Interieurstylist | Interieuradvies Venlo
Tint 210 – Pati Torres

E-mail stylist

Tint 210
Pati Torres
Binnenhuisarchitect + Interieurstylist
Tel: 06-36376302
www.tint210.nl

Mail of bel Pati Torres voor een gratis kennismakingsgesprek

Interieuradvies Venlo – Interieurstylist Pati Torres – Tint210

voor kleine en grote vragen over interieurontwerp en styling

Welkom bij Tint 210

Pati Torres is als binnenhuisarchitecte en stylist een gepassioneerd interieurverbeteraar. Ze werkt vanuit de overtuiging dat er geen standaard recepten zijn voor interieur en dat de beste keuzes uit het hart komen.

De naam Tint 210 is de samenvoeging van Torres + interieur + 210 (huisnummer). Tint betekent ook nuance: variatie en verschil. Dat is precies wat Pati met haar werk wil bereiken: interieurs met een eigen identiteit, verschillend en betekenisvol voor de gebruiker. Bekijk haar portfolio.

Ikea, Pastoe, maatwerk of kringloop zijn allemaal prima keuzes!

Interieuradvies hoeft niet duur te zijn!

Er zijn veel mogelijkheden. Je kiest wat je nodig hebt. Soms is een kort adviesgesprek genoeg voor een zinvolle verandering,

Schuifsessie

In 2 à 3 uur de aanwezige meubels en accessoires verschuiven voor een nieuwe frisse indeling. Je ontvangt tips en voorbeelden om jouw interieur mooier en aangenamer te maken.

Styling

Sfeer maken door middel van kleur, accessoires en accenten, begint bij Pati meestal met een inspiratiebord (moodboard) als kompas. Mogelijke onderdelen van stylingadvies zijn:
● Moodboard
● Kleuradvies
● Meubel-, lampen- en accessoiresplan
● Inkoopbegeleiding (samen shoppen)

Keukenadvies

Een nieuwe keuken is veel meer dan nieuwe meubels en apparatuur. Vaak wordt er vanuit de keukenleverancier weinig of geen aandacht besteed aan aspecten zoals verlichting, type vloer, afwerking (en kleur) van wanden en plafond.

Pati biedt advies aan om van de ruimte en de nieuwe elementen een functioneel en aangenaam geheel te maken.

Interieuradvies

Interieuradvies gaat een stap verder dan styling. Het kan gaan over een concrete, gerichte vraag of over een compleet interieur. Pati helpt je te ‘kijken met nieuwe ogen’ naar het eigen interieur. Vaak is goed organiseren, ordenen en herschikken van aanwezige elementen een belangrijke basis, aangevuld met advies over nieuwe kleuren, meubels, verlichting en accessoires.

Mogelijke onderdelen van het advies zijn:
● Plattegrond met indeling
● Verlichtingsplan
● Tekeningen voor bouwkundige aanpassingen

Interieurontwerp

Pati kan je helpen bij o.a. aan- of verbouw van een ruimte, het ontwerpen van een nieuwe badkamer, keuken of inloopkast. Zij heeft de expertise een nieuwe of bestaande woon- of werkruimte vorm te geven. Vanaf het begin houdt zij rekening met functie, indeling en vorm van de ruimte, en ook verlichting, materialen, kleuren, meubels en accessoires.

Mogelijke onderdelen zijn:
● 3D tekeningen
● Maatwerk-tekeningen
● Aanvraag offertes
● Overleg met aannemer/uitvoerder

Advies voor bedrijven
Een aangenaam werkklimaat en een functionele werkomgeving zijn even belangrijk als de juiste uitstraling naar de klant. In veel gevallen kunnen kleine aanpassingen de uitstraling compleet veranderen. Vaak maakt het aanbrengen van kleuraccenten en het anders opstellen van meubilair al een groot verschil. Benieuwd naar wat Pati voor jouw bedrijf kan betekenen? Nodig haar dan uit voor een kennismakingsgesprek bij jouw bedrijf.

Werkwijze

Bel of mail Pati Torres en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden je wensen, ideeën en verwachtingen besproken. Binnen een week ontvang je een voorstel en prijsopgave. Meer informatie in werkwijze.

Contact

Voor een gratis kennismakingsgesprek mail of bel interieurstylist Venlo Pati Torres van Tint 210 op 06-36376302.

Je kunt interieurstylist Venlo Pati Torres van Tint 210 inhuren voor schuifsessie, styling, interieuradvies en interieurontwerp voor particulieren en bedrijven.

AlleStylisten.nl : Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Venray op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.