Interieurstylist | Interieuradvies Alkmaar
Studio Leegwater – Yvonne Leegwater

E-mail stylist

Studio Leegwater
interieurontwerper
Yvonne Leegwater
Tel: 06 4111 4956
www.studio-leegwater.nl

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek

Interieuradvies in Alkmaar | Studio Leegwater

Op zoek naar interieuradvies in Alkmaar? Dan ben je bij interieurstylist Yvonne Leegwater van Studio Leegwater gevestigd in Alkmaar in goede handen. Haar werkwijze is gepassioneerd, persoonlijk, sociaal, professioneel en vooruitstrevend. Zowel particuliere als zakelijke klanten behoren tot Yvonne’s klantenkring. Haar werkgebied ligt met name in de Kop van Noord-Holland, maar ook daarbuiten. Ook voor jou creëert zij graag een interieur waar je je prettig in voelt of een interieurconcept dat bijdraagt aan een duurzame wereld. Bij Yvonne kun je terecht voor:

● interieurontwerp
● interieuradvies
● kleuradvies
● interieurstyling
● restyling
● conceptontwikkeling.

Positief voor mens & omgeving

Studio Leegwater ontwikkelt vernieuwende concepten en aansprekende interieurs voor het nieuwe wonen, werken en recreëren. Studio Leegwater maakt jouw leefomgeving graag mooier, fijner en beter door interieurs en concepten te ontwikkelen die een positief effect op de mens hebben: een gevoel van geluk, ontspanning, energie, comfort, tevredenheid of verrassing. Tegelijkertijd leveren de concepten daarbij een positieve bijdrage aan onze maatschappij, economie en ons milieu. Dat is precies Yvonne’s missie: een betere wereld ontwerpen met hart voor mens en samenleving!

Over Yvonne Leegwater

Inlevend, creatief en praktisch – Met een rijke fantasie en groot inlevingsvermogen was Yvonne als kind al gek op tekenen: luxe villa’s en flats voor vogels, compleet met disco, zwembad en landingsbaan… Toch kwam zij pas vele jaren later eraan toe om haar passie voor interieur, architectuur en design beroepsmatig toe te passen. Yvonne volgde de opleiding interieurstyling aan Akademie Vogue in Amsterdam en startte met haar zussen een creatief bureau dat zich bezig hield met interieurstyling, verkoopstyling, event styling en (interieur)concepten. Yvonne bekwaamde zich verder in interieurontwerpen en conceptontwikkeling. Studio Leegwater was geboren. Aan NIA Academie behaalde ze vervolgens nog een certificaat als binnenhuisontwerper, kleuradviseur en trendwatcher.

Door een groot inlevingsvermogen en haar werkervaring begrijpt Yvonne precies wat iemand wil en nodig heeft. Ze gebruikt haar kennis van sociale en omgevingspsychologie voor mens- en milieuvriendelijke oplossingen. Yvonne’s ideeën en ontwerpen zijn veelal op gemak en comfort (functioneel design) gericht. Een vleugje humor voegt ze hier graag aan toe, want een knipoog mag! Haar ideeën vertaalt zij onder andere met 3D-impressies in SketchUp of met de hand getekend. Extra pluspunten: haar organisatietalent, een goede dosis technische kennis en een uitgebreid netwerk.

Dankzij al deze zaken kan Studio Leegwater kwaliteit, maatwerk, vernieuwing en totaaloplossingen bieden. En niet te vergeten een prettige samenwerking!

Samenwerking met partners

Studio Leegwater werkt samen met diverse partners: interieurbouwers, inrichters, aannemers, architecten, bouwkundigen, projectontwikkelaars, vastgoedontwikkelaars… Mensen met passie, lef, ideeën, expertise, en vooral hart voor mens en omgeving.

Contact

Heb jij interieuradvies in Alkmaar nodig voor jouw woonwensen en ben je benieuwd of Yvonne je daarbij kan helpen? Bel 06 4111 4956 of stuur een mail via het onderstaand contactformulier. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en kan bij jou thuis, op locatie of in Studio Leegwater gevestigd in Urban Nomads Club in Alkmaar.

Klantenreacties

“Yvonne heeft mij geadviseerd bij de inrichting van mijn praktijk. Wat meteen opvalt is dat zij heel toegankelijk is en heel goed meedenkt en aansluit op wat jij graag wilt. Ze komt dan met hele leuke, praktische en betaalbare suggesties. Op die manier krijg je echt waar voor je geld! Ik kan Yvonne absoluut aanraden als je zelf ideeën hebt, maar daar graag met een professional over wilt sparren en betaalbaar tot een heel mooi resultaat wilt komen!”
Harmen den Blijker – Praktijkruimte Alkmaar

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.