Interieurstylist | Interieuradvies Amersfoort
Mart Interiors

E-mail stylist

Mart Interiors
Mart de Graaf
Tel: 06-46296328
@mart.interiorsnijkerk
Mondeling advies 1½ uur €90

Bel of mail met Mart de Graaf voor contact

Interieuradvies Amersfoort – Interieurstylist Mart de Graaf | Mart Interiors

Mart de Graaf geeft interieuradvies in Amersfoort, maar ook vaak in andere delen van Nederland. Je kunt interieurcoach Mart inschakelen voor zowel particulier als zakelijk interieuradvies, personal shopping en interieurstyling.

Over Interieurcoach Mart

Door gepassioneerd met mijn vak bezig te zijn, vind ik de inspiratie in alles om mij heen, vooral uit het leven zelf. Door mij te omringen met veel creatieve mensen. Door altijd om mij heen te kijken en te genieten van de kleine dingen. Door veel lezen en bladeren door tijdschriften en het volgen van interessante blogs & sites. Om mij in te leven in mijn opdrachtgevers stel ik mij altijd de belangrijkste vraag: waar word jij blij van?

Interieuradvies (1,5 uur op locatie, €90)

Hoe maak je nou van je bestaande, óf nieuwbouw woning, jouw eigen cocon? De plek waar je na een lange dag tot rust komt, waar je geniet van de mensen om je heen; jouw huis, jouw stijl. Of je hebt je huis al redelijk op orde … maar toch mis je eenheid, rust, sfeer?

Ik help je graag met een interieur- of stylingadvies. Dit advies geef ik op locatie.

Werkwijze Mondeling Interieuradvies

● Je meldt je aan via het mailformulier of belt mij en we plannen een gratis telefonisch intakegesprek.
● We plannen een afspraak op locatie in.
● Je mailt mij de plattegrond(en) van de ruimte(s) waar het om gaat.
● Je mailt mij foto’s van de huidige situatie.
● Je stuurt een link van je pinterestboard.
● Je stuurt jouw wensenlijst en korte uitleg van waar je tegenaan loopt.

Ik bereid het gesprek goed voor en we ontmoeten elkaar op het afgesproken tijdstip. Let’s begin!

● We bespreken je pinterestboard om een helder beeld te krijgen van jouw stijl en wensen.
● We nemen stap voor stap alle punten door waar je tegenaan loopt.
● We bespreken indeling, kleuren, materialen, raamdecoratie, verlichting etc.

We sluiten af met tips & trics hoe je de gegeven adviezen kunt uit voeren.

De eenmalige kosten van dit advies bedragen €90 plus eventuele reistijd en reiskosten.

Personal shopping

Meubels nodig? Ik neem je mee naar de grootse B2B meubelshowroom van Nederland, dé plek in Nederland waar alle interieur leveranciers hun showroom hebben op het gebied van banken, tafels, stoelen, vloerkleden, verlichting, kasten, you name it.

Dit is waar mijn advies als het ware uitrolt en vorm krijgt. Als consument kun je hier niet kopen, maar met mij erbij wél! Alle stijlen en smaken zijn hier vertegenwoordigd en je vindt hier de nieuwste collecties op interieurgebied. Dichterbij de bron kan niet. Op deze manier geef ik je altijd een onafhankelijk advies, ideaal! En wees gerust: ik weet de weg en ken de collecties, zodat ik je doelgericht kan helpen.

Interieurstyling

Heb je je huis in de basis best lekker op orde, maar mis je nog wat eenheid en sfeer? Of zijn je woonaccessoires toe aan een flinke opfrisbeurt? Denk dan eens aan een stylingpakket: ik kom op locatie de wensen en het budget bespreken, ga voor jou op inkoop en zet de volgende dag weer de puntjes op de i in jullie interieur.

Contact

Heb jij interieuradvies nodig voor jouw woonwensen en ben je benieuwd of interieurcoach Mart je daarbij kan helpen? Bel 06-46296328 of stuur een mail via het onderstaand contactformulier.

Je kunt bij interieurstylist Amersfoort Mart de Graaf van Mart Interiors terecht voor zowel particulier als zakelijk interieuradvies, personal shopping en interieurstyling.

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heb je ook een tuinontwerper voor jouw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amersfoort op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.