Interieurstylist | Interieuradvies Deventer
Stijlidee 42 – Loraine van der Hulst

E-mail stylist

Stijlidee 42
Loraine van der Hulst
Tel: +31 6 51146926

www.stijlidee42.nl

Bel of mail Loraine van der Hulst voor een afspraak

Interieuradvies in Deventer | Interieurstylist Loraine van der Hulst – Stijlidee 42

Bent u op zoek naar interieuradvies in Deventer? Maak dan nu kennis met Loraine van der Hulst van Stijlidee 42 uit Deventer.

Als interieurstyliste is het Loraine’s doel om met haar creativiteit mensen te helpen een prettig thuis te creëren. Haar uitgangspunt is om uw woning of bedrijf zo persoonlijk en functioneel mogelijk te houden binnen uw budget. Omdat zij onafhankelijk is, zijn haar interieurplannen volledig afgestemd op uw wensen en budget. Een sfeervolle woning is voor iedereen haalbaar en hoeft niet altijd duur te zijn. Vaak kunnen uw oude meubels in een nieuw jasje goed gecombineerd worden in uw nieuwe interieur. Het moet immers uw vertrouwde woning blijven en niet vol staan met nieuwe meubels zonder waarde.

Loraine’s interieurontwerpen kenmerken zich door een rustige basis waar vorm en functie een goede balans vormen met uitdagende elementen. Dit geheel zorgt voor een uniek en eigentijds interieur met een persoonlijke identiteit.

Interieuradvies

Heb je hulp nodig in je huidige woning? Dan komt Loraine langs voor interieuradvies aan huis. Dit interieuradvies betreft alle woonwensen die je in je huis hebt.
 Zijn er plannen voor een nieuwbouwwoning of laat je op dit moment een huis bouwen/verbouwen? Door te werken met een 3D ontwerp kan zij heel goed de toekomstige ingerichte ruimte in elk stijl laten zien.

Verkoopstyling

Ga je verhuizen? Stijlidee42 biedt ook verkoopstyling. De woning wordt verkoop klaar gemaakt en gefotografeerd. Ook een leegstaand pand kan totaal ingericht worden met huurmeubels.
Met alle vragen wat woonstyling betreft kun je bij Loraine terecht.

Portfolio

Neem gerust een kijkje in haar portfolio op haar eigen website www.stijlidee42.nl

Tarieven

Op Loraine’s website staan bij alle diensten ook de bijbehorende prijzen vermeld. Zo kan iedereen – ook met een klein budget – professioneel advies krijgen.

Reiskosten

Er worden geen reiskosten berekend in Deventer en omstreken. Woont u meer dan 10 km buiten Deventer, dan wordt er €0,35 per km in rekening gebracht.

Contact

Mail of bel interieurstylist Deventer Loraine op 06-51146926 Voor een het maken van een afspraak.
AlleStylisten.nl: Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Reacties van klanten

“Heel nuttige en plezierige ervaring om met Loraine samen te werken. Haar suggesties, tips en grafische vertaling van onze wensen en nieuwe ideeën inspireren en hebben ons enorm geholpen om van idee tot keuzes te komen.”
Yvonne & Theo

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Deventer op AlleTuinontwerpers.nl of op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.