Interieurstylist | Interieuradvies Amsterdam
Hygge Styling

E-mail stylist

Hygge Styling
Eva Taute
Tel: 06 27 62 5831

www.hyggestyling.nl
Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Interieuradvies in Amsterdam | Interieurstylist Eva Taute – Hygge Styling

Voor interieuradvies in Amsterdam ben je bij Hygge Styling in hele goede handen. Eva is interieurstylist, interieurontwerper én interieurcoach in één. Haar liefde voor natuur, eenvoud en mensen stelt zij centraal wanneer ze een ruimte vorm geeft. De ruimte moet uiteraard mooi zijn, maar nog belangrijker is hoe jij je voelt in de ruimte: thuis, waar je tot rust kan komen en kan samen komen na een lange dag. Ze gebruikt haar creativiteit en liefde voor interieurs om mooie, inspirerende ruimtes te creëren die ons welzijn ondersteunen en een verhaal vertellen.

Over Eva Taute

Van origine komt Interieurstylist Eva Taute uit Amerika, maar inmiddels woont ze al weer bijna 15 jaar in Amsterdam. Ze kwam hier aanvankelijk alleen om te werken. Ze viel niet alleen als een blok voor ons mooie Amsterdam, maar óók voor haar Nederlandse man met wie zij inmiddels 2 dochters heeft. Ze deed een cursus interieurstyling en startte haar eigen bedrijf in interieurdesign en styling.

Hygge

De naam “Hygge” is een Deens ritueel waarbij het gaat om te genieten van de simpele dingen in het leven zoals vrienden, familie en niet te vergeten: mooi design. Eva creëert graag mooie ruimtes waar mensen kunnen focussen op elkaar, ver weg van de hectiek uit het dagelijkse leven. Laat Hygge Styling je dus helpen om dit ook voor jou of je bedrijf te realiseren!

Mogelijkheden

● Interieurdesign
● Interieurstyling
● Maatwerk
● Kantoorstyling
● Hotel- en Restaurantstyling
● Interieurstyling Coach

Interieurcoach

Je zult vast denken, wat is een interieurcoach? Als je Eva als coach inschakelt krijg je persoonlijke één-op-één sessies over jouw interieur wensen. Eva maakt geen interieurplan voor jou, maar jij benadert Eva met jouw vragen en zij helpt jou om die stappen te zetten om jouw doelen te realiseren. Jij stelt de doelen, Eva geeft jou gaandeweg de juiste support. Je ontvangt meteen feedback op jouw vragen. Coaching kan vanaf elke locatie in de wereld. Nieuwsgierig? Boek meteen een 10 minuten verkenningsgesprek.

Werkwijze

Hygge Styling verdeelt het werk in twee fasen:

FASE EEN: moodboard, plattegrond met indeling in 3D of 2D. Na deze presentatie, bepalen we wat er veranderd moet worden en wat Eva daarna voor jou mag doen.

FASE TWEE: realisatie van het interieurontwerp plan. Je ontvangt van Eva een nieuwe offerte als je wilt dat zij jou ook met de tweede fase helpt.

Interieur Design Plan Moodboard + Plattegrond

Je ontvangt een persoonlijk interieurstyling en design moodboard, plattegrond met indeling en indien nodig een lichtplan. Het moodboard geeft een beeld van de sfeer inclusief de meubels, accessoires, materialen en kleuren die nodig zijn om de gewenste sfeer te creëren. Op de 2D plattegrond kun je zien hoe de meubels en accessoires het mooiste uitkomen in de ruimte.

Interieurstyling Budget

Met jouw budget in gedachten, onderzoekt Eva de prijzen en maakt een schatting van de kosten van het interieurdesign en stylingplan. Stuur gerust een e-mail voor de prijzen of bel haar op 06 27 62 5831!

Contact

Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat Hygge Styling voor jou kan betekenen? Maak dan direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Voor interieuradvies in Amsterdam bel je Eva Taute op 06-27 62 5831 of vul het onderstaande contactformulier in.

Je kunt interieurstylist Amsterdam Eva Taute boeken voor zakelijk en particulier interieuradvies, interieurontwerp, als interieurcoach en voor wedding & event styling.

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heb je ook een tuinontwerper voor je tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amsterdam op AlleTuinontwerpers.nl of kijk op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.