Interieurstylist | Interieuradvies Alkmaar
Mooij Designs – Lucia Mooij

E-mail stylist

Mooij Designs
Lucia Mooij
interieurontwerper
Tel: 06 23828156
www.mooijdesigns.nl

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

Interieuradvies in Alkmaar | Mooij Designs

Op zoek naar interieuradvies in Alkmaar? Dan ben je bij interieurstylist Lucia Mooij van Mooij Designs uit Alkmaar in de juiste handen. Zowel particuliere als zakelijke klanten behoren tot Lucia’s klantenkring. Haar werkgebied ligt in de Kop van Noord-Holland, maar ook daarbuiten. Ook voor jou creëert zij graag een tof interieurontwerp voor jouw huis of werkruimte. Bij Lucia kun je terecht voor interieurontwerp, interieurstyling, kleuradvies, smarthome en ook tuinontwerp.

‘Een interieur werkt altijd een beetje zoals een houten vloer, belangrijk dus dat er een goede basis ligt.’
Lucia Mooij

Over Lucia Mooij | Mooij Designs

Het ondernemen en het creatieve zat er bij Lucia Mooij al vroeg in: ze runde een taartenservice op haar tiende en vijf jaar later een eigen webshop. Altijd druk in de weer met het veranderen van haar kamer en het tekenen van plattegronden. Het was dan ook logisch dat ze opleidingen ging volgen die haar tot interieurontwerper hebben gevormd. Lucia deed daarna werkervaring op in de kantoorprojectinrichting, styling en runde een tijdlang een woonwinkel. In 2019 is Mooij Designs opgericht. Mooij Designs werkt inmiddels samen met een team kundige creatievelingen zodat zij alle opdrachtgevers kan voorzien van een passend advies. Lucia’s samenwerking met diverse meubelmerken, zoals BePureHome, Zuiver, Dutchbone en HKliving, maakt dat ook het leveren van meubilair tot de mogelijkheden hoort.

Interieuradvies

Met alle inspiratie die je online, in apps, blogs, vlogs en instagram tegenkomt, zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Je weet wel wat je wel en niet mooi vindt, maar een passend interieurontwerp maken vind je lastig. Er zijn dan ook nogal wat keuzes te maken om jouw woon- of werkruimte een frisse look te geven: (verf)kleuren, vloeren, raamdecoratie, meubelen, verlichting etc. Geen nood! Wij zorgen er samen voor dat jouw woonwensen vertaald worden naar een ‘Mooij’ Design! En Mooij Designs kan alles voor je uit handen nemen: van ontwerp tot realisatie. Lekker makkelijk. Alles begint met een online vragenlijst en een intake op locatie (online kan ook als je verder weg woont). Kijk naar het stappenplan hoe een interieuradvies in zijn werk gaat.

Stylingadvies | Kleuradvies

In een stylingadvies geef jij aan waar je advies over zou willen ontvangen. Mis je planten in je woning, wil je een verlichtingsplan of juist weten welke kleur je op de muren zou kunnen doen zonder dat je meteen de hele woning een make-over moet geven? Mooij Designs weet raad met dit interieurprobleem! Wij onderzoeken en maken een presentatie met daarin het stylingadvies. Voorafgaand komen wij bij jou langs om zelf dit ‘probleemgebied’ te inspecteren, foto’s te maken en e.e.a aan maten op te nemen. In de presentatie die je daarna ontvangt, kun je zien wat wij je adviseren te doen/ aan te schaffen om zo af te maken waar je zelf mee begonnen bent.

Omdat je natuurlijk wilt weten hoe een stylingadvies /kleuradvies in zijn werking gaat en wat je hier uiteindelijk van kunt verwachten, volgen wij zover mogelijk de volgende stappen. Een enkele keer komt het wel eens voor dat we afwijken van deze stappen om toch een geschikt plan aan te kunnen bieden. In dit advies zit geen 3D-tekening inbegrepen.

Online Stylingadvies

Dit advies is een uitkomst voor de aanpakker én ook erg leuk als cadeau! Ons online stylingadvies helpt je doorgaans binnen een week een advies te krijgen zodat je je ruimte om kunt toveren tot een gestyled geheel. Het werkt precies hetzelfde als de stappen bij Stylingadvies | Kleuradvies, maar dan online! Wat kun je verwachten?
 Nadat de (online)intake en de betaling afgerond zijn, zul je een digitale presentatie ontvangen waarin we ingaan op je interieurvraag. We maken een advies en geven de handvatten zodat jij dit kunt realiseren. Is er in het advies decoratie of meubilair voorgesteld? Dan zul je, mits woonachtig in Nederland/België, ook altijd de optie krijgen dit snel en gemakkelijk te bestellen. De luxe van tegenwoordig, zeg maar! Stuur je stylingaanvraag naar ons toe middels de handige vragenlijst en geef hierbij aan dat het een online stylingadvies betreft. Wanneer het een cadeau is, ontvang je van ons nog via e-mail een digitale ‘kaart’ die je kunt uitprinten aan de geluksvogel te geven. Het online styling/kleuradvies heeft een vaste prijs van €249,- per onderwerp/ruimte LET OP: In dit online advies zit geen locatiebezoek inbegrepen.

Maak van je huis een SMART home

Geef je interieur een extra dimensie: met slimme producten jouw woning eenvoudig vanaf één punt laten besturen met behulp van een app of je stem. Handig én duurzaam. Bijv. de verlichting aanpassen vanaf een centraal punt of de verwarming op afstand bedienen zodat je in een heerlijk verwarmd huis thuiskomt.

Samenwerking met partners

Mooij Designs werkt samen met diverse partners: interieurbouwers, inrichters, aannemers, architecten, bouwkundigen, projectontwikkelaars, vastgoedontwikkelaars… Mensen met passie, lef, ideeën, expertise, en vooral hart voor mens en omgeving.

Contact

Heb jij interieuradvies in Alkmaar of omgeving nodig voor jouw woonwensen en ben je benieuwd of Lucia je daarbij kan helpen? Bel 06 23828156 of stuur een mail via het onderstaand contactformulier. Het intakegesprek op locatie is geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.