Interieurstylist | Interieuradvies Heerenveen
Saskia Tuinstra – Interieurarchitect BNI

E-mail stylist

Saskia Tuinstra
Interieurarchitect BNI
Tel: 0612 97 66 09
www.saskiatuinstra.nl

Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake

Interieuradvies in Heerenveen | Interieurstylist Saskia Tuinstra – Interieurarchitect BNI

Saskia Tuinstra geeft interieuradvies in Heerenveen en De Friese Meren / De Fryske Marren. Wil je professioneel interieuradvies, hulp bij de verbouwing of restyling van je woning, kleuradvies, 3D-impressies? Saskia – en ook de koffie – staat voor je klaar!

Over Saskia Tuinstra

In 2007 is Saskia afgestudeerd als ‘interieurarchitect’ aan de koninklijke kunstacademie te den Haag. Hiervoor studeerde ze presentatie winkelvormgeving aan de Cibap in Zwolle. De jaren daaropvolgend heeft Saskia gewerkt bij architectenbureau’s en design bureau’s, gefreelanced bij (woon) winkels en op zelfstandige basis samengewerkt met collega’s.

“Wat ik zo mooi vind aan mijn vak en de uitvoering hiervan, is dat ik niet voor één stijl of manier ga. Ik kan alles juist mooi vinden, als het verhaal maar klopt en het totaalbeeld. Vooral combinaties vind ik vaak goed werken. Op die manier kan ik een breed publiek bedienen en versta ik mijn vak. Elke keer wil ik die uitdaging van het verhaal schrijven weer aangaan! Als interieurarchitect maar ook als vormgever.. of als stylist.. of product designer.. gelukkig is het een breed vak waar alle facetten elkaar prachtig aanvullen, elk onderdeel is net zo belangrijk en net zo leuk om te doen..”

Saskia ontwerpt voor zowel de zakelijke markt (horeca, retail, scholen en kantoren) als ook voor particulieren. Haar opdrachten variëren van interieuradviezen tot architectonische ingrepen en aanbouwen. Er is bij Saskia veel mogelijk: van een geheel ontzorgd traject van schets tot en met oplevering of alleen een kleuradvies. Elke opdracht past zij aan aan de behoefte van haar opdrachtgever..

Je kunt Saskia bij jou thuis / op locatie ontvangen of je kunt in haar eigen studio aan huis afspreken. Indien nodig betrekt Saskia andere professionals, met elk zijn eigen specialisme en ervaring, bij het project om het benodigde pakket te kunnen leveren.

SBA architectenregister en BNI

Saskia is sinds 2007 in het SBA architectenregister opgenomen en sinds 2010 is zij bovedien BNI lid. Je kunt dus vertrouwen op ruime ervaring, professionaliteit, deskundigheid, duidelijke afspraken en degelijke contracten. Wil je een afspraak maken of eerst nog meer informatie? Saskia is altijd bereikbaar op 0612 97 66 09.

Werkwijze

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen jullie nader kennismaken, de wensen en eisen doornemen en Saskia zal de ruimte(n) bekijken. Ook zal zij haar werkwijze verder toelichten. De offerte stelt Saskia na de kennismaking op maat voor jou op. Je kunt haar volledige werkwijze lezen op haar eigen website.

Contact

Heb jij interieuradvies in Heerenveen of De Friese Meren nodig voor jouw woonwensen en ben je benieuwd of Saskia Tuinstra je daarbij kan helpen? Bel 0612 97 66 09 of stuur een mail via het onderstaand contactformulier. Het intakegesprek op locatie is geheel vrijblijvend.

Je kunt Saskia Tuinstra interieurstylist Heerenveen inschakelen voor o.a. compleet interieurproject (evt. met aanbouw of verbouwing), interieurontwerp, interieuradvies en interieurstyling.

Bekijk ook eens de klantenreacties van anderen die u al zijn voorgegaan door een interieurstylist via dit platform in te schakelen.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Heerenveen op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.