Interieurstylist | Interieuradvies Hoorn
Style-Over

E-mail stylist

Style-Over
Noord-Holland
Tel: 06-13268884
www.style-over.nl

Mail of bel Style Over voor een vrijblijvend intakegeprek

Interieuradvies Hoorn | Style-Over – Interieurstylisten in Noord-Holland

DRIE GENERATIES, ÉÉN VISIE, DAT IS STYLE-OVER

Met veel passie voor interieur vormen Melissa, Esther en Florien samen team Style-Over.

Interieurontwerp

Style-Over heeft de afgelopen jaren vele interieurs mogen realiseren, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Bij het maken van een interieurontwerp denken wij goed na over de wensen van de opdrachtgever, de functies van de ruimte en het gebruiksgemak.

Een interieur van Style-Over is te herkennen aan de eenheid. Door een combinatie van verschillende stijlen, kleuren en materialen zorgen wij voor de perfecte balans in het interieur.

Een goed resultaat kan alleen ontstaan als er een goed gevoel van beide partijen is. Daarom komen wij altijd langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken maken we kennis en bespreken wij alle wensen.

Na het intakegesprek sturen wij een offerte voor het interieurontwerp. Dit ontwerp bevat alle aspecten om uw interieur volledig aan te pakken, aan hand van de besproken mensen. Daarnaast worden er nog verschillende opties vermeldt, zoals een 3D-visualisatie van de ruimte, realisatie (bouwbegeleiding) en shopping accessoires + eindstyling.

Na akkoord op de offerte, gaan wij voor u aan de slag en zorgen dat alle besproken wensen in het plan terug komen. Wanneer het interieurontwerp af is, plannen wij een afspraak voor de presentatie. Hierin presenteren wij het ontwerp en nemen samples mee van alle materialen en kleuren, zodat er een duidelijk gevoel ontstaat van het eindresultaat.

Na afloop sturen wij de volledige presentatie digitaal toe, met een toelichting van al onze ideeën. Enkele dagen later plannen we een belafspraak in om vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen door te voeren.

Realisatie

Het plan is af, maar hoe nu verder? Doordat wij een uitgebreid netwerk hebben, kunnen wij de volledige realisatie uit handen nemen. Wij hebben goede connecties op het gebied van keukens, vloeren, raambekleding et cetera. Mocht de opdrachtgever dit liever zelf regelen, is dat natuurlijk ook geen probleem.

Contact opnemen

Benieuwd geworden? Neem gerust ​contact​ met ons op: bel 06-13268884 of stuur een mail via het contactformulier.

Style-Over helpt je met:
● Indelingsadvies (2D)
● Moodboards
● Kleuradvies
● Materiaaladvies
● Lichtplan
● 3D-visualisatie
● Styling
● Bouwbegeleiding
● Shopping
● Styling
● Verkoopstyling

Check de website van Style-Over om het porfolio bekijken.

Je kunt Style-Over Interieurstylist Hoorn inhuren voor interieuradvies, kleuradvies, interieurontwerp, lichtplan, shopping, verkoopstyling en bouwbegeleiding.

Mail of bel Style-Over Interieurstylist Hoorn voor een vrijblijvend intakegesprek.
AlleStylisten.nl. Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heb je ook een tuinontwerper voor je tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinontwerper Alkmaar op AlleTuinontwerpers.nl of op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.