Interieurstylist | Interieuradvies Haarlem
Studio M. Interieurontwerp & Styling | Simone Koudijs

E-mail stylist

Studio M. Interieurontwerp & Styling
Simone Koudijs
Tel: 06-15551332
www.studioMinterieur.nl

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Interieuradvies in Haarlem | Interieurstylist Simone Koudijs

Voor interieuradvies in Haarlem kun je aankloppen bij interieurstylist Simone Koudijs van Studio M. Interieurontwerp & styling.

Je krijgt bij Simone een verrassend en creatief interieuradvies op maat. Voor adviezen voor uw huis, kantoorruimte, winkel of etalage. Ook geeft Simone creatieve workshops. Bel of mail Simone voor meer informatie en een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Restyling

Een op maat gemaakt advies waarin je zelf met wat kleine aanpassingen je eigen interieur een metamorfose kunt laten ondergaan. Het Re-styling pakket bestaat uit: Intakegesprek en opmeten ruimte, advies over de meubelopstelling d.m.v. een op schaal ingetekende plattegrond, advies over passende accessoires, sfeeradvies door middel van moodboard en een digitale presentatie met persoonlijke toelichting.

Het Re-styling pakket bestaat uit:
● Intakegesprek en opmeten ruimte
● Advies over de meubelopstelling
● Advies over passende accessoires
● Sfeeradvies door middel van moodboard
● Pakketpresentatie

Self-Styling

Wil je zelf de inrichting van je (nieuwe) woning doen, maar dan wel met wat hulp? Dan is het Self-styling pakket de perfecte oplossing. Met behulp van dit pakket krijg je een op maat gemaakte leidraad waarmee je zelf gaat winkelen en uiteindelijk je woning inricht.

Het pakket bestaat uit: intakegesprek en opmeten ruimte, advies over meubelopstelling d.m.v. een op schaal getekende plattegrond, advies voor nieuw aan te schaffen meubelen, kleurenadvies, advies over passende accessoires, advies over goede verlichting, advies over raamdecoratie, sfeeradvies door middel van moodboard en een digitale presentatie met persoonlijke toelichting.

All-In Styling

Je bent toe een nieuw interieur en je wilt graag professionele hulp van ontwerp tot aanschaf. Je wilt een woon- of werkomgeving die je eigen persoonlijkheid uitstraalt. Waar het plezierig is om te ontspannen of te werken en waar je graag familie, vrienden of klanten verwelkomt.

Daarom wil je advies over inrichting en styling. Niet alleen richtlijnen maar ook gedetailleerde productinformatie, zodat je alles in een handomdraai kunt bestellen. Het All-in pakket is in dat geval de perfecte oplossing. Daarbij krijg je naast een inrichtingsontwerp en stylingadvies ook een gedetailleerd shopping advies (incl. winkeladressen, kleurnummer, adviesprijs, levertijd etc.).

Het All-in pakket bestaat uit: intakegesprek en opmeten ruimte, advies over meubelopstelling, advies voor nieuw aan te schaffen meubelen, kleurenadvies, advies over passende accessoires, advies over goede verlichting, advies over raamdecoratie, sfeeradvies door middel van moodboard, shoppingadvies en een digitale presentatie met persoonlijke toelichting.

Online/Internet-styling

Je weet e.e.a. over je woning of je nieuwe woning, maar komt er niet helemaal uit wat je wilt. Je stuurt wat foto’s en/of plattegronden naar Simone toe, geeft aan waar je tegen aan loopt en zij brengt een advies uit d.m.v. van wat beeldmateriaal en een uitgeschreven advies via de mail.

Je kunt interieurstylist Haarlem Simone Koudijs boeken voor interieurstyling, verkoopstyling, kantoorstyling, winkelstyling en online interieuradvies in Noord-Holland.

Maak een afspraak

Stuur Simone Koudijs een e-mail via het contactformulier of bel haar op telefoonnummer 06-15551332 voor een kennismaking.

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in de regio.
Voor een oriëntatiegesprek mail of bel of mail interieurstylist Haarlem.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Haarlem op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.