Interieurstylist | Interieuradvies Rotterdam
Indra Sripal Interior Design

E-mail stylist

Indra Sripal Interior Design
Studio in Rotterdam
Tel: 06 2465 6100
www.indrasripal.nl
Bel of mail voor info of tarieven

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Interieuradvies Rotterdam | Interieurstylist Indra Sripal

Indra Sripal geeft interieuradvies in Rotterdam en omstreken. Haar interieurs kenmerken zich door chic, comfortabel en harmonie. Een interieur moet volgens Indra, of het nu een woonruimte of werkruimte is, functioneel, comfortabel en persoonlijk zijn.

Uniek persoonlijk interieur

Indra raakt geïnspireerd door de wereld in de ruimste zin: door mensen en haar reizen, door internationale beurzen te bezoeken en het lezen van internationale magazines. De verschillende invloeden zie je terug in Indra’s interieurontwerpen.

Indra wil graag samen met jou aan de slag om een uniek persoonlijk interieur te ontwerpen door zich te verdiepen in jouw leven, je passies en je interesses.

Werkwijze

Het traject begint met een vrijblijvende afspraak op de locatie van de ruimte. Indra bespreekt met je wat de wensen en verwachtingen zijn. Dit kan variëren van een compleet inrichtingsplan voor één of meerdere ruimten tot het restylen van een bestaand interieur. Afhankelijk van de wensen maakt zij een passend interieurplan.

Naar aanleiding van het intakegesprek wordt een offerte gemaakt van hetgeen besproken is. In deze offerte staat aangegeven wat Indra gaat uitwerken, de tijdsplanning en aansluitend de kosten zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Als je Indra inhuurt zal zij gedurende het traject intensief met je communiceren. Samen met Indra kom je tot een optimaal resultaat.

Interieurplan

Onderdelen van het interieurplan kunnen zijn (deze kunnen ook gecombineerd worden in een korter plan):
● Sfeerimpressie
● Indelingsplan
● Kleurenplan
● Materialenplan
● Meubelplan
● Verlichtings-/accessoireplan
● Personal shopping

Projecten

Indra heeft al tal van interieurs mogen realiseren waaronder een vrijstaand huis in het Groene Hart, een penthouse in het Verre Oosten en een vrijstaand vakantiehuis aan de Spaanse Costa Blanca. Op haar website laat Indra u graag deze projecten van haar zien.

Je kunt interieurstylist Indra Sripal uit regio Rotterdam Zuid-Holland boeken voor interieuradvies, interieurontwerp en personal shopping voor bedrijven en particulieren.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat Indra Sripal voor je kan betekenen? Indra komt graag met jou in contact! Bel 06 2465 6100 of vul het contactformulier in en Indra neemt contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.
Voor een vrijblijvende kennismaking mail of bel interieurstylist Rotterdam. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Rotterdam op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.