Interieurstylist | Interieuradvies Heemskerk
Anja van Heusden – An Interieurontwerp

E-mail stylist

An Interieurontwerp
Anja van Heusden
Tel: 06-46717095
www.aninterieurontwerp.nl

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Interieuradvies in Heemskerk | Interieurstylist Anja van Heusden – An Interieurontwerp

Anja van Heusden geeft interieuradvies in Heemskerk en omstreken. Je kunt bij haar terecht voor interieuradvies aan huis, basis interieuradvies, compleet interieuradvies en interieurstyling voor zowel particulieren als bedrijven.

Wie is An?

Het gezicht achter An Interieurontwerp is Anja van Heusden, maar iedereen noemt haar gewoon An 🙂 Veelzijdig als zij is, begon zij in de kinderopvang, belandde daarna op de afdeling P&O bij het UWV en richtte zich daarna fulltime op het moederschap. In die periode vooral vrijwilligerswerk en meewerken op kantoor van haar man.

Tot dat moment was voor An bezig zijn met het interieur vooral een passie die zij thuis uitoefende. Overtuigd door de mensen om haar heen “An, je moet hier echt iets mee gaan doen!” heeft zij aan de NIA Academie de opleiding Interieurontwerpen gevolgd en met succes afgerond. Vanaf juli 2019 was An Interieurontwerp officieel.

An kan zich goed verplaatsen in jouw woonstijl en ze houdt rekening met jouw budget. Verder is An nuchter en praktisch ingesteld. Trends zijn leuk, maar moeten wel bij jou passen. De basis van jouw interieur moet staan als een huis zodat je hier jarenlang plezier aan kan beleven. Door het aanpassen van kleine details zoals accessoires of een kunstwerk, blijft jouw interieur helemaal van deze tijd. An’s streven: een mooi en leefbaar interieur voor iedere klant!

Werkwijze

Na een berichtje van jou maakt An een telefonische afspraak met je. In dit gesprek kun je aangeven welke wensen je hebt. Daarna bekijken jullie samen of je voldoende hebt aan een interieuradvies aan huis, een 2D en/of 3D ontwerp of een ander advies.

INTERIEURADVIES AAN HUIS (2 UUR) €275

Wil je weten welke kleur een boost geeft aan jouw interieur? Of heb je een vraag over de perfecte indeling van jullie woonkamer? An geeft ter plekke antwoord op al jouw vragen op interieurgebied. Voor een goede voorbereiding en om optimaal gebruik te maken van de tijd stuur jij vooraf foto’s van de ruimte en van de interieurstyl(en) die jij mooi vindt. Je kunt na afloop direct zelf aan de slag met alle tips en adviezen.
Dit 2-uur durend advies kost €275. Heb je meer tijd nodig? Elk extra uur bedraagt €80.

Voor €85 extra ontvang je een digitaal overzicht met een samenvatting van het interieuradvies en eventueel een shoppinglist met linkjes en/of adressen van desbetreffende producten.

Bij het basis of compleet interieuradvies hebben jullie eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin vertelt An uitgebreid wat de mogelijkheden zijn. Na het gesprek ontvang je een gespecificeerde prijsopgave. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Nadat jij akkoord hebt gegeven op de offerte begint het creatieve proces.

BASIS INTERIEURADVIES v.a. €1.095*

• Moodboard
• Plattegrond 2D
• Kleuradvies
• Meubeladvies
• Presentatie bij jou thuis
• Persoonlijk interieurboek met 2D tekeningen

COMPLEET INTERIEURADVIES v.a. €1.395*

• Moodboard
• Plattegrond 2D & 3D
• Kleuradvies (inclusief kleurnummers)
• Voorstel voor meubels & accessoires.
• Een lijst met de specifieke benaming & prijzen van de voorgestelde meubels & accessoires. Hierbij houd ik rekening met het door jullie aangegeven budget.
• Advies stoffering, vloer, raambekleding
• Presentatie bij jou thuis
• Persoonlijk interieurboek met 2D & 3D tekeningen
• Animatie van het interieurontwerp

*Bovenstaande vanaf prijzen zijn gebaseerd op basis van een woonkamer en inclusief BTW

INTERIEURSTYLING

An komt bij jou thuis om de ruimte in kwestie te stylen. Je kunt de woonaccesoires zelf kopen of je laat dit over aan An als je het lastig vindt om keuzes te maken in accessoires die goed bij je interieur passen. Dan kan An voor jou of samen met jou op pad om te gaan woonshoppen. Vooraf stuur je per e-mail foto’s van de ruimte en/of de accessoires. Het uurtarief hiervan bedraagt € 90.

MAATWERK

Je ontvangt voor maatwerk (kasten, tafels), lichtplan, adviezen voor andere ruimtes zoals een badkamer, slaapkamer, werkkamer, keuken, etc. een prijsopgave op maat. Wil je volledig ontzorgd worden van het interieurplan? Laat het An weten en zij zal hier een offerte voor maken. Stuur haar een berichtje of vul het contactformulier in. Samen bespreken jullie alle mogelijkheden.

Contact

Heeft An jouw interesse gewekt en ben je benieuwd of zij jou kan helpen met jouw woonwensen? Bel 06-46 71 70 95 of stuur een mail via het onderstaand contactformulier.

Je kunt Anja van Heusden interieurstylist Heemskerk inschakelen voor interieuradvies aan huis, basis interieuradvies, compleet interieuradvies en interieurstyling voor zowel particulieren als bedrijven.

Reiskosten

Binnen de gemeente Zaanstad en een straal van 30 km vanaf Wormerveer zijn de reiskosten gratis. Buiten een straal van 30km rekent An Interieurontwerp €0,30 p/km aan reiskostenvergoeding.

Reacties van klanten

“Na een aantal jaren in ons zelf gebouwde huis te wonen, merkte we dat de routing in de keuken een aangrenzende eetkamer niet klopten en wilden wij dit veranderen. Maar wat precies en als we dat veranderen past het dan qua looplijnen en houden we genoeg ruimte? Voor Anja geen probleem. Zij is de rust zelve en heeft voor ons gevisualiseerd hoe het ook zou kunnen. De tekeningen kwamen tot leven en alles klopte. Door slechts een paar vakkundige aanpassingen, hebben wij nu een veel ruimere keuken en eetkamer. Ook voor het advies in kleuren en materialen zijn wij Anja dankbaar, zij voelt goed aan wat jouw stijl is en wat hierbij past. Kortom werken met Anja is persoonlijk, vakkundig en betrouwbaar.” Roel & Elise

“Anja is erg prettig om mee te werken. Ze luistert goed en houdt rekening met al je wensen. Haar werkwijze is transparant en bij twijfel neemt ze altijd contact met je op om te overleggen. De grote meubels in ons huis hadden we aangeschaft. In de styling misten eenheid en sfeer. Anja heeft de styling van onze hal, keuken en woonkamer gedaan. Ze heeft er een hele sfeervolle ruimte van gemaakt. En het voelde meteen als ‘thuis’. Het is een mooi geheel geworden. Iedere dag is het fijn thuiskomen.” Suzanne & John

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.