Interieurstylist | Interieuradvies Weert
Studio Happy Home

E-mail stylist

Studio Happy Home
Mirella Mesu
Tel: 06 25 00 78 47
www.studiohappyhome.nl

Mail of bel Mirella Mesu voor een gratis kennismaking

Welkom bij Interieuradvies Weert Studio Happy Home

Bij Studio Happy Home ben je aan het juiste adres voor o.a. een interieuradvies op maat, kleuradvies of interieurontwerp. Ook wanneer je gaat verhuizen en behoefte hebt aan verkoopstyling, woningfotografie of meubelverhuur, dan kun je bij Studio Happy Home terecht. Het is Mirella’s missie om voor jou een thuis te creëren waar je happy van wordt! Ze geeft een goed onderbouwd interieuradvies afgestemd op jouw persoonlijkheid en budget.

Gratis kennismakingsgesrpek
Mirella komt vrijblijvend voor een eerste kennismaking bij jouw thuis. Jullie maken kennis en bespreken je woonwens(en) en je budget. Ook wanneer jij en je partner totaal verschillende smaken hebben, komen jullie er met Mirella’s tools uit. Na het eerste bezoek ontvang je een offerte op maat met een overzicht van de kosten. Bel of app 06 25 00 78 47 om direct een afspraak te maken.

Interieuradvies op maat
Nadat je opdracht hebt gegeven om het interieuradvies uit te werken, gaat Mirella aan het werk en maakt een plan dat is afgestemd op jouw wensen en eisen. Inclusief praktische info zoals kleurcodes en shopping adressen. Zij komt voor een tweede gesprek naar je toe om haar voorstel bespreken. Bekijk haar projecten in haar portfolio op haar eigen website.

Realisatie interieuradvies
Studio Happy Home kan je ook helpen met de realisatie van het interieuradvies. Met een groot netwerk aan interieurprofessionals kan Mirella je bijstaan met aankoopbegeleiding van meubels, verlichting, accessoires, aankleding van stoffering, vloer- en wandafwerking en meubelontwerp op maat.

Verbouwing of droomkeuken
Ook voor het ontwerpen van je droomkeuken of realisatie van je verbouwing kun je bij Studio Happy Home terecht. Mirella werkt hiervoor samen met haar collega Elmi Jansen.

Vastgoedstyling / Verkoopstyling
Je wilt je huidige huis verkopen. Mirella komt graag voor verkoopstyling bij je thuis. Elke ruimte van de woning, binnen én buiten, wordt kritisch bekeken en ze geeft je tips en adviezen. Voer de adviezen vervolgens zelf uit of laat Mirella ze voor je uitvoeren. Voordat het plan wordt uitgevoerd ontvang je een offerte op maat. Het kan hierbij gaan om:

● Verhuur van accessoires of meubels inclusief inrichten en aankleding
● Complete restyling van huis en tuin
● Het maken van een fotoreportage met fotostyling

Maak meteen een afspraak voor verkoopstyling op telefoonnummer 06 25 00 78 47.

Vastgoedstyling voor makelaars in Eindhoven en omgeving
Studio Happy Home is gespecialiseerd in vastgoedstyling voor makelaars. Zo werkt Mirella al lange tijd samen met het team van Cato makelaars. Een goede presentatie bestaat uit een combinatie van verkoopstyling en vastgoedfotografie. Haar oog voor detail en styling zorgt ervoor dat elke ruimte optimaal wordt vastgelegd met focus op de pluspunten van het object. Bundel jullie krachten en het zal leiden tot meer bezichtigingen en snellere verkopen.

Studio Happy Home biedt een totaalpakket zodat jij je kunt focussen op nieuwe prospects en het verkopen van objecten:
● Fotografie van woning of vastgoed
● Styling en verkoopbaar maken van de woning (ook huurwoningen), bedrijfspand of kantoorruimte.
● Meubelverhuur (ook kartonnen meubels)

Je kunt Interieurstylist Weert Mirella Mesu van Studio Happy Home inhuren voor interieuradvies, kleuradvies, interieurontwerp, verkoopstyling, woningfotografie en meubelverhuur.

Mail of bel Mirella Mesu Interieurstylist Weert voor meer informatie.
AlleStylisten.nl. Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heb je ook een tuinontwerper voor je tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinontwerper Eindhoven op AlleTuinontwerpers.nl of op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.