Interieuradvies in Apeldoorn | Interieurstylist Wilma Wortelboer
WW Homestyling | Interieurontwerp

E-mail stylist

WW Homestyling
interieuradvies | interieurontwerp
Wilma Wortelboer
Tel: 06 129 66 070
www.wwhomestyling.nl

Maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek

Interieuradvies in Apeldoorn | WW Homestyling

Voor interieuradvies in Apeldoorn kun je bij Wilma Wortelboer terecht. Zij heeft al vele jaren ervaring op het gebied van interieuradvies en interieurontwerp. Met algemene kennis van onroerend goed en een specifieke kennis van optimaal wonen, adviseert, inspireert en begeleidt Wilma uw woonwensen op een passende wijze in zowel een deel- of totaalplan. Zij werkt vanuit Gelderland (Doorwerth) aan projecten in Apeldoorn en omstreken, maar ook in andere delen van Nederland en zelfs in België.

Interieuradvies

Of u nu een interieuradvies voor één ruimte nodig heeft of voor uw gehele woning, Wilma helpt u graag met een passend advies. Bovendien heeft zij ook ruime ervaring met het compleet of gedeeltelijk herindelen van bestaande of nieuwe ruimten, of het verbouwen ervan.

Een opsomming van de diensten die WW homestyling zoal biedt;
● interieuradvies
● 2D/3D interieurontwerp
● verlichtingsplan
● kleuradvies
● stoffering
● ontwerp van kasten op maat (bv. boeken/tv kast)
● inkoopbegeleiding

Interieurontwerp

Bij het bedenken van een interieurontwerp gaat Wilma de uitdaging aan om de woonwensen zo goed mogelijk te vertalen zodat zij passen bij uw levensstijl. Haar doel is het creëren van een stijlvol en functioneel interieur gericht op een optimale woonbeleving. Tijdens het vrijblijvende oriënterend gesprek vertelt zij u graag meer over haar werkwijze.

Ontwerp aan- & verbouw

Wilma kan voor u passende aan- en/of verbouwingsmogelijkheden ontwerpen waarbij zij de inrichting en het gebruik van de ruimten als uitgangspunt neemt.

Realisatie

De uitvoering van het ontwerpplan kan op turnkey basis (volledige ontzorging) of gedeeltelijk onder Wilma’s begeleiding gerealiseerd worden. Hierbij werkt zij samen met verschillende vakspecialisten.

Contact opnemen met Wilma

Heeft u interieuradvies in Apeldoorn nodig en wilt u ontdekken of Wilma Wortelboer iets voor uw interieur kan betekenen? Bel haar op 06 129 66 070 of mail haar via het mailformulier onderaan deze pagina. Zij komt dan voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek bij ju thuis. U kunt Wilma inschakelen voor interieuradvies, kleuradvies en interieurontwerp.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Apeldoorn op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.