Interieurstylist | Interieuradvies Delft
Ana Fernandez

E-mail stylist

Barefoot Styling
Ana Fernandez
Tel: 06 489 47 698

www.barefootstyling.nl

Maak een afspraak met Ana voor oriëntatie advies

“Een huis om van het leven te genieten zoals je het zelf fijn vindt”

“We don’t stop till we are proud”

Wie is Ana?
Ana Fernandez (is de oprichtster van Barefoot Styling ) is een visual addict, day dreamer en een tikje perfectionist. Zij is ervaren, gedreven en maakt graag het verschil voor haar klanten (particulieren, makelaars en vastgoedontwikkelaars). Van kinds af aan is Ana al bezig met interieurs. De laatste 7 jaar heeft Ana veel huizen gestileerd in NL en het buitenland waaronder haar eigen mooie cortijo in het zuiden van Spanje die je kunt huren om te genieten van de rust in Spaanse sferen.

Kort interieuradvies aan huis (alleen voor bestaande klanten)
Ana komt gedurende 2 uur bij je thuis en beantwoordt al je vragen over: indelen en opbergen, kleur en materiaal, sfeer, ruimte en overzicht creëren, verlichting en accessoires. €185 exclusief btw.

Interieuradvies op maat
Ana creëert een interieur dat je inspireert en dat aansluit bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. Haar opdracht is het volgen van jouw gevoel. Als ware sfeermaker creëert Ana harmonie en de juiste dosis spannende accenten. Tijdens het intakegesprek bezoekt Ana je thuis, luistert naar je wensen, maakt wat foto’s en meet de ruimte op. Na afloop stuurt zij je een offerte. Nadat je de offerte hebt ondertekend gaat zij aan het werk en ontvang je van haar: een sfeer impressie, kleur- en materiaaladvies en een plattegrond met indeling en verlichtingsplan. Ana komt deze informatie bij jou thuis toelichten. Vanaf €515 exclusief btw.

Verkoopstyling Mondeling Advies
Ana bezoekt je thuis en geeft je mondeling advies over de aanpassingen die de verkoop kunnen bevorderen. €129 exclusief btw.

Totaal Verkoopstyling
Jouw woning sneller en voor een betere prijs verkopen. Ana zorgt ervoor dat jouw woning ‘eruit springt’ in vergelijking tot andere woningen in je omgeving. Ana restylt je gehele woning met behulp van bestaande en nieuwe accessoires. Je ontvangt een verslag met de veranderingen die een verbetering zijn voor de verkoop. Vervolgens schaft Ana alle benodigde accessoires aan en verzorgt bij je thuis de complete restyling. Na de restyling laat Ana een lijst met tips voor de bezichtiging achter. Vanaf €595 exclusief btw.

Bezichtigen leiden
Verkoop je jouw woning zelf of zoek je iemand om je te begeleiden tijdens bijvoorbeeld een Open Huizen Route? Barefoot Styling verzorgt de rondleiding met een gastvrouw om jouw woning aan potentiële kopers te presenteren. €70 exclusief btw per uur (min. van 3 uur).

Interieur styling Bootcamp
Leer nu zelf de trucs van de bekende stylisten en realiseer je eigen interieurplan. De “workouts” worden momenteel in Rotterdam en Den Haag gegeven, maar ze kunnen op elke gewenste locatie voor een groep van minimal 6 personen. De prijs is €65 p.p. inclusief lunch en cadeautjes 🙂

Overige diensten
Voor andere diensten zoals verlichting, styling, boodschappenlijst meubels, kleuradvies, samen shoppen etc. maakt Ana graag een offerte op maat voor je.

Je kunt interieurstylist Ana Fernandez van Barefoot Styling uit Delft inhuren voor interieuradvies, verkoopstyling, interieur bootcamps voor bedrijven en particulieren.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een oriëntatie advies mail of bel interieurstylist Delft. AlleStylisten.nl.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinontwerper Delft op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.