Interieurstylist | Interieuradvies Amstelveen
Hygge Styling

E-mail stylist

Hygge Styling
Eva Taute
Tel: 06-27625831

www.hyggestyling.nl
Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Interieuradvies Amstelveen | Interieurstylist Eva Taute – Hygge Styling

Interieurdesign voor interieurs die jouw persoonlijkheid weerspiegelen.

Eva Taute

Eva Tauta, een vlotte Deense dame die zich in Nederland heeft gesetteld, is interieurstylist, interieurontwerper en event stylist in één. Ze gebruikt haar creativiteit en liefde voor interieurs om mooie, inspirerende ruimtes te creëren die ons welzijn ondersteunen en een verhaal vertellen. De naam “Hygge” is een Deens ritueel waarbij het gaat om te genieten van de simpele dingen in het leven zoals vrienden, familie en niet te vergeten: mooi design.

Mogelijkheden Interieuradvies

● Interieurstyling voor één of meerdere ruimtes.
● E-design
● Pakket op maat

Mogelijkheden Event Styling

● Press Events
● Wedding Styling
● Private Dinners
● Pakket op maat

Elk styling project is uniek. Na onze vrijblijvende kennismaking maakt Eva Taute een voorstel precies op jouw wensen afgestemd.

Contact

Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat Eva Taute voor jou kan betekenen? Maak dan direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Voor interieuradvies Amstelveen bel je Eva Taute op 06-27 62 5831 of vul het onderstaande contactformulier in.

U kunt interieurstylist Amstelveen Eva Taute boeken voor zakelijk en particulier interieuradvies, interieurontwerp en voor wedding & event styling.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amstelveen op AlleTuinontwerpers.nl of kijk op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.