Interieurstylist | Interieuradvies Enschede
Interieurstylist Monique Boone | GewoonMoon

E-mail stylist

GewoonMoon
Monique Boone
Tel: 06-52336705

www.gewoonmoon.nl

Bel of mail Monique Boone voor meer informatie

Interieuradvies Enschede – Interieurstylist Monique Boone | GewoonMoon

GewoonMoon staat voor kwaliteit, creativiteit, deskundig en enthousiast!

vt wonen&design beurs Amsterdam

Monique geeft ook interieuradvies op de vt wonen&design beurs. De eerstvolgende editie zal plaatsvinden in oktober 2021.

Over interieurstylist Monique Boone

Monique Boone is GewoonMoon. Een creatief bedrijf en professioneel opgeleid voor interieurstyling en vastgoedstyling. Als interieurstylist maakt zij woonwensen, klein of groot, waar! En als verkoopstylist gaat zij voor de 1e indruk, want deze kan je maar 1 keer maken!

Interieurstyling… door haar creativiteit en enthousiasme zorgt GewoonMoon voor juist die inrichting waar u zich zo thuis voelt. Of het nu gaat om accessoires, kleur, verlichting of indeling, GewoonMoon helpt u daarbij, om zo al uw woonwensen te realiseren.

Verkoopstyling… door middel van haar diensten en enthousiasme zorgt GewoonMoon ervoor dat uw woning aantrekkelijk wordt voor de potentiĆ«le koper. Het maximale uit uw woning halen en het op de juiste manier presenteren is haar doel.

Tevens richt GewoonMoon zich ook op de zakelijke sector. Interieurstyling van een winkel, bedrijfsrestaurant of entree, GewoonMoon zorgt voor een passend ontwerp wat voldoet aan uw wensen.

GewoonMoon komt graag bij u binnenkijken…

GewoonMoon bij u thuis? Een kennismaking met Monique Boone van GewoonMoon is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt een mail sturen via het onderstaande contactformulier of bel Monique Boone op 06-52336705. Voor meer informatie kunt u kijken op www.gewoonmoon.nl

Monique Boone van GewoonMoon is inzetbaar voor interieurstyling, interieuradvies, interieurontwerp, vastgoedstyling en meubelverhuur.

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Enschede op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.