) nieuwe inrichting. Aanspreekpunt voor aannemer of architect met betrekking tot uw nieuwe interieur.

Interieuradvies aan Huis
Dit advies bestaat uit een ca. 3 uur durend interieuradvies bij u thuis, waarbij u ter plekke wordt geadviseerd over o.a. de meubelopstelling, kleurgebruik, vloeren, wanden, raamdecoratie, verlichting en woonaccessoires. Met dit advies heeft u snel een inspirerend advies voor een sfeervolle inrichting van uw woonruimte. Meer lezen over interieuradvies klik hier

Kleuradvies
Kleur is persoonlijk en kan van invloed zijn op uw stemming. Binnen een interieuradvies is het kleurenplan van essentieel belang. Met het toepassen van kleur kunt u op een eenvoudige wijze uw interieur veranderen en zo de door u gewenste sfeer en uitstraling bereiken. Maar welke kleur kiest u?

Als u op zoek bent naar advies over het kleurgebruik in uw woning of bedrijfsruimte biedt dit kleuradvies uitkomst. Casa Feliz helpt u graag bij het creëren van een sfeervolle woon- of werkomgeving die bij u past.

Lichtadvies
Zonder goed licht is een interieur levenloos en saai! Door evenwichtig gebruik van licht wordt een ruimte spannend en komen accenten tot hun recht. Het kan zorgen voor een aangename sfeer zodat u zich kunt ontspannen of juist productief kunt zijn. Heeft u advies nodig voor een lichtplan voor uw woning? Casa Feliz helpt u graag bij het maken van een juist lichtplan en het uitzoeken van bijpassende, sfeervolle verlichting.

Reacties van Klanten
Natascha Wever heeft al veel klanten mogen adviseren bij de inrichting van hun woning.
Klik hier om de reacties van klanten die u voor zijn gegaan te lezen.

Contact
Casa Feliz maakt voor elke opdracht een offerte op maat.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier hieronder of bel 06-816 17 125.

U kunt interieurstylist Amsterdam Natascha Wever van Casa Feliz boeken voor interieurstyling, interieuradvies, interieurontwerp, verkoopstyling, kantoor- en winkelstyling.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist AMSTERDAM. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amsterdam op AlleTuinontwerpers.nl of kijk op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.