Interieurstylist | Interieuradvies Amersfoort
mart. Interieurstyling

E-mail stylist

mart. Interieurstyling
Mart de Graaf
Tel: 06-46296328
www.martinterieurstyling.nl
Mondeling advies 1½ uur €90

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Welkom bij mart. Interieurstyling

Een interieur is een weerspiegeling van het karakter van de bewoners. De werkwijze van mart. Interieurstyling is niet zomaar even een leuk interieur neerzetten, maar samen met de klant op zoek gaan naar die interieur-eigenschappen die goed aansluiten bij de beleving van de klant. Het resultaat: een interieur dat past als een jas, waar u nog jaren lang plezier van zult hebben.

Wie is Mart Interieurstyling
Al sinds jaar en dag is Mart de Graaf een gepassioneerd woonstylist in hart en nieren. Door veel ervaring, studie, maar bovenal; feeling met materiaal, kleur en mensen timmert hij inmiddels al zo’n 15 jaar aan de weg als stylist.

Een nieuw interieur hoeft niet veel te kosten!

mart. beschikt over een groot scala aan tips and trics om op een leuke voordelige manier een interieur een compleet andere look te geven. mart. werkt veel met het ‘budget nul’ principe. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de huidige situaties. Zo kan een mooie kast of tafel met speciale schildertechnieken een schitterend tweede leven krijgen in uw nieuwe interieur.

mart. geeft u een onafhankelijk advies. Of de gewenste stijl nu landelijk, strak, brocante of klassiek is, alles is mogenlijk. mart. heeft een breed netwerk om op een leuke, voordelige manier aan meubels te komen.

Interieuradvies
Van kleine aanpassingen tot een volledige metamorfose. In een interieur-adviesgesprek van anderhalf uur worden uw wensen in kaart gebracht en krijgt u een hoop tips en inspiratie om goed mee uit de voeten te kunnen. Desgewenst steekt mart. samen met u meteen de handen uit de mouwen.

Maak een moodboard!

Om uw woonwensen nog duidelijker in kaart te brengen kunt u samen met mart. een moodboard maken. Na een uurtje bladeren, knippen en plakken heeft u een weergave van uw wensen. Handig om bij de hand te houden tijdens het inrichten van uw woning. Wanneer het moodboard klaar is kan mart. een stappenplan maken, zodat u stap voor stap weet wat en wanneer te doen en aan te schaffen.

Projectinrichting: mart. ontzorgt
Om uw bedrijfsruimte een nieuw leven in te blazen is vaak meer nodig dan alleen wat styling: een verlichtingsplan, kleurenplan, wie weet wel een compleet nieuw interieur. Samen met u gaat mart. op zoek naar de juiste ingrediënten. Ook daarna neemt mart. Interieurstyling u graag een groot aantal uitvoerende zaken uit handen zodat u uw tijd en aandacht kunt blijven besteden aan uw bedrijf. Ontzorgen heet dat!

mart. komt overal
mart. Interieurstyling is gevestigd in Nijkerk, maar uiteraard komt mart. overal. Of u nu in Barneveld, Ermelo, Harderwijk, Putten, Veenendaal, Voorthuizen, Apeldoorn, Ede etc. woont… mart. komt graag bij u langs.

U kunt Mart de Graaf uit Amersfoort inhuren voor interieuradvies, verkoopstyling, projectinrichting, aankoopbegeleiding en workshops in de provincie Utrecht en daarbuiten.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist AMERSFOORT. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amersfoort op AlleTuinontwerpers.nl of kijk op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.