Interieurstylist | Interieuradvies Zandvoort
Just My Style – Natascha Betjes-Stegeman

E-mail stylist

Just My Style
Natascha Betjes-Stegeman
Tel: 06 23 98 92 44
www.justmystyle.nl
Bel of mail voor de tarieven

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Interieuradvies Zandvoort | Just My Style

Met ingang van 1 Januari 2019 zal Natascha Betjes verder gaan onder de naam: De Interieurstudio. Dit doet zij samen met Jolanda Leguijt-Hibma, die op dit moment werkt onder de naam Be To Be styling.

Natascha vindt het belangrijk dat een interieur voor je werkt, je versterkt en je inspireert om het beste uit jezelf te halen. Dit realiseert ze door jouw persoonlijkheid en wensen te combineren met de juiste mooie meubels, kleuren en materialen. Hierdoor ontstaat “Jouw Style” de inrichting waar jij comfortabel kunt wonen en/of werken.

Met Just My Style creëert Natascha Betjes-Stegeman dus die sfeer waar mensen blij worden, kunnen relaxen en waar ze volledig zichzelf en gelukkig kunnen zijn. Zij is gevestigd in Noord- Holland en heeft een uitgebreid werkgebied. Natascha werkt voor particulieren en bedrijven en kan van dienst zijn bij alle interieurvraagstukken.

Waarvoor kun je bij Natascha terecht

Interieuradvies
Natascha helpt je in een consult bij het nemen van beslissingen over meubels, kleur, verlichting, wanden, vloeren, raamdecoratie, indeling, accessoires etc. Duur van het consult is afhankelijk van de vragen en de grootte van de woon/werk ruimte.

Online interieuradvies
Op basis van een skype gesprek en de foto’s en de vragen die je gemaild hebt krijg je een uitgewerkt adviesrapport voor jouw interieur.

Interieurontwerp en Stylingplan
Na een kennismaking en uitgebreid gesprek over de woonwensen en persoonlijke voorkeuren maakt Natascha een compleet interieurontwerp en stylingplan. Dit ontwerp bestaat uit: een Moodboard, eventueel een volledig interieurontwerp in 2d en 3d, een overzicht van meubels, accessoires, verlichting, kleuren en materialen. Uiteraard komt zij dit ontwerp bij u presenteren en persoonlijk toelichten.

Shop Support
Natascha gaat samen met je op pad om de juiste meubels en of accessoires te kopen voor jouw woning of bedrijfspand. Natascha heeft zich dan al verdiept in jouw interieurwensen zoekt daarbij die winkels die bij je wensen en stijl passen. Gegarandeerd een leerzame en gezellige dag, Natascha helpt je uiteraard na het shoppen ook bij het toepassen/stylen van de gekochte spullen.

Project begeleiding
De begeleiding van nieuw- en verbouw of een hele nieuwe inrichting. Natascha is het aanspreekpunt voor alle partijen die hier mee te maken hebben. Zij ontwerpt het interieur, koopt in en richt de woning na de bouwkundige klussen in met de gekozen meubels, verlichting, aankleding en accessoires etc.

Verkoopstyling en inrichten leegstaande woningen
Just My Style zorg voor de perfecte presentatie en/of inrichting van jouw woning of bedrijfspand.
Deze presentatie kan ze op verschillende manieren verzorgen. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor verkoopstyling kun je contact opnemen met Natascha op telefoonnummer 06- 23989244 of per mail via het contactformulier onderaan deze pagina.

Zakelijk

Voor zakelijke klanten als hotels, overige horeca, kantoor, winkels en andere werkomgevingen biedt Just My Style bovenstaande diensten ook aan. Hierbij is altijd het doel de uitstraling van het bedrijf te intensiveren en door te voeren in het interieur. Hiermee ontstaat een prettige werksfeer waar werknemers zich met het bedrijf kunnen identificeren en zich geïnspireerd voelen. Daarnaast is zij in te huren voor beursstyling, winkelstyling, etalagestyling, magazinestyling en productstyling.

Waardebon/cadeaubon
De bon is te verkrijgen in verschillende waardes/prijzen en zijn een geweldig cadeau voor uw vriend, familielid of zelfs voor uw klant.

Contact

Heb jij vragen en/of woonwensen en ben je benieuwd of Natascha je daarbij kan helpen? Bel dan op 06-23989244 of stuur een mail via het onderstaand contactformulier.
Voor meer informatie over Natascha en Just My Style kun je terecht op haar website www.justmystyle.nl

Je kunt interieurstyliste Natascha Betjes-Stegeman boeken voor interieurontwerp en styling en verkoopstyling.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een vrijblijvend gesprek mail of bel interieurstylist Zandvoort. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Haarlem op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.