Interieurstylist | Interieuradvies in Amsterdam
De Interieurstudio

E-mail stylist

De Interieurstudio
Natascha Betjes-Stegeman
Tel: 06 23 98 92 44
Jolanda Leguijt-Hibma
Tel: 06 22 15 38 32
www.deinterieurstudio.nl
Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Interieuradvies in Amsterdam | De Interieurstudio

Voor interieuradvies Amsterdam kunt u terecht bij De Interieurstudio. Wij vinden het belangrijk dat een interieur voor je werkt, je versterkt en je inspireert om het beste uit jezelf te halen. Dit realiseren wij door jouw persoonlijkheid en wensen te combineren met de juiste mooie meubels, kleuren en materialen. Hierdoor ontstaat “Jouw Style” de inrichting waar jij comfortabel kunt wonen en/of werken.

Met De Interieurstudio creëren Natascha Betjes-Stegeman en Jolanda Leguijt-Hibma dus die sfeer waar mensen blij worden, kunnen relaxen en waar ze volledig zichzelf en gelukkig kunnen zijn. De Interieurstudio is gevestigd in Noord- Holland en heeft een uitgebreid werkgebied. Wij werken voor particulieren en bedrijven en kunnen van dienst zijn bij alle interieur vraagstukken.

Waarvoor kun je bij De Interieurstudio terecht

● Interieuradvies
Wij helpen je in een consult bij het nemen van beslissingen over meubels, kleur, verlichting, wanden, vloeren, raamdecoratie, indeling, accessoires etc. Duur van het consult is afhankelijk van de vragen en de grootte van de woon/werk ruimte.
● Interieurontwerp en Stylingplan
Na een kennismaking en uitgebreid gesprek over de woonwensen en persoonlijke voorkeuren maken wij een compleet interieurontwerp en stylingplan. Dit ontwerp bestaat uit: een Moodboard, eventueel een volledig interieurontwerp in 2d en 3d, een overzicht van meubels, accessoires, verlichting, kleuren en materialen. Uiteraard inclusief presentatie en persoonlijke toelichting.
● Shop Support
Wij gaan samen met je op pad om de juiste meubels en of accessoires te kopen voor jouw woning of bedrijfspand. Wij hebben ons dan al verdiept in jouw interieurwensen zoekt daarbij die winkels die bij je wensen en stijl passen. Gegarandeerd een leerzame en gezellige dag, Wij helpen je uiteraard na het shoppen ook bij het toepassen/stylen van de gekochte spullen.
● Projectrealisatie
De begeleiding van nieuw- en verbouw of een hele nieuwe inrichting. De Interieurstudio is het aanspreekpunt voor alle partijen die hier mee te maken hebben. Wij ontwerpen het interieur, kopen in en richten de woning na de bouwkundige klussen in met de gekozen meubels, verlichting, aankleding en accessoires etc.

Zakelijk
Voor zakelijke klanten als hotels, overige horeca, kantoor, winkels en andere werkomgevingen biedt De Interieurstudio bovenstaande diensten ook aan. Hierbij is altijd het doel de uitstraling van het bedrijf te intensiveren en door te voeren in het interieur. Hiermee ontstaat een prettige werksfeer waar werknemers zich met het bedrijf kunnen identificeren en zich geïnspireerd voelen. Daarnaast zijn wij in te huren voor beursstyling, winkelstyling, etalagestyling, magazinestyling en productstyling.

Contact
Heb jij vragen en/of woonwensen en ben je benieuwd of wij je daarbij kunnen helpen?
Bel dan Natascha op 06-23989244 of Jolanda op 06-22153832 of stuur een mail via het onderstaand contactformulier. Voor meer informatie over ons en De Interierstudio kun je terecht op onze website www.deinterieurstudio.nl.

U kunt interieurstylisten Natascha en Jolanda boeken voor interieuradvies, interieurontwerp en stylingplan, shop support en projectrealisatie.

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio. Voor een vrijblijvend gesprek mail of bel interieurstylist Amsterdam.

Heb je ook een tuinontwerper voor je tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amsterdam op AlleTuinontwerpers.nl of kijk op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.