Interieurstylist | Interieuradvies Harlingen
Rianne Landstra

E-mail stylist

Rianne Landstra
06-53380760
www.riannelandstra.nl

Bel of mail voor info of tarieven

Maak een Meet to Style afspraak: 2 uur interieuradvies à €200

Welkom bij Interieuradvies Harlingen | Interieurstylist Rianne Landstra


Home Is Where Your Heart Is

Voor Rianne Landstra is het interieur de reis van je leven: ‘Home is where your heart is‘. Soms eclectisch, dan weer modern, sleets of juist heel persoonlijk. Inspirerend, internationaal en verrassend.

Zij begeleidt interieurprojecten en heeft naast haar ervaring in styling inmiddels credits opgebouwd met het inrichten van complete huizen, kantoor- en bedrijfspanden, hotels en restaurants.

Rianne heeft voorheen met Marcel Wolterinck en Piet Boon gewerkt. Acht jaar lang heeft zij voor Piet Boon de styling gedaan en ontwierpen ze wereldwijd de mooiste huizen en interieurs. Rianne besloot uiteindelijk onder eigen naam te gaan ontwerpen om ook zelf het persoonlijke contact met de klant te beleven.

Interieuradvies in allerlei maten

Rianne werkt zowel in Nederland als daarbuiten. U kunt haar inschakelen voor een compleet project, maar ook als u alleen één ruimte wilt aanpassen of misschien alleen een kleuradvies nodig heeft.

Al naar gelang uw budget kunt u ook kiezen voor ‘Meet to Style‘ een éénmalig 2 uur interieuradvies voor 200 euro incl. btw en excl. eventuele reiskosten. Hiervoor komt Rianne vrijblijvend bij u thuis en geeft zij u advies over kleur, interieur of styling. Een simpel advies levert gelijk een meer spannend en bijzonder interieur op.

Online Store

In Rianne’s online store vindt u een mix van unieke vintage stukken gecombineerd met nieuwe objecten. Eclectisch…..kunst, glam, etno en antiek. De ‘wannahaves’ voor het interieur. Neem een kijkje in haar online store.

U kunt interieurstylist Rianne Landstra boeken voor interieurstyling, interieuradvies en interieurontwerp voor particulieren en bedrijven.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een afspraak mail of bel interieurstylist HARLINGEN. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper / tuinarchitect voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinarchitect Leeuwarden op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.