Interieurstylist | Interieuradvies Beilen
Binnenkijken Interieuradvies – Giny Schoenmaker

E-mail stylist

Binnenkijken Interieuradvies
Beilen (Drenthe)
Giny Schoenmaker
Tel: 06 – 52 69 52 05
www.binnen-kijken.com

Mail of bel voor een vrijblijvende kennismaking

Interieuradvies Beilen – Interieurstylist Giny Schoenmaker

Voor interieuradvies Beilen ben je bij interieurstylist Giny Schoenmaker van Binnenkijken Interieuradvies Drenthe in de juiste handen. Met meer dan 13 jaar ervaring heeft Giny inmiddels vele mensen en ook bedrijven blij gemaakt met een nieuw interieur. Bel 06 – 52 69 52 05 of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Waarom Binnenkijken Interieuradvies (Drenthe)

Giny’s interieuradvies is altijd maatwerk. Daarnaast gaat zij door tot je écht tevreden bent.

Een aantal redenen om Binnenkijken Interieuradvies (Drenthe ) in te schakelen:
● Persoonlijk ontwerp passend bij jouw manier van leven.
● Praktische oplossingen.
● Duidelijke communicatie, korte lijnen en regelmatig contact.
● Tijdloos voor de lange termijn.
● Bespaar geld en voorkom miskopen!
● Interieurplannen voor ieder budget.

Over interieurstylist Giny Schoenmaker

Uitgangspunt bij Giny is dat ieder mens of gezin uniek is en zijn eigen verhaal heeft. Flexibel zijn en inleven in de klant, is daarom een natuurlijk goed! Met veel ervaring met het verbouwen en inrichten van woningen. Zelfs woont zij nu sinds een jaar weer in een jaren dertig woning in Beilen (Drenthe) waar zij de gehele woning verbouwd en ingericht heeft. Ze geeft met veel plezier interieuradvies in het mooie Drenthe. Samen met collega Els Hustinx, die gevestigd is in Nijmegen, is 13 jaar geleden Binnen-kijken Interieuradvies ontstaan. Samen hebben zij één gedeelde missie: met een interieurontwerp dat op jouw lijf geschreven is, jou weer blij thuis laten komen na een drukke dag.

Diensten Particulier

● Advies meubelopstelling
● Sfeeradvies
● Kleuradvies
● Verlichtingsplan
● Vloeradvies
● Advies raamdecoratie
● Ontwerp meubels op maat
● Woonwinkelen
● Mondeling interieuradvies aan huis

Diensten Zakelijk

● Inrichten bedrijfsruimtes
● Inrichten modelwoningen
● Winkelstyling
● Interieurworkshop

Verbouwing en Nieuwbouw

Bij de bouw van een nieuwbouwwoning of verbouwing van een bestaande woning wordt er samengewerkt met een ervaren bouwbegeleider.

Contact

Benieuwd wat Giny Schoenmaker voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met haar op voor een vrijblijvende kennismaking! Bel 06 – 52 69 52 05 of vul het e-mailformulier onderaan deze pagina in.

Portfolio

Naast de getoonde foto’s op deze pagina kun je nog meer van ons werk ook in groot formaat op onze website bekijken in ons portfolio.

Klantreacties

2-onder-1 kap woning
“Doordat Giny de juiste vragen stelde en met verrassende oplossingen kwam, is het resultaat eigenlijk nog beter geworden. Het was heel erg fijn om een sparringspartner te hebben, die onze stijl en smaak zeer goed aanvoelde maar ons ook uitdaagde om af en toe net even anders te kijken en toe te passen.”

historische woning
“Het ontwerp, naar onze smaak en wensen, is uiteindelijk onze inrichting geworden. En wat zijn we daar blij mee. Licht, warm, gezellig. Thuiskomen! Op naar het volgende project….”

2-onder-1 kap woning
“Ons eerste contact met Giny was gelijk gezellig en vertrouwd: Giny begreep wat onze wensen waren en ging ermee aan de slag. Het eerste ontwerp was wat ons betreft gelijk een schot in de roos! Beetje bij beetje ging het plan leven en verzamelden we de meubels en accessoires die in het idee pasten. Uiteindelijk kwam alles bij elkaar.”

jaren ’30 woning
“Giny heeft ons enorm geholpen om bij onszelf en de stijl van het huis te blijven. Ze gaf ons verrassende tips. Zoals dat sober, wit, grijs en hout niet saai is, maar juist rust geeft. En dat een kleurrijk detail het juist afmaakt. Het was heerlijk om met een duidelijk plan naar een keukenzaak te gaan. Daarmee kun je enorm besparen!!”

2-onder-1 kap woning
“Ik weet heel goed wat ik mooi vind, maar om daarin een geheel/samenhang/rust te krijgen en door te pakken heb ik Giny gevraagd en daarvan heb ik absoluut geen spijt. Giny luistert goed en verplaatst zich uitermate goed in mijn ideeën wat allemaal uit losse stukjes bestond. Zij kan daarvan 1 maken en ik ben super enthousiast over het resultaat. Het is ook fantastisch hoe ze klaar blijft staan als je bezig bent met de verandering. Ze blijft mee denken in het hele proces. Dikke aanrader dus!”

woonboerderij
“We hebben Giny ingeschakeld voor onze badkamer, woonkamer, hal, keuken en toilet. Ze kwam met een duidelijk plan/ontwerp. Zo mooi en verrassend. Inmiddels zijn we onze keuken aan ’t verbouwen. Ook nu heeft Giny een mooi plan voor ons gemaakt. Het past precies bij onze smaak en ons huis. We zijn er heel blij mee en raden Giny zeker aan!!!”

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.