Interieurstylist | Interieuradvies in Almelo
C-Studio – Anne Lucas & Corine Stelpstra

E-mail stylist

C-Studio
Anne Lucas & Corine Stelpstra
Tel: 06 50 89 41 86

www.c-studio.nl

Bel of mail Anne Lucas voor een kennismakingsgesprek

Interieuradvies in Almelo – Anne Lucas & Corine Stelpstra | C-Studio

Interieuradvies in Almelo nodig? Interieurstylisten Anne Lucas & Corine Stelpstra kunnen je helpen. Loop je al even rond met het idee om je huis of een kamer opnieuw in te richten? Ben je benieuwd wat een interieuradvies voor je woning kan doen en of dit iets voor je is? Ontdek dan meer over C-Studio en de mogelijkheden.

Onze 3 uitgangspunten voor jou:
• 100% onafhankelijk (geen eigen producten of bonussen van leveranciers).
• Niet onze smaak, maar die van jou is het vertrekpunt.
• 100% tevredenheidsgarantie, een ontwerp is pas af als je helemaal tevreden bent.

Gratis Interieur Intake

Maak een (gratis en vrijblijvende) afspraak voor een kennismakingsgesprek bij jou thuis. Zo kunnen we eerst ontspannen kennismaken, de situatie bekijken en vertel ik wat C-Studio en een interieuradvies voor jouw woonruimte(s) kan betekenen. Vervolgens kunnen we de mogelijkheden en het eventuele vervolgtraject bespreken. Afhankelijk van je wensen en budget, ontvang je na het bezoek het best passende advies voor een vervolgtraject. Jij bepaalt dan of je hier wel of geen gebruik van wil maken.

Pakket Keuzes

Ieder persoon, elke woonwens en elk budget is uniek. Dit unieke wil ik graag vertalen in je woonruimte, maar ook in de vormen van interieurstyling. Om een fijn huis voor iedereen mogelijk te maken biedt C-Studio verschillende pakketten aan. Prijzen zijn per woonruimte. Zie de website voor onze combinatiemogelijkheden.

Styling Pakketten

● Basis Interieuradvies | €350
● 2D Interieuradvies | €500
● 3D Interieuradvies | €750
● Compleet Ontzorgd Interieuradvies | €1995

Losse Onderdelen

● Kleuradvies | €200
● Lichtplan | €200
● Plattegrond | €250

Over Interieurstylist Anne Lucas

Ik vind het super leuk om nu continu met interieur bezig te zijn! Het ontwerpen, ontwikkelen, stylen, inrichten en ga zo maar verder, ik word er gelukkig van.

Over Interieurstylist Corine Stelpstra

Voor mij is het een uitdaging om het unieke van jou als persoon of jullie als stel/gezin te benadrukken in jouw/jullie huis. Jouw voorkeur qua sfeer, kleur en ‘thuisgevoel’ staat voorop.

Wat Klanten zeggen:

“Corine heeft ons geweldig geholpen met een mooi plan voor onze moeilijk in te delen woonkamer. Onze wensen en ideeën die we al hadden zijn er perfect in verwerkt. Een aanrader.” Marjolijn

“Corine is een professionele interieurstyliste. Ze heeft ons erg goed geholpen met het opnieuw inrichten van onze verbouwde woonkamer en heeft ook hele gave kleuren gecombineerd. We hadden dat zelf niet kunnen bedenken. Wij raden Corine zeker aan!” Ruth

Nog veel meer mogelijkheden

Naast interieurstyling kun je C-Studio ook inschakelen voor allerlei andere creatieve projecten. Voor bijvoorbeeld een event/bruiloft styling, winkelstyling, verkoopstyling, project/beursinrichting, workshops, er is heel veel mogelijk! Zelfs tot het volledig uit handen geven van een verbouwing of metamorfose (als complete verrassing).

Contact

Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat Anne Lucas en Corine Stelpstra voor jou kunnen betekenen? Maak dan direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Voor interieuradvies Almelo bel je 06 50 89 41 86 of vul het onderstaande contactformulier in.

Je kunt Anne Lucas en Corine Stelpstra van C-Studio uit Almelo inhuren voor interieurstyling, interieuradvies, interieurontwerp, verkoopstyling, interieur shoppen en workshops.

AlleStylisten.nl : Interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Ommen op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.