Interieurstylist | Interieuradvies Woerden
Clementien van der Tol

E-mail stylist

Clementien van der Tol
Tel: 06-30091520
www.clementienvandertol.nl

Bel of mail voor info of tarieven
Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Welkom bij Interieuradvies Woerden Clementien van der Tol

Welkom bij Clementien van der Tol

Klassiek, modern of landelijk? Of een combinatie van deze? Elke keer weer is het een uitdaging om leef- en werkruimtes te realiseren die de bewoners en eigenaren passen als een heerlijke jas. Alle adviezen zijn helemaal op maat voor u als klant.

Clementien van der Tol realiseert grote en kleine projecten zoals: bouwbegeleiding en inrichting van een nieuwbouwhuis, kleuradviezen voor muren en stoffering, de styling van een huis dat in de verkoop staat, de inrichting van een showroom of restaurant, advies voor nieuwe meubels, een verlichtingsplan. En of het nu om een groot of klein project gaat, Clementien vindt het allemaal even leuk.

Over Clementien van der Tol

Passie voor wonen had Clementien van der Tol al op jonge leeftijd. Op haar eenentwintigste startte zij een eigen interieurwinkel in Woerden. Wat begon met het verkopen van meubels breidde zich steeds meer uit naar het geven van interieuradvies, styling van woningen en advies bij bouw- en verbouwplannen. Tien jaar later startte zij in 1999 Wonen door Clementien.

Als natuurmens haalt Clementien haar inspiratie uit natuurlijke materialen als natuursteen, hout, linnen en beton. Door jarenlange ervaring kan zij in haar adviezen laten zien wat kwalitatief hoogwaardige materialen, kleur of licht met een ruimte kunnen doen.

Interieuradvies & Werkwijze

Veel mensen denken dat als je een interieurstylist inschakelt, je hele dure meubels moet aanschaffen. Niets is minder waar: Clementien kan juist door kleine aanpassingen en door te werken met kleur en de kunst van het weglaten zorgen voor een mooi resultaat. Ook kan zij tips geven of voor u op zoek gaan naar meubels en accessoires die bij uw budget passen.

Een samenwerking begint met een kennismakingsgesprek waarin vaak al de eerste ideeën tot stand komen. Vervolgens is er van alles mogelijk. Steeds vaker levert Clementien een compleet interieuradvies dat vervolgens – afhankelijk van het budget – in stappen gerealiseerd wordt. Kijk op haar eigen website in haar portfolio om meer projecten te zien.

Verkoopstyling € 195

Als u een klein beetje tijd en geld investeert in uw woning voordat u het op de markt zet, zult u uw woning sneller verkopen voor een betere prijs.

Clementien van der Tol staat u graag met raad en daad bij om de puntjes op de i te zetten. Zij komt bij u langs om samen met u, uw hele woning te bekijken, hierbij geeft zij gelijk tips ter verbetering, dit advies krijgt u achteraf ook op papier.

Al naar gelang uw wens kunt u haar advies zelf uitvoeren, maar Clementien kan u ook helpen met meubels verplaatsen, opruimen, het kopen of verhuren van accessoires en kleine meubels. Het inschakelen en coördineren van schilders en/of klusjesmannen.

Bouwbegeleiding

Clementien heeft ruime ervaring in het begeleiden bij de bouw of verbouw van hun droomhuis. Al bij de eerste gesprekken met de architect staat zij u bij. Zij kan u veel werk uit handen nemen door uit de enorme keuze aan producten en materialen een kleine selectie te maken en aan u voor te leggen.

Contact met Interieurstylist Woerden

U kunt interieurstylist Woerden Clementien van der Tol boeken voor Interieuradvies – Inrichting – Styling – Meubels – Verlichting – Bouw- en verbouwbegeleiding – Verkoopstyling – Kleuradvies. Bel Clementien op 06-30091520 voor een oriëntatiegesprek om te kijken wat zij voor u kan betekenen.

Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Woerden. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Woerden op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.