Interieurstylist | Interieuradvies Hoorn
Mendy van de Peppel

E-mail stylist

Mendy van de Peppel
Tel: 0228-543780
Gsm: 06 10 99 85 03
www.mendyinterieur.nl

Facebook    Instagram
Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

Welkom bij Interieurstylist Hoorn Mendy Interieur

Ziet u door de bomen het bos niet meer en kunt u wel wat hulp gebruiken? Mendy van Peppel helpt u graag goede keuzes te maken en uw huis een fijn thuis te laten worden.

Een huis moet warm en geborgen aanvoelen. Het is voor iedereen heel belangrijk om thuis te komen in een persoonlijk en vertrouwd “nest”. Mendy geeft graag een interieuradvies naar uw persoonlijke wensen op maat en ook voor KIDS.

Werkwijze Interieuradvies
Tijdens een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek maakt Mendy eerst foto’s van het bestaande interieur of uw nog lege nieuwe woning. Zodoende krijgt zij een goed beeld van het beoogde eindresultaat.

Bij het uitwerken van het interieurplan maakt Mendy een plattegrond van de ruimte. Daarnaast maakt zij ook een moodboard om de sfeer uit te kunnen dragen (dit met uitzondering van alleen een meubelopstellingsadvies).

Er wordt rekening gehouden met de grootte van de ruimte, lichtinval, waar de ruimte voor gebruikt dient te worden en natuurlijk uw persoonlijke smaak.

Wilt u zelf betrokken blijven bij het (re)stylen van uw interieur, dan kunt u er voor kiezen om slechts een onderdeel te laten verzorgen, bijv. een kleur- en sfeeradvies plan. Het persoonlijk advies kan variëren van enkele stylingstips tot een totaalplan. Hierbij wordt uitgegaan van uw persoonlijk budget.

U kunt interieurstylist Hoorn Mendy van de Peppel boeken voor interieurstyling voor particulieren en bedrijven.

Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je eigen regio. Voor een gratis oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Hoorn. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Alkmaar op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.