Interieurstylist | Interieuradvies Zutphen
La Nero Design | Interieuradvies

E-mail stylist

La Nero Design
Vivette Swarte
Tel: 06 428 671 04
www.la-nero.nl

Maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek

Interieuradvies in Zutphen | La Nero Design

Op zoek naar interieuradvies in Zutphen? Dan ben je bij interieurstylist Vivette van interieurontwerpstudio La Nero Design uit Zutphen op de juiste plek. Haar werkgebied ligt in Zutphen en omgeving, in overleg ook daarbuiten. Bij Vivette kun je aankloppen voor interieurontwerp, (online) interieuradvies en online aankoopadvies.

Ben je op zoek naar nieuwe meubels en woonaccessoires om je kamer opnieuw in te richten, en vind je het lastig om te besluiten wat je moet aanschaffen? Of wil je de kamer(s) boven een nieuwe bestemming geven of juist beneden een plekje creëren voor je hobby? Vivette gaat met al jouw wensen aan de slag zodat jouw huis weer warm, comfortabel en gezellig wordt.

Wie is La Nero?

Het gezicht achter La Nero is Vivette Swarte. Samen met haar man, twee honden, poezen en kippen woont zij op een woonboerderij. Als interieurontwerper heeft Vivette recent haar eigen interieur onder handen genomen zodat ook zij elke dag weer heerlijk kan genieten. Op instagram deelt zij wekelijks interieurtips.

Compleet Interieuradvies | €860

Vivette creëert voor jou in 5 weken tijd een compleet nieuw interieur. Er vinden 4 adviesgesprekken plaats van 1.5 uur. Een eindrapport met uitgewerkt interieurplan en 3D-ontwerpsimulaties ontvang je van Vivette na afloop. De adviesgesprekken kunnen in overleg online en/of bij jou thuis en worden in principe steeds een week na elkaar ingepland.

Online Interieuradvies 90 min. | €155

Een online adviesgesprek waarin Vivette je tips geeft om aanpassingen te doen om het gezellig te maken. Vooraf stuur je per e-mail foto’s van de ruimte en jouw vragen zodat Vivette zich goed kan voorbereiden. Het Online Interieuradvies duurt maximaal 90 minuten.

Online Aankoopadvies 30 min. | €65

Wil je binnenkort een bank of ander meubelstuk aanschaffen, maar twijfel je of het de juiste keuze is? Dan is het Online Aankoopadvies geknipt voor jou. Vivette geeft je in maximaal 30 minuten haar professionele en onafhankelijke visie over 1 item dat je overweegt aan te schaffen.

Gratis E-boek met 3 tips voor een gezellig huis

Vivette geeft in haar gratis E-boek 3 gratis tips weg om je kamer knus, handig en comfortabel te maken én afgestemd op je eigen wensen. Vraag het Gratis E-boek aan en start meteen.

Contact

Heb jij interieuradvies in Zutphen of omgeving nodig en ben je benieuwd of Vivette Swarte je daarbij kan helpen? Bel 06 428 671 04 of stuur een mail via het onderstaand contactformulier. Het kennismakingsgesprek op locatie is geheel vrijblijvend.

Je kunt interieurstylist Zutphen Vivette Swarte inhuren voor interieuradvies, kleuradvies en interieurontwerp.

Klantreacties

We hebben Vivette’s hulp ingeroepen omdat we de woonkamer een complete make-over wilden geven, maar niet wisten welke meubels, kleuren en stijlen bij elkaar zouden passen. Vivette heeft ervoor gezorgd dat wij zonder stress van het proces konden genieten. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en ze loste onze wens om een knus zithoekje te creëren op een originele manier op die we zelf niet bedacht zouden hebben! Wij zijn enorm blij dat we met haar in zee zijn gegaan en kunnen haar bij iedereen warm aanbevelen! Het is een betrokken en vakkundige vrouw met passie voor het vak! Hanny & Bert

Vivette heeft ons geholpen met veel geduld, ze inspireerde ons om niet snel tevreden te zijn en liet ons door meerdere invalshoeken ons vraagstuk te bekijken. Onze aanbouw is door de input van Vivette duidelijk geworden waardoor we snel aan de aannemer onze wensen kenbaar konden maken. Heel erg fijn dat je ons hierbij hebt willen helpen Vivette, dank je wel voor je waardevolle input. J&J, Het Gooi

Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Zutphen.
AlleStylisten.nl: Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heb je ook een tuinontwerper voor jouw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Zutphen op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.