Interieurstylist | Interieuradvies Gouda
MAIZON Interieur – Marieke Noordman-van Zon

E-mail stylist

MAIZON Interieur
Marieke Noordman-van Zon
06-42350822
www.maizon-interieur.nl

Maak een afspraak met Marieke voor een gratis oriëntatiegesprek

Welkom bij MAIZON Interieur!

“Je huis is een reflectie van wie je bent, een plek waar jij en anderen zich prettig voelen. MAIZON bevestigt dit, door je identiteit terug te laten komen in jouw interieur”

Iedereen heeft andere interieurwensen en daardoor is ieder ontwerp uniek. Met een frisse, verrassende en onafhankelijke blik, ontwerpt Marieke Noordman-van Zon de ruimtes in jouw huis of bedrijf. Hierop volgt een helder en overzichtelijk voorstel, dat past bij jouw situatie en budget.

Even voorstellen
De drijvende kracht achter MAIZON is Marieke Noordman-van Zon. Na de bouw van haar eigen droomhuis koos Marieke ervoor om van haar passie haar beroep te maken. Inmiddels is zij – na een opleiding tot interieurontwerper – al weer bijna twee jaar actief als binnenhuisontwerper en volgt zij tevens met veel plezier de verdiepende (Bachelor-) opleiding Architectuur en Interieur.

Marieke’s passie voor wonen vertaalt zich in een onuitputtelijk enthousiasme voor haar werk als binnenhuisontwerper. Uiteraard houdt zij zich – bij het geven van advies –
niet vast aan haar persoonlijke stijl, maar zet de sfeer neer die perfect past bij de opdrachtgever. Zij vindt het een uitdaging om je uit je comfort-zone te halen, om zo tot een verassend en inspirerend ontwerp te komen.

Pakketten
MAIZON Interieur kan op verschillende manieren van dienst zijn middels interieuradvies, 3D-ontwerp en/of realisatie. MAIZON biedt haar diensten aan in de vorm van pakketten. Zo is op voorhand helder wat je mag verwachten tegen welke vaste prijs. Nu is en blijft interieuradvies maatwerk; in overleg is ook een afwijkende samenstelling mogelijk.

Een opsomming van de pakketten:
● Interieuradvies Pakket S, M, of L vanaf €525
● 3D-Ontwerp vanaf €350
● 3D-Ontwerp Fotorealistisch vanaf €500

Voor meer informatie over de inhoud van de pakketten klik hier

Projecten
Neem een kijkje in Marieke’s portfolio boordevol met gerealiseerde projecten, 3D-ontwerpen en tal van moodboards.

Een goede woon- en werkomgeving is voor iedereen weggelegd, in iedere gewenste stijl en voor elke portemonnee.
Nog vragen over Marieke’s werk of interesse in een persoonlijk gesprek? Neem gerust contact met haar op via het onderstaande contactformulier, zij ontmoet je graag!

Je kunt interieurstylist Marieke Noordman-van Zon van MAIZON boeken voor interieuradvies, 3D-ontwerp en realisatie voor particulieren en bedrijven.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een gratis oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Gouda. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Gouda op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.