Interieurstylist | Interieuradvies Alkmaar
StudioWOON& – Natasja Tak

E-mail stylist

StudioWOON&
Interieur Concept | Ontwerp | Creatie
Natasja Tak

Natasja neemt t/m sept 2019 geen opdrachten aan
Stylist Amsterdam helpt u graag verder.

Interieuradvies Alkmaar – Interieurstylist Natasja Tak | StudioWOON&

Welkom op de pagina van interieurstylist Natasja Tak van StudioWOON& voor interieuradvies in Alkmaar.

Natasja Tak neemt t/m sept 2019 geen opdrachten aan. Stylist Amsterdam helpt u graag verder.

StudioWOON&

StudioWOON& houdt zich sinds 2008 bezig met het ontwerpen en realiseren van uiteenlopende interieurprojecten, variërend van woningen tot bedrijfsruimten. De nadruk ligt op totaalprojecten zoals nieuwbouw of verbouw van woningen. Kenmerkend voor alle projecten is het gebruik van volume, licht, symmetrie, zicht en kleur. Maar bovenal geldt vanzelfsprekend: het creëren van een persoonlijk ideale leefomgeving voor de klant.

Over Natasja Tak

Natasja Tak is afgestudeerd architect en werkzaam als interieurontwerper bij StudioWOON&. Na gewerkt te hebben als architect en projectmanager van verschillende middelgrote tot grote bouwprojecten, heeft Natasja gekozen om haar passie, interieur, te volgen. Graag komt Natasja Tak van StudioWOON& met u in contact om u over haar passie te vertellen en u te adviseren.

Interieurontwerp

Tijdens een vrijblijvend gesprek (fase 1) bespreekt en analyseert Natasja Tak uw wensen voor een interieurontwerp. Natasja stelt een lijst van eisen op waar het interieurontwerp aan moet voldoen. Hierna ontvangt u een voorlopig ontwerp voorstel (fase 2) in de vorm van een schets plattegrond en sfeerbeeld. Na het bespreken van de voorstellen wordt het project vervolgd, waarbij vrijwel alles mogelijk is. Vervolgens wordt het definitief ontwerp gepresenteerd (fase 3). Dit kan bestaan uit een plattegrond, de aanzichten, 3D visualisatie, lichtplan en kleur/materiaaladvies. Tenslotte wordt het interieurontwerp gereed gemaakt ter uitvoering (fase 4). Hiervoor werkt Natasja met vakbekwame partners.

Indien gewenst kan Natasja ook voor u verzorgen: de begeleiding tijdens de bouw of verbouw, de inrichting van de woning, aanschaf van kunst, volledige (her)inrichting van uw tuin of balkon.

Interieurstyling

Wilt u gebruik maken van het interieurstyling concept en advies, dan maakt Natasja Tak voor u een sfeerbeeld in een bepaalde ruimte. Dit sfeerbeeld vormt het uitgangspunt en wordt ondersteund op basis van een kleur- en materiaalvoorstel.

Quickscan en advies

Kiest u voor een Quickscan en advies afspraak dan komt StudioWoon& een uur bij u aan huis voor een vast bedrag van €70 exclusief btw. Tijdens dit uur kunt u van alles bespreken in relatie tot uw interieur wensen en ideeën en ontvangt u waardevolle tips van Natasja Tak.

Tuinontwerp

Naast interieurontwerp en interieurstyling verzorgt Natasja Tak ook het tuinontwerp en styling van uw tuin of balkon. Op deze manier vormen het interieur en het buitengebied een geheel en versterken zij elkaar.

Kunst

Kunst is een must voor ieder huis of kantoor. StudioWOON& biedt u de keus uit kunst van gerenommeerde kunstenaars, kunst van beginnende kunstenaars, kunst op maat en ‘kringloop kunst’ (kunst door particulieren in de verkoop via galeries). Natasja Tak adviseert u graag zodat uw kunst in harmonie is met uw styling.

U kunt interieurontwerper Natasja Tak van Studio WOON& uit Alkmaar boeken voor interieurstyling, interieurontwerp, quickscan, kunst, tuinontwerp voor particulieren en bedrijven.

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.
Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Alkmaar.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Alkmaar op AlleTuinontwerpers.nl of kijk op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.