Interieurstylist | Interieuradvies Utrecht
Pimpelwit Interieuradvies & Ontwerp – Marieke van Proosdij

E-mail stylist

Pimpelwit Interieuradvies & Ontwerp
Marieke van Proosdij
Tel: 06 55 38 56 50
www.pimpelwit.nl

Bel of mail Marieke van Proosdij voor een afspraak

Interieuradvies in Utrecht | Interieurstylist Marieke van Proosdij

Op zoek naar interieuradvies in Utrecht en omgeving? Marieke van Proosdij van Pimpelwit Interieuradvies & Ontwerp is interieurstylist en helpt je graag jouw interieur vorm te geven.

Jouw woonwensen kunnen werkelijkheid worden. Écht het kan!

Al die uren zoeken naar de juiste meubels, accessoires, kleuren en vloeren om dat heerlijke interieur te realiseren zijn voorbij! Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bespreken we jouw woonwensen en wat Marieke hierin voor je kan betekenen.

Fijn thuiskomen in de sfeer die bij jou past

● Hoe richt je jouw woonruimte optimaal in?
● Welke kleuren passen het beste bij jou?
● Hoe creëer je rust maar ook gezelligheid?

Zomaar een paar vragen die van belang zijn voor een goede balans in je interieur. De balans die jou dat speciale thuisgevoel geeft. De vragen zijn hetzelfde, de invulling zal voor iedereen anders zijn. Elke situatie is uniek en vraagt om een stappenplan dat daarbij past.

Wat betekent woongeluk voor Marieke?

‘Vanuit mijn passie voor sfeer en omgeving ontwerp ik met veel aandacht en gevoel interieurs voor mijn opdrachtgevers. Onderschat de waarde van een goede woonomgeving niet. Dit speelt een belangrijke rol in ons geluksgevoel. Je brengt hier veel tijd door. Hier wil je thuiskomen. Hier zoek je je ontspanning. Voor mij is het van groot belang om die juiste sfeer ook voor jou neer te kunnen zetten. Goed kunnen bewegen en optimaal gebruiksvriendelijk, sfeervol en gezellig zijn hierin een belangrijk onderdeel.’

Van woonwensen tot realisatie

Om een goed interieurontwerp te maken, waarin jouw woonwensen tot leven komen, zijn een aantal ontwerpstappen nodig. Lees verder op de site.

Werkwijze en Tarieven

In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we jouw woonwensen en kijken we welk interieuradvies hier het beste bij aansluit.

● Interieuradvies Compleet v.a. € 2.950
● Flits Interieuradvies (2,5 uur) € 379
*Andere wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Benieuwd naar wat Pimpelwit Interieur voor jouw interieur kan betekenen? Bel Marieke op 06 55 38 56 50 of mail haar via het mailformulier. Je kunt interieurstylist Utrecht inschakelen voor interieuradvies, interieurontwerp en interieurstyling.

Klantreacties

“Met het kopen van een nieuwbouwwoning komt er zoveel op je af. Hoe fijn is het dan dat je zelf niet hoeft na te denken over de invulling van het interieur, dat doet Marieke voor je! Het is gemakkelijk en scheelt zoveel tijd. Marieke heeft ons echt ontzorgt. Ik zou het iedereen gunnen. Bedankt Marieke”

AlleStylisten : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio

Heb je ook een tuinontwerper voor jouw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Utrecht op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.