Interieurstylist | Interieuradvies Haren
Eline de Lange – Studio Skiss

E-mail stylist

Studio Skiss
Eline de Lange
Tel: 06-18998614
www.studioskiss.nl

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Interieuradvies in Haren | Interieurstylist Eline de Lange – STUDIOSKISS

Eline de Lange geeft interieuradvies in Haren (gemeente Groningen) en omstreken. Kenmerkend voor haar ontwerpen: Scandinavisch design, eenvoud, lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen. Zij bouwt interieurs op vanuit een rustige basis en voegt daar enkele elementen aan toe die de aandacht verdienen. Met behulp van kleur, vorm en materiaal kiest zij in haar ontwerpen voor grote gebaren. Het eindresultaat:

Rustgevende interieurs met lef!

Over Eline de Lange

Het gezicht achter STUDIOSKISS is interieurontwerper Eline de Lange. Met een voorliefde voor interieur geboren. Zij volgde de opleiding interieurvormgeving [CIBAP] en interieurarchitectuur [Academie Minerva] voor de benodigde vakkennis. Eline is liefhebber van Scandinavisch design, lichte kleuren en retro meubilair. Verzot op oude karakteristieke woningen in de stad Groningen, maar zelf recent toch gezwicht voor een nieuwbouwwoning in Meerstad 🙂

Ieder interieur is uniek, omdat het moet aansluiten op jouw levensstijl. Daarom is geen interieurvraag hetzelfde. Om jouw vraag goed te beantwoorden, heb je de keuze uit drie ontwerpmogelijkheden. Een compleet ontwerp, een basis ontwerp of een praktisch advies aan huis. Meer informatie over de verschillende pakketten zijn te vinden op de website van Studio Skiss www.studioskiss.nl.

Contact

Heb jij interieuradvies in Haren (gemeente Groningen) nodig voor jouw woonwensen en ben je benieuwd of Eline de Lange je daarbij kan helpen? Bel 06-18 99 86 14 of stuur een mail via het onderstaand contactformulier. Het intakegesprek op locatie is geheel vrijblijvend.

Je kunt Eline de Lange interieurstylist Haren inschakelen voor interieurontwerp en interieuradvies voor zowel particulieren als bedrijven.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.