Interieurstylist | Interieuradvies Houten
Pimpelwit styling – Marieke van Proosdij

E-mail stylist

Pimpelwit styling
Marieke van Proosdij
Tel: 06 55 38 56 50
www.pimpelwit.nl

Bel of mail Marieke van Proosdij voor een afspraak

Welkom bij Interieuradvies Houten Pimpelwit Styling

Pimpelwit staat voor creativiteit, persoonlijkheid en sfeer

Marieke van Proosdij heeft jarenlange werkervaring als interieurstyliste bij gerenommeerde tijdschriften als Ariadne at Home, 101 Woonideeën, Buitenleven, Stijlvol Wonen, Decoreren Landelijke stijl en Ouders van Nu. Sinds 2009 werkt Marieke als interieurstylist onder de naam Pimpelwit en werkt vanuit haar studio in Utrecht.

De naam Pimpelwit staat voor een interieur met een rustige basis met een twist. Het is spannend om je interieur iets extra’s mee te geven, een verrassend element toe te voegen, te spelen met ruimte, kleur en indeling. Als interieurstyliste ervaart Marieke het adviseren en begeleiden van de particulieren en zakelijke markt als een spannende uitdaging. Het is belangrijk om de juiste sfeer neer te kunnen zetten waarin jij je met je partner, je gezin of je werknemers je prettig in voelt. Dat zal voor iedereen anders zijn. Belangrijk om daar de juiste aandacht aan te geven.

Klantenkring
Pimpelwit styling werkt vanuit Utrecht voor particulieren en de zakelijke markt zoals kantoor- en projectinrichting en tijdschriften.

Interieuradvies & interieurontwerp zakelijke markt
Is het tijd voor een kleine aanpassing in de uitstraling of een complete restyling van uw bedrijf? Pimpelwit styling maakt voor u een interieurontwerp op maat! U kunt o.a denken aan: kantooromgeving, bedrijfskantine, kinderopvang, horeca, vakantiewoningen, caravan, senioren woningen en modelwoning voor de verkoop.

Interieuradvies & interieurontwerp particulier
Er zijn altijd wel redenen waarom 
het fijn is om je interieur te veranderen. Misschien ga je samenwonen of is er gezinsuitbreiding en is een aanpassing van belang. Of gaan de kinderen de deur uit. Je bent heel blij met je meubels maar toch voelt de leefruimte niet lekker aan. Hoe richt je jouw woning zo in dat jouw huis echt als thuis voelt? Met deze en alle andere interieurvragen kun je bij Pimpelwit terecht.

Maatwerk
Marieke kan je ook helpen bij het ontwerpen van bijvoorbeeld een opberg-, inloop- en wandkast, badkamer en keuken.

Shopping
Shopping van meubels, accessoires, verf en behang. De hele organisatie en logistiek kan fijn voor je worden geregeld.

Afstylen
Pimpelwit verzorgt graag voor jou de eindstyling om het totaalplaatje mooi af te ronden.

2-daagse Cursus Interieurstyling

Tijdens deze 2-daagse cursus interieur ontwerpen vertelt Marieke van Proosdij van Pimpelwit je alle ins en outs die je nodig hebt om een interieurontwerp te maken. Aan de hand van een stukje theorie per onderwerp maak je praktijkoefeningen om te gaan voelen en ervaren wat er allemaal bij komt kijken om een goed, onderbouwd interieurontwerp te maken. Inschrijven en boeken en nog meer informatie bij Immerurlaub.

Je kunt interieurstylist Houten Marieke van Proosdij van Pimpelwit Styling inschakelen voor interieuradvies, interieurontwerp, evenementenstyling voor particulieren en de zakelijke markt.

Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio. Voor een gratis kennismakingsgesprek mail of bel Interieurstylist Houten. AlleStylisten.nl.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Utrecht op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.