Interieurstylist | Interieuradvies Den Haag
Daniela Cupello Interior Design

E-mail stylist

Daniela Cupello Interior Design
Tel: 06-25010592
www.danielacupello.com

Bel of mail Daniela voor een kennismaking

Interieuradvies Den Haag – Interieurstylist Daniela Cupello Interior Design

ontwerp met passie en een vleugje Milaan

Bent u op zoek naar een interieurontwerper voor het creëren van een stijlvol interieur voor uw woning of bedrijf? Daniela Cupello helpt u graag met het juiste interieurontwerp, styling advies, meubels, vloer- of raamdecoratie, verlichting en woonaccessoires.

About Daniela

Al vroeg in haar jeugd ontdekte Daniela Cupello haar passie voor ontwerpen. Haar nicht (van beroep architect) leerde haar hoe je een huis vorm geeft en hoe je ruimtes functioneel kunt indelen. In Milaan volgde zij haar opleiding aan de universiteit en ontwikkelde Daniela haar passie voor stoffen en texturen. Het ontwerpen van bijzondere interieurs is haar op het lijf geschreven.

“Het mooie aan Italiaans design is de tijdloze elegantie en klasse.”

Met passie en subtiel gevoel creëert Daniela Cupello harmonieuze en inspirerende styling concepten zowel voor bedrijven als particulieren. Uw wensen en eisen vertaalt Daniela naar de sfeer die u wilt met een Italiaanse verrassende finishing touch! Exclusiviteit, elegantie, harmonie en warmte staan in haar stijl centraal.

Mogelijkheden

● Interieuradvies
● Interieurontwerp
● Kleuradvies
● Verlichtingsadvies
● Projectbegeleiding
● Shopping Support
● Personal Shopping

Klantreacties

” Rust en Eenheid” dat was wat wij wilden bereiken in ons nieuwe huis. DC styling is persoonlijk en heeft ervoor gezorgd dat wij een prachtig interieur hebben helemaal naar onze zin. Door de vele goed tips en ideeën die Daniela ons gaf, konden wij dit realiseren. Er was ook voldoende ruimte om onze eigen ideeën samen te voegen met de ideeën van DC styling. Wij zijn nog elke dag blij met ons mooie interieur!” Jack en Lianne van der Ende

Contact

U kunt bij interieurstylist Den Haag Daniela Cupello terecht voor interieuradvies, interieurontwerp, kleuradvies, verlichting, textiele stoffering en meubelopstelling. Vul het contactformulier in of bel 06-25010592voor een kennismaking met Daniela Cupello.

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Den Haag op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.