Interieurstylist | Interieuradvies Deventer
Stijlidee 42 – Loraine van der Hulst

E-mail stylist

Stijlidee 42
Loraine van der Hulst
Tel: +31 6 51146926

www.stijlidee42.nl

Bel of mail Loraine van der Hulst voor een afspraak

Interieuradvies in Deventer | Interieurstylist Loraine van der Hulst – Stijlidee 42

Als interieurstyliste is het Loraine’s doel om met haar creativiteit mensen te helpen een prettig thuis te creëren. Haar uitgangspunt is om uw woning of bedrijf zo persoonlijk en functioneel mogelijk te houden binnen uw budget. Omdat zij onafhankelijk is, zijn haar interieurplannen volledig afgestemd op uw wensen en budget. Een sfeervolle woning is voor iedereen haalbaar en hoeft niet altijd duur te zijn. Vaak kunnen uw oude meubels in een nieuw jasje goed gecombineerd worden in uw nieuwe interieur. Het moet immers uw vertrouwde woning blijven en niet vol staan met nieuwe meubels zonder waarde.

Loraine’s interieurontwerpen kenmerken zich door een rustige basis waar vorm en functie een goede balans vormen met uitdagende elementen. Dit geheel zorgt voor een uniek en eigentijds interieur met een persoonlijke identiteit.

Interieuradvies
Voor een klein bedrag komt Loraine bij u langs voor advies aan huis ze beantwoord al uw vragen en geeft gelijk goede tips om mee aan de slag te kunnen. Wilt u de opstelling veranderen dan kan dat eventueel gelijk uitgevoerd worden. Mocht u na het advies toch meer uitwerking willen dan kan dat natuurlijk altijd. Op haar site bij werkwijze en prijzen kun je diverse pakketten vinden. Zo kan iedereen – ook met een klein budget – professioneel advies krijgen.

Verkoopstyling
Ook kunt u bij Loraine terecht voor verkoopfotografie, 3D ontwerpen en doeltreffende verkoopstyling. Zij werkt volgens het unieke hands-on concept van House of KIKI. Met deze snelle aanpak restylen en fotografeert Loraine uw woning in 1 à 2 dagen.

Reiskosten
Er worden geen reiskosten berekend in Deventer en omstreken. Woont u meer dan 15 km buiten Deventer, dan wordt er €0,25 per km in rekening gebracht.

Portfolio
Neem gerust een kijkje in haar portfolio op haar eigen website www.stijlidee42.nl

Reacties van klanten
“Ik wilde graag meer sfeer in mijn woonkamer; meer persoonlijke touch, meer warmte en meer eenheid. Loraine wist snel mijn wensen te vertalen naar een moodboard. Met een duidelijke bestellijst kon ik op pad. Tot slot de finishing touch met accessoires door Loraine! Wauw! Super mooi geworden!” Wendy Sleiderink uit Weerselo

Voor een het maken van een afspraak mail of bel interieurstylist Deventer. AlleStylisten.nl: Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Deventer op AlleTuinontwerpers.nl of op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.