Interieurstylist | Interieuradvies Heerenveen
Via Andrea | Interieur & Design

E-mail stylist

Via Andrea | Interieur & Design
Andrea de Haan
Tel: 06 – 511 88 991
www.viaandrea.nl

Mail of bel Andrea voor een kennismaking

Welkom bij Interieurstylist Heerenveen Via Andrea | Interieur & Design

via andrea | interieur & design: professioneel en betaalbaar!

OVER ANDREA
In 2012 vond Andrea de Haan het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Het werd een frisse start in de wereld van het interieur. Met een goed gevoel voor esthetiek en een behoefte aan een creatieve werkomgeving, bleek interieurontwerp voor Andrea het aangewezen vak. Actuele kennis en inspiratie doet Andrea vooral op bij vakbeurzen, nationaal en internationaal. Zij bezoekt musea, leest blogs en vaktijdschriften en volgt workshops. Daarnaast geeft Andrea regelmatig kleuradviezen in opdracht van Histor of Flexa en namens Sanoma Uitgeverij interieuradvies op het Styling Adviesplein tijdens de vtwonen&designbeurs in de RAI.

INTERIEURADVIES
Andrea helpt u graag om balans en persoonlijkheid aan het interieur toe te voegen, waarin het praktische aspect ook wordt meegenomen. Zij kijkt hierbij naar de samenstelling van uw huishouden, aantal personen, leeftijden, dagelijkse routines, hobby’s, enzovoort. Bij Andrea staan uw wensen centraal. Zij vult u graag aan met haar ideeën, vakkennis, inspiratie en een stukje lef. U kunt hierin vertrouwen op een prettige samenwerking en een mooi resultaat.

LICHTADVIES
In vele woningen is verlichting de sluitpost, waardoor de puntjes op de i worden vergeten. Dat is jammer, want verlichting is een essentieel onderdeel van een harmonieus en uitgebalanceerd interieur. Andrea geeft advies in verlichting en maakt voor u, indien u dit wenst, een uitgebalanceerd lichtplan.

RESTYLING
Mist u in uw interieur misschien de balans? Restyle dan met hulp van Andrea uw huis met uw eigen spullen. Vaak heeft u de meest waardevolle en bijzondere meubels en accessoires al om u heen verzameld. Het is alleen nog een kwestie van de juiste compositie en balans te vinden. Een mooie, budgetvriendelijke oplossing met een groot resultaat!

PRIJZEN INTERIEURADVIES
Andrea komt voor een mondeling interieuradvies 1,5 uur bij u thuis voor €85 *. Voor de complete prijslijst klikt u hier.

VERKOOPSTYLING
Als verkoopstylist transformeert Andrea woningen die verkocht moeten worden, budgetvriendelijk, van een thuis naar een huis: een verkoopobject. Dit resulteert in een snellere verkoop tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs! Andrea biedt op gebied van verkoopstyling meubelverhuur, adviesconsulten (kort consult en basisconsult) en digitale woningpresentatie aan. Andrea komt voor €85 voor een kort consult 1 uur bij u thuis en geeft u mondeling de belangrijkste tips. Ideaal vlak voor de fotoshoot of als finishing touch voor een Open Huis of bezichtiging. Bij het basisconsult van €185 * komt Andrea 3 uur bij u thuis en komen alle ruimtes in de woning uitgebreid aan bod. Na afloop van dit consult ontvangt u een korte beschrijving van Andre’s bevindingen. Voor de complete prijslijst klikt u hier.

* Prijzen inclusief BTW en reiskosten t/m 50 km.

U kunt Interieurstylist Heerenveen Andrea de Haan van Via Andrea inhuren voor interieuradvies en verkoopstyling in Friesland.

Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio. Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Heerenveen. AlleStylisten.nl.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Leeuwarden op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.