Interieurstylist | Interieuradvies Deventer
Door Loraine – Loraine van der Hulst

E-mail stylist

Door Loraine
Loraine van der Hulst
Tel: +31 6 51146926
www.doorloraine.nl

Bel en maak meteen een afspraak met Loraine

Interieuradvies in Deventer | Interieurstylist Loraine van der Hulst – Door Loraine

Ben je op zoek naar interieuradvies in Deventer? Maak dan nu kennis met interieurstylist Loraine van der Hulst van Door Loraine uit Deventer.

Wil jij meer rust en sfeer in je huis, zo’n woning waarin alles bij elkaar past, maar waar wel geleefd mag worden? Dan gaan we er samen voor zorgen dat jouw huis de plek wordt waar jij je het prettigst voelt. Jouw thuis met je favoriete kleuren en materialen. Vind jij dit lastig om te vertalen naar je interieur? Ik help je graag!

Loraine’s Signatuur

De kenmerken van Loraine’s ontwerpen zijn een rustige basis waar vorm en functie een goede balans vormen. In combinatie met uitdagende elementen creëert zij een uniek en eigentijds interieur met een persoonlijke identiteit.

Interieuradvies en Interieurontwerp

Het interieurontwerp begint met de keukentafelsessie. Het start met een intake op locatie, bij jou aan de keukentafel. Loraine begint heel praktisch. Hoe ga je een ruimte gebruiken? Is de eettafel belangrijker of juist een grote zithoek bij de tv? Misschien wil je er een kinderhoekje naast? Wil je een open, halfopen of gesloten keuken? Al pratende komen we ook achter de sfeer die bij je past. De kleuren, de meubels, de aankleding en ook het licht. We stippen elk onderwerp even aan. Van alles wat we besproken hebben maakt Loraine een persoonlijk interieur document. Kijk voor de hele werkwijze op haar site.

De keukentafelsessie kost €895. Neem contact met Loraine op om de mogelijkheden te bespreken.

Portfolio

Neem gerust een kijkje in haar portfolio op haar eigen website www.doorloraine.nl

Reiskosten

Er worden geen reiskosten berekend in Deventer en omstreken. Woont u meer dan 10 km buiten Deventer, dan wordt er €0,35 per km in rekening gebracht.

Contact

Mail of bel interieurstylist Deventer Loraine op 06 51146926 voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Reacties van klanten

“Mijn nieuwe huis is een uitdaging om in te richten, vooral vanwege de hoogte van de woonkamer. Mij lukte het niet om wat ik voor ogen had werkelijkheid te maken. Maar toen kwam Loraine! Super, vanaf het moment dat ze binnen stapte, om zich heen keek en zei dat het goed kwam had ik er vertrouwen in. En terecht! Mijn huis is inderdaad helemaal mijn huis geworden, zoals ik het voor ogen had maar zelf niet zo uit kon voeren. Loraine heeft heel goed geluisterd en dat heel sfeervol omgezet naar een mooie inrichting. Ook is zij verder in alle opzichten een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Ik kan haar van harte aanbevelen!!”
Gé Stuiver

“Heel nuttige en plezierige ervaring om met Loraine samen te werken. Haar suggesties, tips en grafische vertaling van onze wensen en nieuwe ideeën inspireren en hebben ons enorm geholpen om van idee tot keuzes te komen.”
Yvonne & Theo

AlleStylisten.nl: Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heb je ook een tuinontwerper voor jouw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Deventer op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.