Interieurstylist | Interieuradvies Alkmaar
De Interieurstudio

E-mail stylist

De Interieurstudio
Jolanda Leguijt-Hibma
Tel: 06 22 15 38 32
www.deinterieurstudio.nl
Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Interieurontwerp en realisatie in Amsterdam | De Interieurstudio

Voor de creatie en realisatie van een interieurontwerp in Alkmaar kunt u terecht bij De Interieurstudio. Wij vinden het belangrijk dat een interieur voor je werkt, je versterkt en je inspireert om het beste uit jezelf te halen. Dit realiseren wij door jouw persoonlijkheid en wensen te combineren met de juiste sfeervolle en comfortabele meubels, kleuren en materialen. Hierdoor ontstaat de inrichting waar jij comfortabel kunt wonen en/of werken.

Met De Interieurstudio creëert Jolanda Leguijt-Hibma met haar team de sfeer waar mensen blij worden, kunnen relaxen en waar ze volledig zichzelf en gelukkig kunnen zijn. De Interieurstudio is gevestigd in Noord-Holland en heeft een uitgebreid werkgebied. Wij werken voor particulieren en bedrijven en kunnen van dienst zijn bij alle interieur vraagstukken.

Waarvoor kun je bij De Interieurstudio terecht

● Interieurontwerp en realisatie

Na een kennismaking en uitgebreid gesprek over de woonwensen en persoonlijke voorkeuren maken wij een compleet interieurontwerp. Dit ontwerp bestaat uit: een Moodboard, een volledig interieurontwerp in 2d en 3d, een overzicht van meubels, accessoires, verlichting, kleuren en materialen. Uiteraard inclusief presentatie en persoonlijke toelichting.
Aansluitend op het interieurontwerp realiseren wij deze. De Interieurstudio is het aanspreekpunt voor alle partijen die hier mee te maken hebben. Wij ontwerpen het interieur, kopen in en richten de woning na de bouwkundige klussen in met de gekozen meubels, verlichting, aankleding en accessoires etc.

Zakelijk

Voor zakelijke klanten als hotels, overige horeca, kantoor, winkels en andere werkomgevingen biedt De Interieurstudio bovenstaande diensten ook aan. Hierbij is altijd het doel de uitstraling van het bedrijf te intensiveren en door te voeren in het interieur. Hiermee ontstaat een prettige werksfeer waar werknemers zich met het bedrijf kunnen identificeren en zich geïnspireerd voelen. Daarnaast zijn wij in te huren voor beursstyling, winkelstyling, etalagestyling, magazinestyling en productstyling.

Contact

Heb jij vragen en/of woonwensen en ben je benieuwd of wij je daarbij kunnen helpen?
Bel dan Jolanda op 06-22153832 of stuur een mail via het onderstaand contactformulier. Voor meer informatie over ons en De Interierstudio kun je terecht op onze website www.deinterieurstudio.nl.

U kunt interieurstylist Jolanda boeken voor een interieurontwerp en projectrealisatie.

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.
Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Alkmaar.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Alkmaar op AlleTuinontwerpers.nl of kijk op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.