Interieurstylist | Interieuradvies Hengelo
GewoonMoon – Monique Boone

E-mail stylist

GewoonMoon
Monique Boone
Tel: 06-52336705

www.gewoonmoon.nl

Bel of mail Monique Boone voor meer informatie

GewoonMoon staat voor kwaliteit, creativiteit, deskundig en enthousiast!

Als interieurstylist maak ik woonwensen, klein of groot, waar! En als verkoopstylist ga ik voor de 1e indruk, want deze kan je maar 1 keer maken!

Interieurstyling… door haar creativiteit en enthousiasme zorgt GewoonMoon voor juist die inrichting waar u zich zo thuis voelt. Of het nu gaat om accessoires, kleur, verlichting of indeling, GewoonMoon helpt u daarbij, om zo al uw woonwensen te realiseren.

Verkoopstyling… door middel van haar diensten en enthousiasme zorgt GewoonMoon ervoor dat uw woning aantrekkelijk wordt voor de potentiële koper. Het maximale uit uw woning halen en het op de juiste manier presenteren is haar doel.

Tevens richt GewoonMoon zich ook op de zakelijke sector. Interieurstyling van een winkel, bedrijfsrestaurant of entree, GewoonMoon zorgt voor een passend ontwerp wat voldoet aan uw wensen.

GewoonMoon komt graag bij u binnenkijken…

Monique Boone is GewoonMoon. Een jong creatief bedrijf en professioneel opgeleid voor interieurstyling en vastgoedstyling.
GewoonMoon bij u thuis? Een kennismaking met Monique Boone van GewoonMoon is geheel vrijblijvend en kosteloos.
U kan een mail sturen via het onderstaande contactformulier of bel Monique Boone op 06-52336705. Voor meer informatie kunt u kijken op www.gewoonmoon.nl

Monique Boone van GewoonMoon is inzetbaar voor interieurstyling, interieuradvies, interieurontwerp, vastgoedstyling en meubelverhuur.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Mail of bel interieurstylist Hengelo voor meer informatie. AlleStylisten.nl.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Deventer op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.