Interieurstylist | Interieuradvies Gouda
MAIZON Interieur – Marieke van Zon

E-mail stylist

MAIZON Interieur
Marieke van Zon
Tel: 06-42350822
www.maizon-interieur.nl

Maak een afspraak met Marieke voor een gratis oriëntatiegesprek

Interieuradvies in Gouda | Interieurstylist Marieke van Zon |

Interieurstylist Marieke van Zon geeft interieuradvies in Gouda en omgeving. MAIZON Interieur staat voor het vertalen, visualiseren en verwezenlijken van interieurwensen. Of je nu een (nieuw) huis wilt inrichten, gaat bouwen of toe bent aan een nieuwe werkomgeving … MAIZON maakt de optimale vertaling van wens naar concreet & compleet interieuradvies en realiseert dit met een praktische aanpak en mooie visualisaties. Met een frisse, verrassende en onafhankelijke blik ontwerpt Marieke leef- en werkruimtes, passend bij jouw stijl en budget.

“Je huis is een reflectie van wie je bent. Thuis is de plek waar alles samen komt, waar je rust kunt vinden en energie opdoet.”

Even voorstellen

De drijvende kracht achter MAIZON is Marieke van Zon. Na de bouw van haar eigen droomhuis koos Marieke ervoor om van haar passie haar beroep te maken. Inmiddels is zij alweer 10 jaar actief als interieurontwerper en heeft tussentijds met veel plezier de verdiepende (bachelor-) opleiding architectuur & interieur gevolgd en tevens met succes een HBO opleiding lichtontwerp aan de Lighting Design Academie voltooid.

Marieke’s passie voor wonen vertaalt zich in een onuitputtelijk enthousiasme voor haar werk als binnenhuisontwerper. Uiteraard houdt zij zich – bij het geven van advies – niet vast aan haar persoonlijke stijl, maar zet de sfeer neer die perfect past bij de opdrachtgever. Zij vindt het een uitdaging om je uit je comfort-zone te halen, om zo tot een verassend en inspirerend ontwerp te komen!

Pakketten

MAIZON Interieur kan op verschillende manieren van dienst zijn middels interieuradvies, 3D-ontwerp en|of realisatie. MAIZON Interieur biedt haar diensten aan in de vorm van pakketten. Nu is en blijft interieuradvies maatwerk; in overleg is uiteraard ook een afwijkende samenstelling mogelijk.

Zo zijn er de volgende pakketten:
● Interieuradvies Pakket S, M of L vanaf €825
● Nieuwbouw interieuradvies Pakket S, M, of L vanaf €775
● 3D-Ontwerp vanaf €450

Voor meer informatie over de tarieven van mijn werkzaamheden klik hier

Projecten

Neem een kijkje in Marieke’s portfolio boordevol gerealiseerde projecten en 3D-ontwerpen.

Een goede woon- en werkomgeving is voor iedereen weggelegd, in iedere gewenste stijl en voor elke portemonnee.

Contact opnemen

Nog vragen over Marieke’s werk of interesse in een persoonlijk gesprek? Neem gerust contact met haar op via het onderstaande contactformulier of bel 06-42350822, zij ontmoet je graag!

Je kunt interieurstylist Gouda Marieke van Zon van MAIZON Interieur boeken voor interieuradvies, 3D-ontwerp en realisatie voor particulieren en bedrijven.

Reacties van klanten

“Na een uitgebreid intakegesprek met Marieke hadden wij beiden direct een prettig gevoel bij de samenwerking met Marieke. Ze luisterde naar onze ideeën maar kwam ook met eigen inbreng. Het eindproduct is echt super geworden! We hebben veel van haar interieur ideeën direct toegepast, waar we nu ontzettend blij mee zijn!” Wijnand & Jenske

“We hebben inmiddels zo goed als ons hele huis laten stylen door Marieke en genieten daar elke dag van! In verband met gezinsuitbreiding zijn daar onlangs de kinderkamers nog aan toegevoegd. Ze luistert heel goed naar je wensen en denkt met je mee, maar draagt zelf ook verrassende oplossingen aan! De afronding|nazorg is ook super!” Geertje & Nigel

“Wij hebben een nieuwe woning laten bouwen en moesten veel belangrijke beslissingen nemen. Marieke heeft ons geweldig geholpen met zowel het maken van een interieurplan als het lichtplan. Ze heeft onze wensen heel goed vertaald naar een concreet plan. Omdat de bouw al vrij ver gevorderd was moesten beslissingen snel genomen worden. Marieke was heel flexibel en mede daardoor hebben we alle deadlines gehaald en weloverwogen de juiste beslissingen kunnen nemen.” Floor & Jasper

AlleStylisten.nl: Interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Gouda op AlleTuinontwerpers.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.