Interieurstylist | Interieuradvies Amsterdam
Yvette Steward Interior Design

E-mail stylist

Yvette Steward Interior Design
Tel: 06 24812917
www.yvettesteward.nl
Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Interieuradvies in Amsterdam | Interieurstylist Yvette Steward Interior Design

Yvette Steward geeft interieuradvies in Amsterdam, maar ook in andere delen van Nederland en zelfs in het buitenland. Je kunt bij Yvette terecht voor zakelijk en particulier interieurontwerp, styling en projectmanagement.

Wat je van Yvette Steward kunt verwachten:

● Passie en toewijding: Yvette creëert jouw droominterieur alsof het haar eigen huis is.
● Projectmanager: Yvette zorgt voor structuur tijdens het proces voor overzicht en rust.
● Ontzorgen: jij houdt je alleen bezig met de leuke aspecten. Yvette regelt de rest.
● Unieke merken: dankzij Yvette’s connecties wordt jouw interieur nét even anders.

Over Yvette Steward

Yvette Steward heeft altijd al geweten dat zij interieurontwerper wilde worden en volgde hiervoor de studie interior designer. Yvette is een kei in structuur aanbrengen in processen en daarom gaat projectmatig werken haar zo goed af. Ze was als senior projectmanager verantwoordelijk voor talrijke grote verhuizingen en verbouwingen van ministeries. En voor 2022 is zij projectmanager van de vt wonen&design beurs 2022. Zelf zegt zij hierover:

“Als interieurontwerper heb ik de ideale combinatie van persoonlijk contact, creativiteit en structuur.”

Design DNA-sessie €295

Wil jij erachter komen wat jouw persoonlijke interieurstijl, oftewel jouw Design DNA, is en dit terug laten komen in jouw interieur? Yvette zal hier tijdens jullie eerste sessie met jou naar op zoek gaan. De eerste ideeën borrelen bij Yvette al op op het moment dat ze voor het eerst bij jou thuiskomt. En als deze ideeën jouw aanspreken, gaat Yvette graag voor je aan de slag… met 200% inzet. Tijdens de Design DNA-sessie wordt er ook gekeken naar de functie van de ruimte, de lichtinval en de zichtlijnen. Deze sessie duurt 2 uur en is inclusief btw en reiskosten.

Na afloop stuurt Yvette jouw Design DNA als een digitaal moodboard toe: een impressie van hoe jouw droominterieur eruit kan zien. Hiermee zet je de eerste stap naar een geslaagde verbouwing of restyling van jouw huis. Yvette loopt samen met jou het proces van ontwerp tot realisatie door waarbij jij zelf bepaalt welke onderdelen je door haar wilt laten uitvoeren. Je ontvangt hiervoor een offerte op maat.

Yvette’s eigen design DNA

Wat haar eigen Design DNA is? Je kunt het omschrijven als ‘earthy warm & chique’. Yvette houdt van natuurlijk en rustig. Ze verwerkt graag marmer, betonstuc, hout en kalkverf in haar ontwerpen om kleur- en materiaalnuances aan te brengen. Ze zoekt de juiste contrasten bij elkaar om balans te creëren en het óók nog spannend te houden. Staal en beton zorgen voor dat tikkeltje pit en power, terwijl velours, leer en linnen een geborgen gevoel geven. Samen vormen deze mix & match van materialen één harmonieus geheel.

Nieuwbouw of Renovatie

Heb je net een nieuwbouwhuis gekocht of ga je verbouwen? Schakel Yvette dan zo snel mogelijk in. Terwijl jij kunt ontspannen, waakt Yvette over de afgesproken kwaliteit, het afwerkingsniveau en het budget tijdens de realisatie. Vanaf de allereerste schets tot aan het afstylen met accessoires : de gordijnen die de woonruimte aankleden, een verzameling kussens op de bank, mooie bloemen in een vaas, de kaarsen aan… Als jij dan het wow-gevoel krijgt, heeft Yvette haar doel bereikt.

projectmanager vt wonen&design beurs 2022

Contact

Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat Yvette Steward Interior Design voor jou kan betekenen? Bel dan direct 06 24812917 voor een kennismakingsgesprek of plan een Design DNA-sessie in door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Je kunt interieurstylist Amsterdam Yvette Steward boeken voor zakelijk en particulier interieurontwerp, styling en projectmanagement.

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heb je ook een tuinontwerper voor je tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amsterdam op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.