Interieurstylist | Interieuradvies Den Haag
Daniela Cupello Styling

E-mail stylist

Daniela Cupello Styling
Tel: 06-25010592
www.dc-styling.com

Bel of mail voor meer informatie

Interieuradvies Den Haag – Interieurstylist Daniela Cupello Styling

Daniela Cupello heeft haar naam te danken aan haar Italiaanse achtergrond. In Milaan, de hoofdstad van stijl, mode en elegantie, heeft zij haar passie voor styling en inrichting ontwikkeld. Na de bouw van haar eigen huis in Nederland heeft ze van haar hobby haar beroep gemaakt en haar bedrijf DC Styling gestart.

Met passie en subtiel gevoel creëert DC Styling energieke en inspirerende styling concepten zowel voor bedrijven als particulieren.

Uw wensen en eisen vertaalt Daniela naar de sfeer die u wilt met een Italiaanse verrassende finishing touch! Exclusiviteit, elegantie, harmonie en warmte staan in haar stijl centraal.

DC Styling helpt u graag met het juiste interieurontwerp, stylingadvies, meubelopstelling, textiele stoffering, raam- en vloerdecoraties, verlichting en woonaccessoires.

Bij DC Styling kunt u terecht voor advies maar ook voor een compleet interieur concept.

Mogelijkheden en Prijzen

● Interieur Advies – 180 Euro – 2 uur aan huis alle wensen bespreken
● Moodboard – 300 Euro – intake van ongeveer 2 uur en presentatie sfeerboard
● Shopping Support – 300 Euro – intake van ongeveer 2 uur, plattegrond 2D en presentatie kleuren en meubels selectie
● Personal Shopping – 250 Euro – 4 uur samen shoppen – begeleiding bij de juiste keuze meubels, stoffen en accessoires
● Project Begeleiding – op aanvraag

Klantreacties

” Rust en Eenheid” dat was wat wij wilden bereiken in ons nieuwe huis. DC styling is persoonlijk en heeft ervoor gezorgd dat wij een prachtig interieur hebben helemaal naar onze zin. Door de vele goed tips en ideeën die Daniela ons gaf, konden wij dit realiseren. Er was ook voldoende ruimte om onze eigen ideeën samen te voegen met de ideeën van DC styling. Wij zijn nog elke dag blij met ons mooie interieur!” Jack en Lianne van der Ende

U kunt bij Daniela Cupello terecht voor interieuradvies, interieurontwerp, kleuradvies, verlichting, textiele stoffering en meubelopstelling.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor meer informatie mail of bel interieurstylist DEN HAAG. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Den Haag op AlleTuinontwerpers.nl of op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.