Interieurstylist | Interieuradvies Middelburg
Suus & Sold – Suset Wouters

E-mail stylist

Suus & Sold
Suset Wouters
Tel: 06 38269995
www.interieuradvieszeeland.nl
Voor projectfoto’s klik hier

Bel of mail Suset Wouters voor een afspraak

Welkom bij Suus & Sold Interieuradvies van Zeeuwse bodem!

Denkt u wel eens als een woonprogramma op televisie ziet: Dat wil ik ook!! Het hoeft gelukkig geen wens te blijven. Neem gauw contact op en vraag gewoon naar de mogelijkheden. Het bezoek is geslaagd als u nieuwe inspiratie heeft gekregen om weer aan de slag te gaan. Na het bezoek weet u wat er gedaan kan worden om uw huis om te toveren tot een plek waar het heerlijk thuiskomen is. In welke woonstijl dan ook.

Over Suus & Sold

Suset Wouters houdt zich al jarenlang bezig met huizen en de inrichting daarvan. Zij heeft door het volgen van de opleiding binnenhuisarchitect van haar passie haar werk gemaakt.

Interieuradvies

De meeste klanten kiezen een twee uur durend mondeling advies aan huis. Samen met Suset bespreekt u de woonwensen. Het belangrijkste is dat er met u mee gedacht wordt in uw woonsmaak, zodat u helemaal happy kunt zijn in uw eigen huis. De indeling van de meubels, wat is de gezelligste opstelling? Zin in een kleurtje op de wand(en) of op het houtwerk? M.b.v. kleurstalen kan de mooiste kleur uitgezocht worden. En verlichting, wat is de beste plaats en wat voor soort licht, welke lamp? Veel mensen vinden het kiezen van een mooie lamp best moeilijk. Samen met u maakt zij een plan voor nu of voor de toekomst.

Verkoopstyling

Uw woning komt of staat te koop. Vaak een spannende gebeurtenis, zeker in deze financieel onzekere tijden. Suus & Sold is namelijk gespecialiseerd in verkoopstyling van woningen. Verkoopstyling is een inmiddels bewezen instrument om huizen sneller van eigenaar te laten veranderen. Dit kan een doorslaggevende factor zijn in de verkoop van uw huis! Tijdens een afspraak bij u thuis loopt u samen door de woning en worden er tips en adviezen gegeven om het huis beter verkoopbaar te maken. Hier kunt u gemakkelijk mee aan de slag. Vindt u het fijner als er met de uitvoering van de adviezen geholpen wordt dan kan dat natuurlijk ook.

Quickscan

Heeft u zelf al veel gedaan, maar wilt u nog een ervaren blik voor de puntjes op de ï, dan kan Suset voor een quickscan langskomen. Suset loopt hierbij snel door de woning en geeft een paar laatste adviezen.

3-Dimensionaal tekening op de computer

Heeft u vebouwingsplannen en wilt u alvast een betere voorstelling kunnen maken van hoe het er straks uit gaat zien, dan maakt Suset een 3-D weergave van de nieuwe ruimte op de computer. Zo kunt u beter keuzes maken van bijvoorbeeld de plaats van de keuken, kasten, tafels en verlichting. Ook kunt u zien wat een bepaalde kleur op de wand doet met de rest van de ruimte.

Woon Metamorfose net als op televisie

Lijkt het u leuk om net als op de televisie uw woon- en slaapkamer totaal te laten veranderen en wilt u daarbij verrast worden? Dat kan!
Vooraf bespreekt u met Suset wat uw smaak is en wat u graag wilt veranderen. Binnen een afgesproken budget worden de benodigde meubels en woonaccessoires gekocht. Verder regelt Suus & Sold alles.

Onafhankelijk interieur advies

Voor meer info over de voordelen van een onafhankelijk interieurontwerper klik hier

Contact

Bel of mail interieurstylist MIDDELBURG voor een afspraak op 06 38269995.
U kunt Suset Wouters van Suus & Sold boeken voor interieurstyling en verkoopstyling in de regio’s Middelburg en Vlissingen in Zeeland.

Klantreacties

“Je bent een poosje terug bij ons op bezoek geweest om samen met mij te kijken naar een leuke en gezellig inrichting voor mijn woonkamer en serre. En wat kwamen er fijne tips naar voren waar we zeker wat mee kunnen gaan doen. Het voelde eigenlijk direct bij binnenkomst goed. Je speelde in op mijn wensen en je wist al gauw wat voor smaken hier bij hoorde. We sturen zeker binnenkort foto’s op wannneer we klaar zijn met de verbouwing van de serre. Ik zal je zeker aan raden wannneer mensen tegen iets aan lopen wat betreft inrichting van je woning. Je hoort nog van ons…”
Michel, Feline en kim uit Koudekerke

“Zo langzamerhand gaat de kamer lijken op wat we voor ogen hadden. Sinds twee weken hangen de gordijnen achter op. Voor het raam voren zit ik nog in dubio of ik er nog overgordijnen ga hangen. Zo met de winter voor de deur is dat toch wel wat warmer. Misschien verf ik de oude gordijnen wel. Voor tegen de witte muur zoeken we nog een meidenkastje zodat we het bruine weg kunnen doen. De computerkast willen we nog naar boven doen en de gordijnen aan weerskanten laten hangen (ze hangen nu aan 1 kant). Dus we zijn nog volop bezig. Maar tot nu toe is het wel dankzij jouw hulp wat we voor ogen hadden. Vandaar dat ik de foto’s toch alvast doorstuur zodat je kan zien wat het geworden is. We zijn zelf heel tevreden over het resultaat tot nu toe. Dank voor je hulp!”
Bram en Liesbeth uit ’s Gravenpolder

“Wij hebben vorige week een heel fijn en gezellig gesprek met je gehad waarin je ons veel tips en ideeën hebt gegeven! Super dat je eerst een kijkje kwam nemen in ons nieuwe huis, zo was het voor jou ook makkelijker praten en kreeg je nog meer leuke ideeën. Wij hebben contact met jou opgenomen omdat wij gaan samenwonen en wij ons nieuwe huis graag sfeervol en warm willen inrichten terwijl het huis zelf best strak en modern is. Daarbij hebben wij beiden al eigen meubels en wij vinden het zelf best moeilijk om er straks een mooi geheel van te maken en om de huidige meubels te combineren met nieuwe meubels. We kunnen na ons gesprek en alles wat je ons daarbij hebt laten zien nu gericht gaan zoeken naar nieuwe meubels i.c.m. onze eigen meubels want we hebben zeker heel veel inspiratie opgedaan door ons gesprek! Je hoort het als we straks in ons nieuwe huis zitten en willen je dan heel graag het resultaat laten zien!”
Audrey en Erik uit Vlissingen

“Je vroeg me een reactie in te sturen wat we van je bezoek vonden. Dat doe ik natuurlijk graag. In het begin vonden we het best eng want het is toch best een stap om iemand anders te vragen om interieuradvies te komen geven. Toen we eenmaal besloten hadden dat we het wilden kon je gelukkig gelijk diezelfde week nog komen. Want toen konden we niet meer wachten. We voelden ons snel op ons gemak bij je. Je vroeg ons eerst wat we graag wilden en wat voor meubels we wilden behouden. Daarna gaf je een heleboel tips om onze woonkamer gezelliger en sfeervoller te maken. De foto’s die je liet zien maakten ook echt duidelijk wat je bedoelde. Fijn dat je ze gelijk naar ons gemaild hebt, die kunnen we goed gebruiken om in een winkel duidelijk te maken wat we zoeken. Suset, het was fijn en gezellig. We gaan gelijk deze week nog aan de slag. De na-foto’s voor je site volgen z.s.m.”
Anja uit Middelburg

“U bent in de vakantie bij ons geweest, en u heeft ons toen van heel goed advies voorzien. Wij hebben dan ook uw aanbevelingen opgevolgd en onze woonkamer ziet er nu geweldig uit. Even ter herinnering: Wij wonen in Tholen, en onze woonkamer was door de jaren heen een beetje rommeltje van kleuren en stylen geworden. In het begin bestond alles uit Zwart en Terra kleuren. Toen u bij ons was, hadden wij verder groene eethoekstoelen, en een kersenhouten kastje. Het tafelblad van de eethoek was berkenhout. De kozijnen waren licht groen. En onze lamellen waren nog steeds terra/cognac kleur. Tijdens ons onderhoud, verschilden wij nog wat van mening over uw aanbevolen horizontale witte lamellen van 7 cm. Wij hebben deze toch aangeschaft, en is werkelijk fantastisch. Ik zal u wat e-mails sturen met foto’s van de oude situatie, en van de nieuwe situatie. De eerste paar foto’s bijgevoegd van de oude situatie. Meerdere volgen in nieuwe mails.”
Koos en Margriet uit Tholen

“Dank je wel voor je bezoek afgelopen vrijdag en voor alle tips. Wat ging de tijd snel… En ik sta te popelen om ermee aan de gang te gaan. Ik zal niet alles in een keer kunnen realiseren, maar het begin is gemaakt. Als eerste ga ik nu op zoek naar mijn keuken (maar het plaatje heb eigenlijk al in mijn hoofd). En ik zie nu dat de krukjes bij Ikea ook nog verkrijgbaar zijn. Super, die ga ik alvast aanschaffen. Ook ga ik binnenkort een kijke nemen bij dat winkeltje in Groede om wat verfstaaltjes te halen. Ik heb de website bekeken van Painting the past. De reacties in het gastenboek zijn ook vol lof. De tinten zijn ook erg mooi en zacht. Dat moet de Finisching Touch worden. Ik hou je zeker op de hoogte van het verloop en hoop dat we t.z.t. de keuken kunnen inwijden en gezellig wat kunnen drinken aan de bar op de Ikea krukjes.”
Sabine uit Oostburg

“We zijn heel blij met het rapport, zeker voldoende uitgebreid en adviezen waar we ook echt iets mee kunnen. Patrick is helemaal weg van de lampen die je adviseert, ik ook hoor trouwens. Of we alles kunnen realiseren zoals op de 3D staat, hangt natuurlijk af van ons budget wat we nog overhouden na de verbouwing. Maar sowieso voldoende ideeën om mee aan de slag te gaan, nu of in de toekomst. De horizontale lamellen zijn prachtig. We zijn er nu van overtuigd dat op jouw advies de bank en de eettafel moet blijven staan. Het geheel ziet er prachtig uit. Binnenkort hebben we weer een afspraak met de keukenzaak (we zitten te wachten op een telefoontje) en kunnen we het rapport meenemen. Zo ziet zij ook een het totale plaatje. En natuurlijk mag je onze reacties gebruiken voor op je site. Dat is alleen maar terechte reclame voor jezelf. Wij hebben ook bepaald nu dat je de reis naar ons niet moet overdoen. We hebben eigenlijk geen vragen meer. Ik denk dat het goed is geweest dat je eerst bij ons langs bent geweest vooraleer je aan de slag bent gegaan.”
Kathleen uit Aardenburg

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je eigen regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Goes op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.