Interieurstylist | Interieuradvies in Ede
De Kracht Van Eenvoud – Mirjam Smakman-Mendes

E-mail stylist

De Kracht Van Eenvoud
Mirjam Smakman-Mendes
Tel: 06 301 33 705
www.dkve.nl
@dkve_interiordesign
@mirjamsmakman

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Interieuradvies in Ede – Interieurstylist Mirjam Smakman-Mendes | De Kracht Van Eenvoud

Mirjam Smakman geeft interieuradvies in Ede en omstreken, maar ook in andere delen van Nederland. Heb je een nieuw huis gekocht, wil je verbouwen of één of meerdere ruimtes een make-over geven? Dan helpt Mirjam je graag met een doordacht interieurplan om de juiste keuzes te maken in dit creative proces.

Als ik ergens binnenkom, wil ik dat het onmiddellijk goed en fijn voelt. Om dit te bereiken, zijn in mijn visie, rust en eenvoud de eerste vereisten. Door goede en praktische indeling te maken, mooie kleuren en materialen te gebruiken, elk met een eigen uitstraling of textuur, creëren we samen de optimale sfeer. Een interieur is immers meer dan alleen een leefruimte gevuld met meubels. Een huis voelt pas fijn als het een toevoeging is aan jouw manier van leven en persoonlijkheid. Sfeervol, authentiek en met bijzondere oplossingen.

Ik inspireer en ondersteun je graag bij het realiseren van jouw unieke interieurstijl, waarbij de details kloppen en jouw interieur uitstraalt wie je bent en waar jij je thuis voelt.

Over Mirjam

Op de middelbare school werd ik al aangespoord om toch vooral binnenhuisarchitect te worden. Dat liep iets anders, maar in 2015 ben ik alsnog mijn hart en deze wijze raad gaan volgen en na de opleiding binnenhuisarchitectuur gestart met mijn interieurontwerp studio. Ik geloof dat een interieur begint bij mensen. Of ik nu een interieur ontwerp voor een individu, gezin, groter of kleiner huis… mijn interieurontwerpen beginnen altijd met een persoonlijk verhaal, voorkeuren, manier van leven en interieurbeleving.

Soorten interieuradvies

● Compact interieuradvies: Een 2,5 uur durend advies bij jou thuis.
● Interieurontwerp: bij verhuizingen (ook nieuwbouw!), verbouwingen, make-over van je huidige interieur
● Keuken en badkamer ontwerp
● Kinderkamer ontwerp
● Lichtplannen
● Maatwerken meubels
● Styling op locatie
Voor meer informatie over deze adviezen en tarieven klik hier.

Werkwijze

Voor een interieurplan kom ik graag bij je thuis voor een vrijblijvend gesprek. Ik leer je graag beter kennen en vind het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. We inventariseren wat je wensen en behoeften zijn en hieruit volgt een passende offerte waarin gespecificeerd staat wat mijn werkzaamheden zijn, het verloop van de opdracht, plan van aanpak en de kosten, zodat je een goed
beeld hebt van het proces. Ondertussen heb ik al heel wat woningen ingericht en gerealiseerd. Ik beperk mij niet tot één stijl, maar maak van elk project weer iets persoonlijks en unieks. Elk ontwerp is uiteraard maatwerk: perfect afgestemd op de ruimte en haar gebruikers. Meer projectfoto’s kun je bekijken op mijn website .

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat Mirjam voor je kan betekenen? Ze komt graag met jou in contact!
Bel 06 301 33 705 of vul het contactformulier in en Mirjam neemt contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je kunt interieurstylist Ede Mirjam Smakman-Mendes van De Kracht Van Eenvoud inschakelen voor interieuradvies, interieurontwerp en verkoopstyling.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.
Voor een vrijblijvende kennismaking mail of bel interieurstylist Ede. AlleStylisten.nl

Heb je ook een tuinontwerper voor jouw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Ede op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.