Interieurstylist | Interieuradvies Utrecht
Studio Binnen – Danielle Puma

E-mail stylist

Studio Binnen
Danielle Puma
Tel: 06-15439397
www.studiobinnen.nl

Mail of bel Danielle voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Interieuradvies Utrecht | Interieurstylist Danielle Puma

Wil je graag aan de slag met de inrichting voor jouw woning, heb je een nieuw huis gekocht of plannen voor een verbouwing? Dan ben je bij interieurstylist Utrecht Studio Binnen aan het goede adres! Studio Binnen kan jou helpen met bijvoorbeeld het ontwerp voor een compleet nieuw interieur, een ontwerp voor keuken of badkamer, kinderkamer, lichtplan of kleurenplan.

Over Interieurstylist Utrecht

Danielle Puma is eigenaar van Studio Binnen en woont samen met haar man en twee tweelingdochters in een prachtig oud Jugendstil pand in het centrum van Utrecht. Stylen, inrichten, kleuren, verbouwen of fotograferen, Danielle vindt het allemaal even leuk! Zij volgde bij Academie Vogue en NIA interieuropleidingen diverse opleidingen voor interieurstyling, binnenhuisarchitectuur en fotografie. Scandinavische interieurs en ontwerpen zijn haar grootste inspiratie. Ze zien er prachtig uit en zijn bovendien functioneel en tijdloos.

Danielle vindt het belangrijk om een inrichting neer te zetten die de persoonlijkheid van de klant laat zien. De inrichting moet aansluiten bij wie er woont / werkt en iets unieks in zich hebben. Danielle’s interieurontwerpen herken je aan een rustige basis die spannend wordt gemaakt door een mooi palet aan kleuren en een paar mooie eye-catchers. Neem ook eens een kijkje in haar complete portfolio en scroll naar beneden.

Aanpak

Danielle komt graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken jullie de woonwensen en aan de hand hiervan ontvang je een offerte met een plan van aanpak. Na akkoord maakt Danielle een voorlopig interieurontwerp uitgewerkt in een moodboard en schetsen van de ruimte. Daarna gaat zij aan de slag met het definitieve ontwerp, waarbij ze alle onderdelen in detail uitwerkt. Danielle presenteert deze bij je thuis of op kantoor en je ontvangt van haar op A3 formaat een map met alle tekeningen.

Een compleet interieurontwerp bevat meestal;

● Een moodboard
● Een plattegrond met indeling
● Een wandaanzicht, doorsnede en/of 3D tekening
● Een lichtplan
● Een shoppinglist met producten
● Diverse stalen voor materialen en kleuren

Uitvoering

Danielle kan je ondersteunen met de inkoop van meubels (tegen leuke kortingen!) en het begeleiden van de uitvoering. Zo ben je ervan verzekerd dat het interieurontwerp volgens plan wordt uitgevoerd. Zij werk nauw samen met professionele meubelmakers, schilders en aannemers in de regio Utrecht.

Interieuradvies Prijzen

Tijdens een kennismakingsgesprek worden jouw wensen besproken en kan Danielle een offerte op maat maken. Hieronder zie je een prijsoverzicht om je een indruk te geven:

● Interieuradvies Large: €1200-€1750*
● Interieuradvies XL: €1750-€2500*
● Extra ruimtes (slaapkamer, speelkamer, werkkamer, etc): vanaf €250 per ruimte

* Large= huidige woning; XL= nieuwe woning/nieuwbouw woning/verbouwing
Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

U kunt Interieurstylist Utrecht Danielle Puma van Studio Binnen inhuren voor interieuradvies en kleuradvies voor particulieren en bedrijven.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Mail of bel interieurstylist Utrecht om een afspraak te maken. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Utrecht op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.