Interieurstylist | Interieuradvies Amstelveen
Interieurstudio Vooges

E-mail stylist

Interieurstudio Vooges
Denise Vooges-Jansen
Tel: 06 18167806
www.interieurstudiovooges.nl
Maak een afspraak voor een intakegesprek

Interieuradvies in Amstelveen | Interieurstylist Denise Vooges | Interieurstudio Vooges

Heb je interieuradvies in Amstelveen nodig? Bij Denise van Interieurstudio Vooges ben je in creatieve handen voor interieuradvies, ontwerp en styling. Als interieurontwerper zorgt Denise ervoor dat je keuzes niet alleen hoeft te maken. Haar doel: interieurs creëren waarin rust, eenheid en de bewoners centraal staan. Ongeacht welke woonstijl je hebt en wat je budget is!

Over Denise

Het gezicht achter Interieurstudio Vooges is interieurontwerper Denise Vooges. In haar ouderlijk huis kreeg de slaapkamer van Denise regelmatig een make-over. Haar eerste bijbaan was dan ook niet verwonderlijk in een interieurwinkel. In een woonwinkel werd zij interieuradviseur waarbij ze klanten voorzag van interieuradviezen. Tegelijkertijd volgde Denise aan Akademie Vogue de opleiding tot interieurontwerper. Regelmatig volgt zij gerichte cursussen om haar kennis verder uit te breiden.

Brainstormsessie aan huis | v.a. €399*

Heb je wel leuke ideeën voor jouw interieur, maar vind je het moeilijk om knopen door te hakken? Dan is de brainstormsessie aan huis perfect voor jou! Denise komt maximaal 3 uur bij jou thuis om met je te sparren. Tijdens dit bezoek kun je alle interieur dilemma’s voorleggen en gaan jullie samen knopen doorhakken.

Dit interieuradvies is inclusief:
● Online kennismaking
● Moodboard
● 2 tot 3 uur sparren aan huis
● Stalenbox (op basis van beschikbaarheid fabrikant)
● Beknopt naslagwerk binnen 5 werkdagen via e-mail
● Dit pakket is ook online mogelijk, vraag naar de mogelijkheden

* Inclusief BTW en exclusief reiskosten van €0,30 per kilometer buiten Haarlem. Buiten een straal van 60 autominuten (vanaf Haarlem) wordt een meerprijs van €50 in rekening gebracht

Basis interieuradvies | v.a. €699**

Ga je binnenkort verhuizen, denk je aan een verbouwing of heeft jouw interieur een make-over nodig? In dit pakket denkt Denise van A tot Z met je mee om samen met jou een persoonlijk interieur te creëren dat helemaal bij jou past. Dit interieuradvies is inclusief:

● Online kennismaking
● Een uitgebreide intake op locatie
● Moodboard
● 3D tekening met één indelingsoptie
● Eén aanpassingsronde via een online bespreking
● Kleur- en materialen plan incl. stalen
● Lichtplan met concreet armaturen advies
● Meubelplan met shoplist (incl. klikbare links)
● Stalenbox (op basis van beschikbaarheid bij leverancier)
● Uitgebreide presentatie aan huis

** Bovenstaande prijs is een vanaf prijs. Na onze online kennismaking ontvang je een offerte op maat. Getoonde prijs is inclusief BTW en exclusief reiskosten van €0,30 per kilometer buiten Haarlem. Buiten een straal van
60 autominuten (vanaf Haarlem) wordt een meerprijs van €50 in rekening gebracht.

Compleet interieuradvies | v.a. €899**

Dit pakket gaat nog een stap verder dan het Basis Interieuradvies. Denise vraagt ook offertes aan en kan direct meubels inkopen met een korting. Wil je alles uit handen geven? Dan zorgt zij ook voor de leveringen en het stylen van de ruimtes. Dit interieuradvies is inclusief de 10 punten hierboven beschreven bij het ‘Basis interieuradvies’ aangevuld met de volgende extra’s:

● Digitale en geprinte hand-out
● Offerte aanvraag bij leveranciers
● WhatsApp hotline tot 6 maanden na eindpresentatie
● Mogelijkheid om direct in te kopen met korting

** Bovenstaande prijs is een vanaf prijs. Na onze online kennismaking ontvang je een offerte op maat. Getoonde prijs is inclusief BTW en exclusief reiskosten van €0,30 per kilometer buiten Haarlem. Buiten een straal van
60 autominuten (vanaf Haarlem) wordt een meerprijs van €50 in rekening gebracht.

Contact

Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat Interieurstudio Vooges voor jou kan betekenen? Maak dan direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend online kennismakingsgesprek. Hierin komt jouw woonvraag aan bod en neemt Denise haar werkwijze met je door. Op basis daarvan ontvang je een offerte op maat. Voor interieuradvies in Amstelveen bel je Denise Vooges op 06 18167806 of vul het onderstaande contactformulier in.

Je kunt interieurstylist Amstelveen Denise Vooges boeken voor particulier interieuradvies, interieurontwerp en styling.

AlleStylisten.nl: interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Reacties van klanten

“Denise heeft een prachtig interieurontwerp van onze woonkamer gemaakt op basis van de wensen die wij hadden doorgegeven. Denise is enthousiast, denkt goed mee, is snel in de communicatie en komt met verassende oplossingen. Zelfs enkele maanden na het proces heeft ze zich hard gemaakt voor een kwaliteit / retour kwestie met één van de producten die we hadden afgenomen bij een winkel en met succes! Kortom, we zijn erg blij dat we Denise hebben ingeschakeld en genieten elke dag weer van ons nieuwe interieur!”
Irene & Jordi, Haarlem

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.