Interieurstylist | Interieuradvies Houten
Pimpelwit Interieur – Marieke van Proosdij

E-mail stylist

Pimpelwit Interieur
Marieke van Proosdij
Tel: 06 55 38 56 50
www.pimpelwit.nl

Bel of mail Marieke van Proosdij voor een afspraak

Interieuradvies Houten | Pimpelwit Interieur

 

Jouw woonwensen kunnen werkelijkheid worden. Écht het kan!

Al die uren zoeken naar de juiste meubels, accessoires, kleuren en vloeren om dat heerlijke interieur te realiseren zijn voorbij! Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bespreken we jouw woonwensen en wat Marieke hierin voor je kan betekenen.

Fijn thuiskomen in de sfeer die bij jou past

● Hoe richt je jouw woonruimte optimaal in?
● Welke kleuren passen het beste bij jou?
● Hoe creëer je rust maar ook gezelligheid?

Zomaar een paar vragen die van belang zijn voor een goede balans in je interieur. De balans die jou dat speciale thuisgevoel geeft. De vragen zijn hetzelfde, de invulling zal voor iedereen anders zijn. Elke situatie is uniek en vraagt om een stappenplan dat daarbij past.

Wat betekent woongeluk voor Marieke?

‘Vanuit mijn passie voor sfeer en omgeving ontwerp ik met veel aandacht en gevoel interieurs voor mijn opdrachtgevers. Onderschat de waarde van een goede woonomgeving niet. Dit speelt een belangrijke rol in ons geluksgevoel. Je brengt hier veel tijd door. Hier wil je thuiskomen. Hier zoek je je ontspanning. Voor mij is het van groot belang om die juiste sfeer ook voor jou neer te kunnen zetten. Goed kunnen bewegen en optimaal gebruiksvriendelijk, sfeervol en gezellig zijn hierin een belangrijk onderdeel.’

Van woonwensen tot realisatie

Om een goed interieurontwerp te maken, waarin jouw woonwensen tot leven komen, zijn een aantal ontwerpstappen nodig. Lees verder op de site.

Werkwijze en Tarieven

In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we jouw woonwensen en kijken we welk interieuradvies hier het beste bij aansluit.

● Interieurontwerp slaapkamer, werkkamer, speelkamer v.a € 695
● Interieurontwerp Compleet v.a. € 2.450
● Flits Interieurontwerp (2,5 uur) € 379
*Andere wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

Je kunt interieurstylist Houten Marieke van Proosdij van Pimpelwit Interieur inschakelen voor interieuradvies, interieurontwerp en interieurstyling.

Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio. Voor een gratis kennismakingsgesprek mail of bel Interieurstylist Houten. AlleStylisten.nl.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Utrecht op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.