Interieurstylist | Interieuradvies Delft
Ana Fernandez

E-mail stylist

Barefoot Styling
Ana Fernandez
Tel: 06 489 47 698
www.barefootstyling.nl

Maak een afspraak met Ana voor oriëntatie advies

Interieuradvies in Delft – Interieurstylist Ana Fernandez | Barefoot Styling


Interieuradvies in Delft nodig? Maak kennis met Barefoot Styling van interieurstylist Ana Fernandez. Ontwerpster van prachtige interieurs in jouw stijl.

“Een huis om van het leven te genieten zoals je het zelf fijn vindt”

Wie is Ana?

Ana Fernandez (oprichtster van Barefoot Styling ) is een visual addict, day dreamer en een tikje perfectionist. Zij is ervaren, gedreven en maakt graag het verschil voor haar klanten (particulieren, makelaars en vastgoedontwikkelaars). Van kinds af aan is Ana al bezig met interieurs. De laatste 10 jaar heeft Ana veel huizen gestileerd in NL en het buitenland waaronder haar eigen mooie cortijo in het zuiden van Spanje die je kunt huren om te genieten van de rust in Spaanse sferen.

Oriëntatie advies op locatie €299 excl. BTW

Heb jij al ideeën, maar heb je hulp nodig om keuzes te maken? Dan is dit mondeling advies echt iets voor jou. Ana is 2 uur lang bij jou aanwezig om antwoord te geven op al je woonvragen. Ze neemt haar kleur- en materialen stalen mee. Wanneer Ana naar huis terugkeert, heb jij een concreet plan van aanpak waar jij mee uit de voeten kunt. Vooraf vul je een vragenlijst in en is er een telefonische intake (of eventueel per e-mail).

Interieuradvies op maat v.a. €1800

Ana creëert een interieur dat je inspireert en dat aansluit bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. Haar opdracht is het volgen van jouw gevoel. Als ware sfeermaker creëert Ana harmonie en de juiste dosis spannende accenten. Tijdens het oriëntatie advies bezoekt Ana je thuis, luistert naar je wensen, maakt wat foto’s en meet de ruimte op. Na afloop stuurt zij je een offerte. Nadat je de offerte hebt ondertekend gaat zij aan het werk en ontvang je van haar: een sfeer impressie, kleur- en materiaaladvies en een plattegrond met indeling en verlichtingsplan. Ana komt deze informatie bij jou thuis toelichten.

Verkoopstyling Mondeling Advies

Ana bezoekt je thuis en geeft je mondeling advies over de aanpassingen die de verkoop kunnen bevorderen. €195 exclusief btw.

Totaal Verkoopstyling

Jouw woning sneller en voor een betere prijs verkopen. Ana zorgt ervoor dat jouw woning ‘eruit springt’ in vergelijking tot andere woningen in je omgeving. Zij restylt je gehele woning met behulp van bestaande en nieuwe accessoires. Je ontvangt een verslag met de veranderingen die een verbetering zijn voor de verkoop. Vervolgens schaft Ana alle benodigde accessoires aan en verzorgt bij je thuis de complete restyling. Na de restyling laat Ana een lijst met tips voor de bezichtiging achter. Vanaf €795 exclusief btw.

Bezichtigen leiden

Verkoop je jouw woning zelf of zoek je iemand om je te begeleiden tijdens bijvoorbeeld een Open Huizen Route? Barefoot Styling verzorgt de rondleiding met een gastvrouw om jouw woning aan potentiële kopers te presenteren. €70 exclusief btw per uur (min. van 3 uur).

Interieur styling Bootcamp

Leer nu zelf de trucs van de bekende stylisten en realiseer je eigen interieurplan. De “workouts” worden momenteel in Rotterdam en Den Haag gegeven, maar ze kunnen op elke gewenste locatie voor een groep van minimal 6 personen. De prijs is €75 p.p. inclusief lunch en cadeautjes 🙂

Overige diensten

Voor andere diensten zoals verlichting, styling, boodschappenlijst meubels, kleuradvies, samen shoppen etc. maakt Ana graag een offerte op maat voor je.

Contact met interieurstylist Delft

Nieuwsgierig naar wat Ana Fernandeze voor jou kan betekenen? Bel Ana op 06 489 47 698 of mail haar via het e-mailformulier voor een kennismaking. Je kunt interieurstylist Ana Fernandez van Barefoot Styling uit Delft inhuren voor interieuradvies, verkoopstyling, interieur bootcamps voor bedrijven en particulieren.

Reacties van klanten

“The best interior designer we ever met. She is very good at discovering what would make the client happy and goes that extra mile to make the best use of the space available. She works very hard and comes up with the most creative solutions even voor very difficult rooms. We feel like we are in paradise everyday at our home! Highly recommended!”

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Kijk ook eens bij de klantreacties om te lezen hoe zij de interieuradviezen van diverse interieurstylisten hebben ervaren.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinontwerper Delft op AlleTuinontwerpers.nl..

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.