Accessoires in ons interieur


Mendy van de Peppel

Graag neem ik jullie mee naar het interieurwereldje waarin we de finishing touch eens uitlichten…

Wij zijn een kei in het meedenken, meevoelen en aanreiken van ideeën naar onze opdrachtgevers. We luisteren naar de wensen en proberen een zo persoonlijk mogelijk interieur vorm te geven aan de hand van kleur, meubels, verlichting etc.

Om het mooie plaatje compleet te maken zoeken we zorgvuldig passende items uit.
Soms doet de opdrachtgever dit liever zelf, maar veelal krijgt de stylist “de lol” om de finishing touch te verzorgen.

We hebben de keuze uit talloze accessoires die bepalend zijn voor het interieur.
Denk hierbij aan kussens, plaids, een sfeervolle klok, een bijzondere foto, aparte vazen etc.

Om de ruimte in balans te maken is het juist zo mooi om verschillende patronen en materialen te gebruiken. Een mooie combinatie van katoen, wol, glas, hout (ruw/glad), steen zorgt ervoor dat een ruimte niet oppervlakkig wordt. Hou hierbij in het oog dat kleuren mooi matchen. Ook hoogteverschil bij bijv. vazen of beelden is belangrijk.

accessoires in interieur
Maak een mix & match!

Naast de items die we in de mooie interieurwinkels spotten, is het daarbij aanbrengen van persoonlijke spullen zeer belangrijk. Want uiteindelijk vormen die accessoires jouw eigen, geborgen en unieke thuis. Dus ook … net iets anders dan bij alle anderen! Daarom neem ik in mijn adviesplannen altijd het individuele leven van de opdrachtgever(s) mee…

Persoonlijke accessoires zeggen daadwerkelijk iets over ons leven!
Een grappige zwart/wit foto van de jongste in een mooie zwarte lijst, dat ene beeldje meegenomen van een verre reis, het trommeltje van een lieve, dierbare tante, het schilderijtje gemaakt door de oudste op de kleuterschool en je eigen 1e schoentjes uit reeds vervlogen tijden. En ga zo maar door!

Combineer op kleur, textuur en/of patroon. De meest mooie, grappige of bijzondere hoekjes ontstaan door combinaties te maken en gewoonweg uitproberen!

Stijlvolle groet,
Mendy
Mendy van de Peppel Interieuradvies