Interieurstylist | Interieuradvies Winterswijk
BinnenID Interior Design

E-mail stylist

BinnenID Interior Design
Wilma Wikkerink
interieurontwerper
Tel: 06 10 11 68 91
www.binnenid.nl

Mail of bel Wilma Wikkerink voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Interieurstylist Winterswijk voor interieuradvies in de Achterhoek en omgeving

Harmonie is het sleutelwoord van een smaakvolle inrichting. Het maakt hierbij niet uit of een interieur is ingericht met exclusieve meubels of met meubels van de kringloop. Het gaat er om dat er een harmonisch evenwicht is. Daarom is een sfeervol interieur voor ieder budget haalbaar.

Werkwijze
Op een afgesproken tijdstip komt Wilma Wikkerink de situatie bekijken en bespreekt uw wensen en mogelijkheden. Een plattegrond met maatvoering is hierbij erg prettig. Wilma gaat voor u aan de slag en maakt een concept ontwerp in 3D welke u op haar kantoor kunt bekijken. Wilma past het concept ontwerp aan tot een definitief ontwerp welke Wilma bij u op locatie presenteert. Het hele traject neemt gemiddeld ongeveer drie weken tijd in beslag afhankelijk van diverse omstandigheden.

Verkoopontwerp
BinnenID kan u ook van dienst zijn bij het verkopen van uw huis met het maken van een verkoopontwerp. Een verkoopontwerp laat zien welke interieurmogelijkheden er zijn in een huis dat te koop staat. Het ontwerp laat aan potentiƫle kopers zien hoe een huis door middel van een eigentijds interieur een stuk aantrekkelijker wordt. Een verkoopontwerp is de ideale oplossing: de koper wordt geholpen door het huidige interieur heen te kijken, zonder dat de verkopende partij hier veel moeite voor hoeft te doen. Bovendien wordt een verkoopontwerp opgesteld met een eigentijds interieur dat een groot publiek aanspreekt.

U kunt Interieurstylist Winterswijk Wilma Wikkerink van BinnenID inhuren voor interieuradvies, interieurontwerp, keukenontwerp en verkoopontwerp voor particulieren en bedrijven.

Referenties
Op haar eigen website kunt u een aantal van haar referenties bekijken.

Voor een gratis kennismakingsgesprek mail of bel Interieurstylist Winterswijk.
AlleStylisten.nl. Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinontwerper Apeldoorn op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.