Interieurstylist | Interieuradvies Nijkerk
MOLITLI Interieurmakers

E-mail stylist

MOLITLI Interieurmakers
Gerjanne van Wincoop
Tel: 06-13439396
www.molitli.nl
1,5 uur interieuradvies aan huis: €90

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Interieuradvies Nijkerk | Interieurstylist Gerjanne van Winkoop | MOLITLI

MOLITLI: the Meaning Of Life Is To Live It

MOLITLI INTERIEURMAKERS…. sterk in restylen en verbouwen van woonhuizen, kantoorpanden, restaurants en winkels.

Interieuradvies bij u thuis

Interieurstylist Gerjanne van Winkoop komt voor 90 euro bij je thuis. Tijdens dit bezoek van anderhalf uur worden al je interieurvragen beantwoord en geeft zij een eerste advies. Naar behoefte gaat zij vervolgens samen met je op zoek naar het interieur dat bij jou past. Een bezoek aan een interieurvakbeurs, het maken van een moodboard, een kleurenplan of verlichtingsplan of een compleet interieuradvies: alles is mogelijk.

Showroom voor Inspiratie

Molitli’s showroom in Nijkerk is een inspiratieplek waar wij klanten zoals jou helpen met het maken van de juiste keuze. Niet op basis van onze stijl of smaak, maar met jouw wensen als uitgangspunt. In de showroom kun je kennismaken met de Molitli stijl bestaande uit een mix van persoonlijk, stoer, vintage en design. Maar dit is vooral ook een plek om samen in een fijne sfeer te brainstormen over jouw eigen interieur vraagstuk.

Daarnaast is dit de plek om ons specialisme uit te dragen. We zijn namelijk specialist in: meubels op maat en betonstuc (o.a. badkamers, vloeren, aanrechtbladen en meubels). Zie voor meer info www.betonlookdesign.nl. Bovendien zijn wij ook specialist in staal & rvs (o.a. vloeren, trappen, muren, meubels en vensterbanken).

Een interieur moet naar ons idee passen bij je persoonlijkheid. En de inrichting van een werkplek moet passen bij de cultuur en de merkwaarden van het bedrijf of het merk waar je voor werkt. Dat is het uitgangspunt van MOLITLI INTERIEURMAKERS. Kijk op ons blog voor inspiratie, informatie en projectfoto’s www.molitli-interieurmakers.nl

Onze inspiratie halen wij vooral uit het leven zelf. Door altijd om je heen te kijken in Nederland, maar zeker ook in het buitenland. Goed te luisteren naar alle wensen van onze klanten. Door ons te omringen met veel creatieve mensen. Veel lezen en bladeren door tijdschriften en het volgen van interessante blogs & sites. Door gepassioneerd met je vak bezig te zijn, vind je de inspiratie in alles om je heen.

Personal shopping

Aankoopbegeleiding is ook een belangrijk onderdeel van ons bedrijf.
Wij kunnen bij het grootste deel van alle woonleveranciers inkopen, dus we gaan vervolgens met of zonder jou naar de desbetreffende leveranciers om te kopen wat jij graag wilt.

Daarnaast hebben we een netwerk van de beste vakmensen om ons heen zodat we ook alles op maat kunnen maken.

Tijd voor een verbouwing?

Laat MOLITLI Interieurmakers je verbouwing regelen en je hebt er geen omkijken naar. Je weet dan zeker dat het werk door de beste vakmensen wordt gedaan.

Molitli heeft een uitgebreid netwerk van de beste vakmensen, waaronder interieurbouwers, meubelmakers, stoffeerders, stukadoors, loodgieters, elektriciens, schilders, vloerenleggers, staal en rvs bewerkers, noem maar op. Deze mensen werken continue samen, zodat zij efficiënt en in een prettige sfeer voor jou aan de slag gaan.

Sterk in restyling

Een kostbare verbouwing is niet altijd nodig. Met ons specialisme in betonstuc, staal en houtbewerking zijn wij erg sterk in het restylen van winkels en kantoorpanden. Op basis van dit specialisme zijn wij in staat voor een relatief laag budget bestaande elementen in te pakken, waardoor een totaal nieuwe en eigentijdse look ontstaat.

Interesse in verbouwen of restylen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Schrijf je in voor exclusieve toegang tot het ETC Expo!

Sinds eind januari is Molitli ook te zien in het ETC Expo in Culemborg. Dé permanente interieurvakbeurs voor detaillisten, architecten, interieurontwerpers en stylisten met o.a. grote namen als Keijser & Co, Hoffz Interieur, Frezoli, TierlanTijn, Peeperkorn en natuurlijk Dutch Light Basics en nog honderd anderen. Daar kan geen woonboulevard tegenop! ETC is niet toegankelijk voor consumenten, maar lijkt het je leuk om daar een dagje te shoppen? Maak dan een afspraak met mij en ik neem je mee op maandag voor een gezellige en inspirerende interieurdag!

Webshop MOLITLI interieurmakers

Om je wegwijs te maken in het grote aanbod van interieurland, hebben wij ook een webshop. klik hier om naar de webshop te gaan.

Molitli staat voor the Meaning Of Life Is To Live It, dit voeren wij door in de webshop door vooral unieke producten te selecteren binnen onze Molitli-stijl. Wij zoeken graag naar de meest bijzondere producten van eigen bodem. Daarmee ondersteunen wij zelfstandig ondernemerschap in Nederland en geven wij kleine producenten van bijzondere meubels en accessoires een platform. Toch menen wij tegelijkertijd dat een interieur betaalbaar moet blijven. Daarom combineren we deze unieke Nederlandse designproducten met mooie commerciële producten en te gekke vintage.

Je kunt bij interieurstylist Nijkerk Gerjanne van Molitli terecht voor interieuradvies, interieurontwerp, verkoopstyling, projectinrichting, aankoopbegeleiding, workshops, meubels en woonaccessoires in de provincie Gelderland en daarbuiten.

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.
Voor een gratis oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Nijkerk op 06-13439396.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Nijkerk op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.