Interieurstylist | Interieuradvies Heerenveen
Rianne Landstra

E-mail stylist

Rianne Landstra
Harlingen
06-53380760
www.riannelandstra.nl

Maak een Meet to Style afspraak: 2 uur interieuradvies à €200

Interieuradvies Heerenveen – Interieurstylist Rianne Landstra

Home Is Where Your Heart Is

Voor Rianne Landstra is het interieur de reis van je leven: ‘Home is where your heart is‘. Soms eclectisch, dan weer modern, sleets of juist heel persoonlijk. Inspirerend, internationaal en verrassend.

Zij begeleidt interieurprojecten en heeft naast haar ervaring in styling inmiddels credits opgebouwd met het inrichten van complete huizen, kantoor- en bedrijfspanden, hotels en restaurants.

Rianne heeft voorheen met Marcel Wolterinck en Piet Boon gewerkt. Acht jaar lang heeft zij voor Piet Boon de styling gedaan en ontwierpen ze wereldwijd de mooiste huizen en interieurs. Rianne besloot uiteindelijk onder eigen naam te gaan ontwerpen om ook zelf het persoonlijke contact met de klant te beleven.

Interieuradvies in allerlei maten

Rianne werkt zowel in Nederland als daarbuiten. U kunt haar inschakelen voor een compleet project, maar ook als u alleen één ruimte wilt aanpassen of misschien alleen een kleuradvies nodig heeft.

Al naar gelang uw budget kunt u ook kiezen voor ‘Meet to Style‘ een éénmalig 2 uur interieuradvies voor 200 euro incl. btw en excl. reiskosten. Hiervoor komt Rianne vrijblijvend bij u thuis en geeft zij u advies over kleur, interieur of styling. Een simpel advies levert gelijk een meer spannend en bijzonder interieur op.

Online Store

In Rianne’s online store vindt u een mix van unieke vintage stukken gecombineerd met nieuwe objecten. Eclectisch…..kunst, glam, etno en antiek. De ‘wannahaves’ voor het interieur. Neem een kijkje in haar online store.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat Rianne Landstra voor je kan betekenen? Zij komt graag met jou in contact!
Bel 06 53 38 07 60 of vul het contactformulier in en Rianne neemt contact met je op voor een kennismaking.

Je kunt Interieurstylist Heerenveen Rianne Landstra inhuren voor interieurstyling, interieuradvies en interieurontwerp voor particulieren en bedrijven.

Voor een kennismaking mail of bel interieurstylist Heerenveen op 06 53 38 07 60.
AlleStylisten: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Heerenveen op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.