Interieurstylist | Interieuradvies Heerenveen
Via Andrea | Interieur & Design

E-mail stylist

Via Andrea | Interieur & Design
Andrea de Haan
Tel: 06 – 511 88 991
www.viaandrea.nl

Mail of bel Andrea voor een kennismaking

Interieuradvies Heerenveen – Interieurstylist Andrea de Haan | Via Andrea

via andrea | interieur & design: professioneel en betaalbaar!

Over Andrea

Met haar diploma Interieur & Design op zak startte Andrea in 2012 haar eigen interieuradviesburo Via Andrea. Haar uitmuntende gevoel voor esthetiek en creatieve ideeën gebruikt zij dagelijks voor haar opdrachtgevers (particulier en zakelijk). In de afgelopen periode zijn daar diverse opleidingen en curssussen aan toegevoegd om haar vakkennis en inspiratie te vergroten:

● Kleuradviseur via NIA Academie – 01-2017
● LNV Verkoopstylist/Vastgoedstylist – 11-2014
● Vakopleiding II Binnenhuisontwerp via NIA Academie – 2013/2014
● Verlichting via NIA Academie – 2013
● Trendwatching via NIA Academie – 2013
● Webdesign – 2013
● Interieur & Design via NHL – 2012

Actuele kennis en inspiratie doet Andrea vooral op bij vakbeurzen, nationaal en internationaal. Zij bezoekt musea, leest blogs en vaktijdschriften en volgt workshops. Daarnaast geeft Andrea regelmatig kleuradviezen in opdracht van Histor of Flexa en namens Sanoma Uitgeverij interieuradvies op het Styling Adviesplein tijdens de vtwonen&designbeurs in de RAI.

VT Wonen&design beurs Rai Amsterdam 2019

Andrea wordt veel gevraagd om op diverse woonbeurzen interieuradvies te geven. In het najaar kun je met Andrea tijdens de vt wonen & design beurs in de Rai Amsterdam van 1 t/m 6 oktober 2019 op het adviesplein een afspraak plannen.

Mondeling Interieuradvies €115

Andrea komt voor een mondeling interieuradvies 1,5 uur bij je thuis voor €115 *. Voor de complete prijslijst klik je hier.

Interieuradvies

Andrea helpt je graag om balans en persoonlijkheid aan het interieur toe te voegen, waarin het praktische aspect ook wordt meegenomen. Zij kijkt hierbij naar de samenstelling van jouw huishouden, aantal personen, leeftijden, dagelijkse routines, hobby’s, enzovoort. Bij Andrea staan jouw wensen centraal. Zij vult jou graag aan met haar ideeën, vakkennis, inspiratie en een stukje lef. Je kunt hierin vertrouwen op een prettige samenwerking en een mooi resultaat.

Lichtadvies

In vele woningen is verlichting de sluitpost, waardoor de puntjes op de i worden vergeten. Dat is jammer, want verlichting is een essentieel onderdeel van een harmonieus en uitgebalanceerd interieur. Andrea geeft advies in verlichting en maakt, indien je dit wenst, voor jou een uitgebalanceerd lichtplan.

Restyling

Mis je in jouw interieur misschien de balans? Restyle dan met hulp van Andrea jouw huis met je eigen spullen. Vaak heb je de meest waardevolle en bijzondere meubels en accessoires al om je heen verzameld. Het is alleen nog een kwestie van de juiste compositie en balans te vinden. Een mooie, budgetvriendelijke oplossing met een groot resultaat!

Verkoopstyling

Als verkoopstylist transformeert Andrea woningen die verkocht moeten worden, budgetvriendelijk, van een thuis naar een huis: een verkoopobject. Dit resulteert in een snellere verkoop tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs! Andrea biedt op gebied van verkoopstyling meubelverhuur, adviesconsulten (kort consult en basisconsult) en digitale woningpresentatie aan. Andrea komt voor €85 voor een kort consult 1 uur bij je thuis en geeft je mondeling de belangrijkste tips. Ideaal vlak voor de fotoshoot of als finishing touch voor een Open Huis of bezichtiging. Bij het basisconsult van €185 * komt Andrea ca. 2,5 uur bij je thuis en komen alle ruimtes in de woning uitgebreid aan bod. Na afloop van dit consult ontvang je een korte beschrijving van Andre’s bevindingen. Voor de complete prijslijst klik je hier.

* Prijzen inclusief BTW en reiskosten t/m 50 km.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat Andrea de Haan voor je kan betekenen? Zij komt graag met jou in contact! Bel 06 511 88 991 of vul het contactformulier in en Andrea neemt contact met je op voor een kennismaking.

Je kunt Interieurstylist Heerenveen Andrea de Haan van Via Andrea inhuren voor interieuradvies en verkoopstyling in Friesland.

Voor een kennismaking mail of bel interieurstylist Heerenveen op 06 511 88 991. AlleStylisten.nl
AlleStylisten: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Leeuwarden op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.