Interieurstylist | Interieuradvies Den Haag
Yvette Steward Interior Design

E-mail stylist

Yvette Steward Interior Design
Tel: 06 24812917
www.yvettesteward.nl
Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Interieuradvies in Den Haag | Interieurstylist Yvette Steward Interior Design

Yvette Steward geeft interieuradvies in Den Haag, maar ook in andere delen van Nederland en zelfs in het buitenland. Je kunt bij Yvette terecht voor zakelijk en particulier interieurontwerp, styling, projectmanagement en inkoop.

Wat je van Yvette Steward kunt verwachten:

● Passie en toewijding: Yvette creëert jouw droominterieur alsof het haar eigen huis is.
● Projectmanager: Yvette zorgt voor structuur tijdens het proces voor overzicht en rust.
● Ontzorgen: jij houdt je alleen bezig met de leuke aspecten. Yvette regelt de rest.
● Unieke merken: dankzij Yvette’s connecties wordt jouw interieur nét even anders.

Over Yvette Steward

Als klein meisje was Yvette altijd aan het bakken voor de rest van het gezin. Niet omdat zij zelf zo’n zoetekauw was, maar omdat het zorgen er toen al in zat. Even die boterham voor papa maken. Koken, zodat haar moeder het niet hoefde te doen. Alles om de mensen om haar heen blij te maken. Het (ont)zorgen is Yvette’s tweede natuur. Net dat extra stukje aandacht geven. Dat zie je ook terug in haar werk als interieurontwerper. Yvette is een kei in structuur aanbrengen in processen en daarom gaat projectmatig werken haar zo goed af. Ze was als senior projectmanager verantwoordelijk voor talrijke grote verhuizingen en verbouwingen van ministeries. En voor 2022 was zij projectmanager van de vt wonen&design beurs 2022. Zelf zegt zij hierover:

“Als interieurontwerper heb ik de ideale combinatie van persoonlijk contact, creativiteit en structuur.”

Interieuradvies sessie

Dit advies vindt bij jou thuis plaats en gaat over de indeling, kleuren en materialen. Heb je een woonvraag voor jouw nieuwe interieur? Ik help je tijdens deze sessie met de indeling, kleuren en materialen. Met mijn advies heb jij een basis om zelf aan de slag te gaan of besluit je om met mij samen jouw nieuwe interieur te realiseren.

Inkoop & Styling van je droominterieur

Ben je van plan nieuwe meubels aan te schaffen? Schakel Yvette en en je hebt toegang tot prachtige unieke merken zoals zoals Dôme Deco, Rapture, Bolia, Serax, Cinzento, TÉGL, Maretti, ARTE, LAB paint, Onel Window Dressings en een fantastische meubelmaker. Yvette zoekt jouw droominterieur passend bij jouw woonwensen en de ruimte. Lees op haar eigen site het stappenplan hoe Yvette jouw droominterieur regelt.

All-in Interieurproject

Ben jij de trotse nieuwe eigenaar van een nieuwbouwhuis, bestaande woning, kantoorpand of horecagelegenheid en heb je hulp nodig bij het opnieuw inrichten? Yvette biedt alles voor de realisatie van jouw nieuwe droominterieur: van een interieurontwerp, inkoop van je interieur, styling tot een complete verbouwing of turn-key project waarbij Yvette alles voor je uit handen neemt.

Het proces van het All-in Interieurproject verloopt in 4 of 5 fases (fase 3 alleen wanneer je ook gaat verbouwen):
1.    Intake interieuradvies
2.    Persoonlijk interieurontwerp
3.    Verbouwen
4.    Inkoop
5.    Styling
Lees op Yvette’s website meer over de 5 fases van het all-in interieurproject.

Nieuwbouw of Renovatie

Heb je net een nieuwbouwhuis gekocht of ga je verbouwen? Schakel Yvette dan zo snel mogelijk in. Terwijl jij kunt ontspannen, waakt Yvette over de afgesproken kwaliteit, het afwerkingsniveau en het budget tijdens de realisatie. Vanaf de allereerste schets tot aan het afstylen met accessoires : de gordijnen die de woonruimte aankleden, een verzameling kussens op de bank, mooie bloemen in een vaas, de kaarsen aan… Als jij dan het wow-gevoel krijgt, heeft Yvette haar doel bereikt.

projectmanager vt wonen&design beurs 2022

Contact

Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat Yvette Steward Interior Design voor jou kan betekenen? Bel dan direct 06 24812917 voor een kennismakingsgesprek of plan een Design DNA-sessie in door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Je kunt interieurstylist Den Haag Yvette Steward boeken voor zakelijk en particulier interieurontwerp, styling, projectmanagement en inkoop.

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.
Heb je ook een tuinontwerper voor jouw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Den Haag op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.