Interieurstylist | Interieuradvies Amstelveen
EenSchoonOog Styling

E-mail stylist

EenSchoonOog Styling
Sonja de Groot
Tel: 06-10350100
www.eenschoonoog.nl
Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Interieuradvies in Amstelveen | Interieurstylist Sonja de Groot – EenSchoonOog Styling

Heb je interieuradvies in Amstelveen nodig? Dan ben je bij EenSchoonOog Styling in creatieve handen. Haar diensten bestaan uit interieuradvies en stylingadvies voor particulier en bedrijf, event styling en hospitality design.

Over Sonja de Groot

Van origine komt deze creatieve duizendpoot – zoals familie en vrienden haar bestempelen – uit Duitsland. Sonja kwam meer dan 20 jaar geleden naar Nederland. Zij was o.a. Visual Merchandiser en ontwikkelde hier haar liefde voor composities, kleurencombinaties en het uitwerken van een thema.

Styling en het neerzetten van schoonheid en sfeer zit in Sonja’s DNA. Deze passie wil zij graag door haar werk laten spreken. Met elke ruimte – woon- of leefomgeving, een winkel, café, event of een feest – kan zij deze totaalbeleving voor jou creëren.

Als medeoprichter & ontwerper van vijf horecazaken ontdekte zij nog een tweede liefde: gastvrijheid. Gastvrijheid gaat hand in hand met (ruimte)beleving. Bij elk ontwerp is de gastenbeleving essentieel.
In 2011 rondde ze de opleiding tot Media stylist af. Hierdoor werkt Sonja aanvullend ook aan totaalconcepten.

Over EenSchoonOog

Een interieur is meer dan een perfect plaatje; het is een gevoel. Onze leefomgeving heeft bewust en onbewust altijd invloed op ons mentale welbevinden. Sonja is al haar hele leven gefascineerd door sfeer, detail en schoonheid. Zij zoekt altijd naar de perfecte compositie en eenheid in alles om haar heen.

“Die Schönheit für’s Auge ist eine Umarmung der Seele.”

● sterk in details
● verfijnd gevoel voor sfeer & compositie
● oog voor schoonheid
● persoonlijke aanpak
● intuïtief

Interieuradvies

Lees hieronder welke verschillende diensten Sonja kan aanbieden. Er zit er vast een tussen die geknipt is voor jouw situatie.

Advies & Inzicht
Woon inspiratie. Persoonlijke Inspiratie boost van 1.5 uur aan huis voor stijl, kleuren, sfeer, indeling, verlichting en meubels. Met deze interieur inspiratie en interieurtips kun jij zelf concreet aan de slag. Ook (nieuwe) aankopen kunnen in dit advies besproken worden. Na dit gesprek zet Sonja alle informatie voor je op de mail. €170 incl BTW. Wil je er ook een inspiratie moodboard bij? Dan is de prijs €260 incl. BTW.

Ruimte & Overzicht
Direct een duidelijk plan. Met een concreet uitgewerkte plattegrond in 2D en 3D gaat Sonja jouw ruimte optimaal indelen. Alle maten van je woonruimte en meubelen worden door jou digitaal aangeleverd. €190 incl BTW. Als Sonja zelf moet komen opmeten €280 incl BTW.

Orde & Sfeer
Voor een opgeruimd en strak geheel in huis. Je kleinmeubelen & accessoires worden ter plekke onder de loep genomen, gesorteerd en uitgedund. Sonja zorgt ervoor dat je huis weer helemaal op orde is, je sfeervol gaat wonen en eenheid zichtbaar is. Je items krijgen een logische en mooie plek en je favoriete accessoires worden stylisch uitgestald. Ten slot krijg je handige opruim tips mee om blijvend van een sfeervol en opgeruimd huis te kunnen genieten. Ook (nieuwe) aankopen kunnen in dit advies besproken worden. €280 incl. BTW per ruimte.

Stijl & Eenheid
Geen shopping keuzestress meer. Bij een kennismaking/ advies gesprek aan huis (45 min), komt Sonja de sfeer proeven en worden keuzes gemaakt. Afhankelijk van jouw behoefte stelt zij een concrete shoppinglist op voor je kleinmeubelen en accessoires.
Jij bepaalt het budget. Vervolgens maakt Sonja een uitgewerkt suggestie moodboard met de sfeer & stijl keuze. Eenmaal akkoord gaat zij als jouw persoonlijke interieurshopper op pad, stelt de mooiste combinaties samen en levert alle items bij jou thuis af.
€320 incl BTW. Voor het volledige plaatje en een prachtig gestyled huis verzorgt Sonja ook de sfeer afwerking. All in €410 incl. BTW.

Event Styling
Voor je feestje, bruiloft, bedrijfsborrel, festival en meer….. Jij bepaalt het thema en het budget. Sonja neemt als event stylist de gehele aankleding tot in het detail uit je handen en creëert een onvergetelijke sfeer. Laat je verrassen en geniet van deze totaalbeleving. Neem contact op met Sonja voor meer informatie en prijzen.

Hospitality Design
Een frisse look voor je bedrijf.
● Project design
● Interieur make over/ restyle
● Aanschaf nieuwe meubelen
● Advies & inkoop van
● servies en bar bondigheden
Neem contact op met Sonja voor meer informatie en prijzen.

Contact

Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat EenSchoonOog Styling voor jou kan betekenen? Maak dan direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Voor interieuradvies in Amstelveen bel je Sonja de Groot op 06-10350100 of vul het onderstaande contactformulier in.

Je kunt interieurstylist Amstelveen Sonja de Groot boeken voor zakelijk en particulier interieuradvies, interieurontwerp, event styling en hospitality design.

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heb je ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amstelveen op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.