Interieurstylist | Interieuradvies Hengelo
GewoonMoon – Monique Boone

E-mail stylist

GewoonMoon
Monique Boone
Tel: 06-52336705

www.gewoonmoon.nl

Bel of mail Monique Boone voor meer informatie

Interieuradvies Hengelo – Interieurstylist Monique Boone | GewoonMoon

GewoonMoon staat voor kwaliteit, creativiteit, deskundig en enthousiast!

vt wonen&design beurs Amsterdam

Van 1 t/m 31 oktober staan de site van vt wonen & design beurs en de socials helemaal in het teken van de woonmaand. Dan voorzien we je van het laatste woonnieuws en de beste beursaanbiedingen. Van 1 t/m 10 oktober vinden er ook allerlei inspirerende, online happenings plaats. Denk: toffe trendlezingen, advies van woonexperts, fijne binnenkijkers en een waanzinnige woonbingo. Hieronder kun je je aanmelden voor een online 1 op 1 adviesgesprek met Jutta:

Meld je aan voor een online stylingadvies met Monique Boone

Boek een stylingadvies met Monique op 4 oktober
Boek een stylingadvies met Monique op 8 oktober
Boek een stylingadvies met Monique op 10 oktober

Het online 1 op 1 stylingadvies duurt 30 minuten en kost slechts €19,50 incl. btw.

Over interieurstylist Monique Boone

Monique Boone is GewoonMoon. Een creatief bedrijf en professioneel opgeleid voor interieurstyling en vastgoedstyling. Als interieurstylist maakt zij woonwensen, klein of groot, waar! En als verkoopstylist gaat zij voor de 1e indruk, want deze kan je maar 1 keer maken!

Interieurstyling… door haar creativiteit en enthousiasme zorgt GewoonMoon voor juist die inrichting waar u zich zo thuis voelt. Of het nu gaat om accessoires, kleur, verlichting of indeling, GewoonMoon helpt u daarbij, om zo al uw woonwensen te realiseren.

Verkoopstyling… door middel van haar diensten en enthousiasme zorgt GewoonMoon ervoor dat uw woning aantrekkelijk wordt voor de potentiële koper. Het maximale uit uw woning halen en het op de juiste manier presenteren is haar doel.

Tevens richt GewoonMoon zich ook op de zakelijke sector. Interieurstyling van een winkel, bedrijfsrestaurant of entree, GewoonMoon zorgt voor een passend ontwerp wat voldoet aan uw wensen.

GewoonMoon komt graag bij u binnenkijken…

GewoonMoon bij u thuis? Een kennismaking met Monique Boone van GewoonMoon is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt een mail sturen via het onderstaande contactformulier of bel Monique Boone op 06-52336705. Voor meer informatie kunt u kijken op www.gewoonmoon.nl

Monique Boone van GewoonMoon is inzetbaar voor interieurstyling, interieuradvies, interieurontwerp, vastgoedstyling en meubelverhuur.

AlleStylisten.nl: Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je eigen regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Deventer op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.