Klantreacties

Veel mensen zijn je al voorgegaan door een interieurstylist via AlleStylisten in te schakelen.
Hieronder kun je lezen hoe anderen de adviezen van de interieurstylisten hebben ervaren.

Interieurstylist Maastricht

” We kozen Yvonne omdat ze eerlijk, eigenwijs en met humor adviseert. Yvonne weet wat ze doet, heeft kijk op de zaak, oog voor detail, maar ook voor het grotere geheel. En het resultaat is fantastisch!” Esther en Menze

Interieurstylist Alkmaar

“Wat meteen opvalt is dat Yvonne heel toegankelijk is en heel goed meedenkt en aansluit op wat jij graag wilt. Ze komt dan met hele leuke, praktische en betaalbare suggesties.” Harmen den Blijker – Praktijkruimte Alkmaar

Interieurstylist Zoetermeer

“Bernard had zo goed naar ons geluisterd, dat toen wij dit in 3D uitgevoerd zagen, wij echt het gevoel hadden alsof wij er al wonen! Het interieuradvies en begeleiding is het meer dan waard geweest! Je krijgt er heel veel woongenot voor terug.”

Interieurstylist Houten

“Onze interieurwensen heeft Renata ontzettend goed weten te vertalen naar een bijzonder stylingadvies. Petje af hiervoor, aangezien de smaak van mijn man en die van mij nogal uit elkaar ligt. Naast dat zij haar vak verstaat, is ze flexibel, meedenkend en fijn in de omgang.” Ada Valkenburg

Interieurstylist Den Haag

“Wij wilden rust en eenheid in ons nieuwe huis. DC styling is persoonlijk en er was voldoende ruimte om onze eigen ideeën samen te voegen met de ideeën van Daniela. Wij zijn nog elke dag blij met ons mooie interieur!

Interieurstylist Hoogeveen

“Wij hebben advies gevraagd aan Marian omdat we graag de kleuren in de woonkamer wilden aanpassen. Zij heeft de kleur aangepast zodat deze goed combineerde met de vloer en daarbij ook rekening gehouden met het schilderij aan de muur. Door het toepassen van een kleed in de woonkamer is het een warm en gezellig geheel geworden.”

Interieurstylist Zwolle

“Wij zijn erg blij met het interieuradvies van Jutta. De gekozen kleuren, de eenheid en rust in het geheel spreken ons erg aan. We hebben je manier van werken als erg positief ervaren.” Karin en Rick van Dijk

Interieurstylist Eindhoven

“Onze dank gaat uit naar Accent in Huis voor het totaalontwerp en begeleiding. Alle bedrijven die Conny heeft aanbevolen hebben vakwerk geleverd. We zijn ook superblij met de door Conny ontworpen muurschildering in de keuken.”

Interieurstylist Waalwijk

“Antine maakte voor ons een moodboard wat meteen de sfeer en stijl weergaf waar we naar op zoek waren. Samen zijn we gaan winkelen. Fijn om iemand bij je te hebben die je tips geeft over accessoires, meubels en die het geheel overziet.”

Interieurstylist Breda

“We hebben likkebaardend de uitgewerkte presentatietekeningen bekeken. Heel helder en reuze handig om hiermee naar de haardenspecialist te stappen!”

Interieurstylist Dordrecht

“Ellen heeft ons prima bijgestaan. Ze visualiseert, denkt mee in onze stijl, wijst op kritieke inrichtingspunten en draagt ideeën aan. Ellen weet goed wat waar te kunnen kopen, dat scheelt tijd als je veel moet aanschaffen.”

Interieurstylist Gouda

“Wij hadden direct een prettig gevoel bij de samenwerking met Marieke. Ze luisterde naar onze ideeën maar kwam ook met eigen inbreng. Het eindproduct is super! We hebben veel van haar ideeën direct toegepast. Wijnand & Jenske

Interieurstylist Breukelen

“Irma heeft ons geweldig goed en deskundig geholpen bij de styling van onze nieuwe woning. Creatief, enthousiast en betrokken met mooi eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten.”

Interieurstylist Den Bosch

“Esther heeft ons nieuwe huis in 2018 ingericht. Wij zijn er super tevreden mee, en krijgen nog steeds complimenten. Esther komt met leuke en originele ideeën die echt bij je passen. Wij vonden het heel prettig werken met haar! “ Joost Veroude – Vught

Interieurstylist Nijmegen

“Renate is lief en betrokken en heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze daarna vertaald in een prachtig plan. Met haar hulp is ons huis een smaakvol, licht, groen thuis geworden. Een fantastisch resultaat, waar we elke dag van genieten!”
Fam. Uijen – Rosmalen

Interieurstylist Beilen

“Manou heeft een compleet plan voor ons gemaakt, waarin de volledige woning is meegenomen. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Dat was ons op eigen kracht nooit gelukt! Erg prettig is dat zij alles van A tot Z regelt. Manou is leuke vrouw die haar vak verstaat!” M en J

Interieurstylist Westland

“Inge heeft goed gekeken en geluisterd naar onze wensen en een compleet plan en moodboard gemaakt. De samenwerking was heel prettig en ongedwongen. We zijn heel blij met het eindresultaat en de originele elementen die Inge ons voorgesteld heeft.”

Interieurstylist Middelburg

“Oh zo fijn, Suset begreep gelijk welke richting we op wilden met ons interieur. Frisse, leuke ideeën en goede tips, toen ze wegging bruisten we van de zin om aan de slag te gaan!”

Interieurstylist Zeist

“We begonnen met een leeg pand wat Lieke heeft omgetoverd naar een prachtig kantoor wat echt Nutrisense ademt. By Thimble is betrokken, flexibel, creatief, inlevend en betrouwbaar.”

Interieurstylist Deventer

“Mijn huis is helemaal mijn huis geworden. Loraine heeft heel goed geluisterd en dat heel sfeervol omgezet naar een mooie inrichting. Ook is zij verder in alle opzichten een betrouwbare partij om zaken mee te doen.” Gé Stuiver