Interieurstylist | Interieuradvies Doetinchem
NIRA | designing interior life
Karin Driessen

E-mail stylist

NIRA | designing interior life
Interieurontwerper
Tel: 0653441639
www.nirainterior.com

Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake

Interieuradvies in Doetinchem – Interieurstylist | Interieurontwerper Karin Driessen
NIRA | designing interior life

Karin Driessen geeft interieuradvies in Doetinchem en omstreken. Heb je net een nieuwe of een oudere woning gekocht? Ga je verbouwen of wil je meer woongenot uit je woning halen? Weet je niet precies waar je moet beginnen omdat je gewoonweg te veel keuzes moet maken? NIRA helpt je graag.

NIRA ontwerpt interieurs die passen bij jouw leven!

Als interieurontwerper kan ik doen wat ik het allerliefste doe: jouw interieurwensen uit laten komen. Ik creëer graag voor jou een uniek en persoonlijk interieur dat goed voelt, dat past bij wie je bent en bij jouw leven, tot in detail doordacht. Waar ik blij van word? Een blije klant 🙂

In het proces van ontwerpen en vervolgens samenbrengen van kleur en materialen, volg ik mijn hart en passie. Met 3D visualisatie loop je als het ware door de aangepaste ruimte heen en zie je je nieuwe interieur in de juiste verhouding en maten.

Mijn ontwerpen kenmerken zich door eenvoud, symmetrie en zichtlijnen gecombineerd met warme materialen. Zo ontstaat er een tijdloos interieur waar jij jarenlang van kunt genieten.

Ik hou van duidelijke communicatie en daadkrachtige aansturing bij mijn projecten. Vaardigheden die ik eerder op heb gedaan als Marketing en Sales Manager.

Mijn werkwijze

De start van een goed ontwerp begint bij een fijne klik tussen opdrachtgever en ontwerper. We werken immers samen in een intensief traject. Daarom is een wederzijds goed gevoel essentieel.

In fases helpt NIRA jou naar een interieur op maat. Hieronder lees je welke fases dit zijn.

01 KENNISMAKINGSGESPREK
Voor we starten met jouw interieurontwerp, kom ik vrijblijvend bij je langs en hoor ik graag waar je naar op zoek bent, wat je graag wilt, maar ook wat je niet wilt. Hoe beter ik een beeld kan vormen van jouw wensen, hoe beter het definitieve ontwerp zal passen. Door middel van onderlinge interactie en feedback gaan we steeds een stap verder tot het definitieve ontwerp bereikt is. Na het kennismakingsgesprek ontvang je van mij een offerte. Wanneer je enthousiast bent en akkoord gaat met het voorstel gaan we echt aan de slag.

02 CONCEPT ONTWERP
We beginnen met inmeten, we verzamelen de bouwtekeningen en checken of er een vergunning nodig is. Daarna wordt de ruimte eerst in 3D digitaal opgesteld. Al schetsend kijken we naar mogelijke indelingen in de ruimte, zichtlijnen, looproutes, comfort en uitvoerbaarheid en wegen de voors en tegens af. We maken een inspiratiebord met een kleurenpalet; de basis voor de materialen en meubels.

Er volgen doorgaans twee uitgewerkte voorstellen. Dit wordt met 3D beeld doorgenomen en we gebruiken deze concepten als praatstuk voor de volgende fase.

03 VOORLOPIG ONTWERP
We halen het beste uit de 2 concepten en verwerken dit tot 1 voorlopig concept. De indeling staat nu. Vervolgens voegen we daar ook nog een materialen-, meubel- en lichtplan aan toe. We maken zoveel mogelijk keuzes zodat we deze later in het definitieve plan vast kunnen leggen. Het voorlopig ontwerp ontvang je digitaal en met de viewer kun je zelf door de ruimte(s) heen lopen.

04 DEFINITIEF ONTWERP
In deze fase komt alles samen. De finale tekeningen inclusief maten zijn klaar. Het materialen-, meubel- en lichtplan wordt uitgewerkt volgens de laatste inzichten. Ik geef je (waar mogelijk) stalen van de verschillende materialen. Met dit totaalpakket kun je naar jouw aannemer, interieurbouwer of meubelzaak. Ik kan je ook in contact brengen met specialisten uit mijn netwerk. Het definitief ontwerp ontvang je zowel digitaal als in print.

05 MAATWERK
Met maatwerk is praktisch alles mogelijk. Ideaal omdat het meubel qua afmeting, kleur en materiaal volledig op maat wordt gemaakt. Denk aan maatwerk voor de woonkamer, keuken, badkamer, master bedroom, kinderkamers etc., maar ook voor een berging met bijvoorbeeld witgoed. Wil je meer weten over maatwerk? Bel of mail mij dan.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website www.nirainterior.com

Contact

Heb jij een exclusief interieurontwerp en advies op maat nodig en wil je graag meer weten over de mogelijkheden bij NIRA | designing interior life?

Neem contact op met Karin Driessen, interieurontwerper | interieurstylist Doetinchem, om te zien wat NIRA voor jou kan betekenen op het gebied van interieurontwerp, styling en projectbegeleiding van zowel particulieren als bedrijven. Vul het contactformulier in of bel 06-53441639.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.