Interieurstylist | Interieuradvies Utrecht
Studio175 – Noor Goethals

E-mail stylist

Studio175
Noor Goethals
Tel: +31641011446
www.studio175.nl

Bel of mail naar noor@studio175.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek

Interieuradvies in Utrecht | Interieurstylist Noor Goethals – Studio175

Op zoek naar interieuradvies in Utrecht en omgeving? Studio175 is een klein en persoonlijk interieurontwerpbureau, geleid door Noor Goethals. Haar passie is het creëren van een interieur waarin mensen zich thuis voelen, en ze zoekt daarin naar die perfecte mix van kleuren, materialen en design.

Samen met een team van meubelmakers, aannemers en een architect maken zij voor elke opdrachtgever een warm en uitnodigend thuis. Of je nu gaat verhuizen, verbouwen, een nieuwe woning laat bouwen of je huidige woning een flinke upgrade wilt geven, zij staan voor je klaar om je te ontzorgen. Niet alleen het maken van een prachtig ontwerp, maar ook het kiezen van de juiste producten en materialen worden voor je verzorgd. Bovendien brengen ze je in contact met hun favoriete leveranciers die kunnen helpen bij de uitvoering van het interieuradvies.

Over Studio175

Samen met haar gezin woont oprichtster Noor in het prachtige Utrecht. Ze bouwde als jong meisje alle gebouwen die ze kende na met Lego. Ze heeft het voorrecht gehad om te wonen en te reizen in verschillende delen van de wereld, wat haar liefde voor interieur en ontwerp nog meer heeft versterkt. Ze volgde en voltooide de allround opleiding aan de Interieuracademie om ook de benodigde vakkennis te op doen.

“Ik geloof dat een goed ontworpen huis niet alleen een plek is om te wonen, maar ook een uitdrukking van wie je bent. Daarom werk ik uitsluitend op jouw locatie en spreek ik graag alle bewoners bij het intake gesprek. Zo kan ik alle woonwensen meenemen en jouw huis transformeren in een plek waar je je thuis voelt.

Ik doe dit uiteraard niet alleen. Afhankelijk van de opdracht maak ik ook gebruik van mijn uitgebreide team, zoals een architect en bouwkundige, een 3D visualizer om het idee mooi in beeld te krijgen, en diverse bedrijven die maatwerk kunnen tekenen en leveren. Zo krijg je altijd de expertise rond de tafel die jouw project nodig heeft, zonder dat je zelf op zoek hoeft te gaan.

Mijn doel is om mijn kennis en ervaring te gebruiken om anderen te helpen hun droomhuis te creëren. Laten we kennismaken!”

Werkwijze

Studio175 maakt voor iedere opdracht een passende offerte, zo kun je zelf bepalen welke onderdelen er in het interieurontwerp terug moeten komen. Elementen die in een interieurontwerp kunnen zitten zijn:

● 2D plattegrond voor de indeling
● 3D visual van de ruimte
● kleuren moodboard en advies
● alle materiaal stalen
● een complete product lijst voor al het meubilair, inclusief de prijs en waar je deze kan kopen
● een lichtplan
● maatwerk tekeningen
● indien nodig: contacten voor maatwerk meubilair, keukenzaken, tegelleveranciers etc.
● Bouwbegeleiding
● Shopping begeleiding

Tarieven Studio175

● slaapkamer/babykamer: vanaf €995 incl btw
● badkamer: vanaf €1499 incl btw
● woonkamer en/of keuken: vanaf €2399 incl btw
geen rijkostenvergoeding als je in Utrecht/Maarssen/Vleuten/De Meern woont. Daarbuiten: €0,60 per km

Contact

Benieuwd naar wat Noor van Studio175 voor jouw interieur kan betekenen? Bel Noor op 06-41011446 of mail haar via het mailformulier. Je kunt interieurstylist Utrecht inschakelen voor interieuradvies, 3D interieurontwerp en verbouwingsbegeleiding.

Klantreacties

“”Wij zijn heel erg blij met het ontwerp van Noor voor onze nieuwbouw woning in Utrecht. Ze heeft een ensuite bedacht van hout en staal, die prachtig in onze woning past! En het plantenrek boven het keukeneiland is een echte eyecatcher. Ook zijn we erg blij met haar advies voor deze visgraat houten vloer en het maatwerk speelgoed meubel wat ze heeft ontworpen. Noor luistert heel goed naar je wensen, bedenkt creatieve oplossingen om dingen mogelijk te maken en heeft de juiste vakmensen in haar netwerk om het te realiseren!”

AlleStylisten : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio

Heb je ook een tuinontwerper voor jouw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Utrecht op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.