Interieurstylist | Interieuradvies Ede
Styling Label – Channa Reverda-Dillen

E-mail stylist

Styling Label
Channa Reverda-Dillen
Tel: 06 14811361
www.stylinglabel.nl

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Interieuradvies in Ede – Interieurstylist Channa Reverda | Stylinglabel

Voor interieuradvies in Ede ben je in uitstekende handen bij interieurstylist Channa Reverda. Ze helpt je graag om jouw interieur samen naar een hoger niveau te tillen. Of het nu om een inspirerende werkomgeving gaat of een sfeervolle woning, Stylinglabel geeft vorm aan jouw interieurwensen. Al haar interieurontwerpen zijn maatwerk omdat een interieur nu eenmaal heel persoonlijk is. De persoonlijke wensen van haar opdrachtgevers zijn altijd de basis van haar ontwerpen. Inrichten doet Channa altijd met oog voor detail.

Over Stylinglabel

Interieur is de kleurrijke draad in Channa’s leven; haar passie en werk. Al vanaf jonge leeftijd is Channa altijd bezig met kleur, sfeer en interieur. Van huis uit kreeg zij dan ook alle ruimte om haar creativiteit te ontwikkelen. Ze rondde de Nimeto en Vogue akademie met veel plezier af. In haar twaalf jaar werkervaring ontwierp ze als interior designer bij IKEA de bekende “huiskamers”. Ook gaf Channa namens diverse woonwinkels interieuradvies bij klanten thuis of in de showroom.

Diensten Interieurstyling

● Kennismakingsgesprek
● Hands-on interieuradvies
● Interieurontwerp op maat
● Interieurontwerp en realisatie
● Personal shopping
● Baby- en kinderkamer
● Styling
● Workshops

Kennismakingsgesprek

Channa komt graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Vooraf stuurt ze een vragenlijst die ze tijdens dit gesprek met je doorneemt. Ze maakt foto’s en meet de betreffende ruimte(n) op en bespreekt het soort advies dat nodig is. Er volgt een offerte op maat. Kosten: een kopje thee 😉

Hands-on interieuradvies

Ben je tevreden met de basis van je interieur (wanden, vloer en grote meubels), maar mis je nog de puntjes op de i, dan is een styling advies wat voor jou. De details maken het verschil en veranderen jouw kamer in een sfeervolle ruimte. Channa helpt je graag om met beperkte aanpassingen de juiste sfeer make-over te creëren. Ook voor evenementen zoals bruiloften, feesten en beurzen is een styling advies mogelijk.

Interieurontwerp op maat

Nadat de offerte akkoord is geeft Channa een impressie van de stijl die mooi de ruimte(n) zal passen. Ben je het hier mee eens, dan werkt Channa het interieurontwerp verder uit welke ze in een uitgebreid stijlboek presenteert. Hierin staan een sfeercollage, kleur- en materiaalplan, lichtplan, 2d en/of 3d ontwerp van de ruimte(n), meubelplan, raambekledingadvies en styling tips.

Interieurontwerp en realisatie

Stylinglabel kan ook het hele project voor jou uit handen nemen. Zij zorgt voor de juiste vakmensen, het bestellen van nieuwe meubels en raambekleding, geeft oude meubels een tweede leven en verzorgt de styling van de ruimte(n).

Personal shopping

Personal shopping is een goede aanvulling op het ‘hands-on interieuradvies’ of ‘interieurontwerp op maat’. Welke meubels en accessoires passen er mooi bij en waar kun je die aanschaffen? We gaan samen op pad voor de finishing touch van uw interieur.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat Channa voor je kan betekenen? Ze komt graag met jou in contact! Bel Tel: 06 14811361 of vul het contactformulier in en Channa neemt contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je kunt Interieurstylist Ede Channa Reverda van Stylinglabel inschakelen voor interieuradvies, interieurstyling, interieurontwerp, online advies, inspiratiesessie at home, shopsupport en vastgoedstyling.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.
Voor een vrijblijvende kennismaking mail of bel interieurstylist Ede. AlleStylisten.nl

Heb je ook een tuinontwerper voor jouw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Ede op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.