Interieurstylist | Interieuradvies Amstelveen
JOOS! Interieurdesign – José Evers

E-mail stylist

JOOS! Interieur
José Evers
Tel: 06 50250293
www.joos-interieur.nl
Bel of mail voor de tarieven

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

José Evers adviseert en begeleidt particulieren en bedrijven die hun leef- en werkomgeving willen inrichten of aanpassen. Het soort advies wordt vastgesteld aan de hand van uw wensen en eisen, de ruimte en het beschikbare budget. Alles is mogelijk, van een simpel kleuradvies tot een compleet interieurplan. Van concept tot uitvoer.

Werkwijze Compleet Interieurplan
José Evers komt voor een oriënterend gesprek bij u langs om uw wensen en verwachtingen te bespreken. De betreffende ruimte(s) worden bekeken en besproken. Ook worden er foto’s genomen. Plattegronden of bouwtekeningen zijn welkom. Op basis van dit gesprek wordt uw interieur plan uitgewerkt.
Dit complete interieurplan bestaat uit:
● een sfeercollage
● een plattegrond met indeling
● een lichtplan
● een kleuradvies
● advies voor stoffering
● advies voor meubels, accessoires en decoraties

Verder bestaat er de mogelijkheid dat José Evers samen met u inkopen gaat doen voor meubels, stoffering en accessoires. Direct inkopen bij diverse leveranciers is ook mogelijk. Wilt u zelf gaan inkopen met behulp van een advieslijst dan kan dat natuurlijk ook.

Werkwijze Basis Interieurplan
U kunt ook kiezen voor een basisinterieurplan. Hierbij komt José Evers voor 2 – 2,5 uur bij u langs waarbij u dan al uw vragen kunt stellen over kleur, indeling, licht, materialen enz. Tijdens dit bezoek krijgt u concrete interieurtips en adviezen, waarna u zelf aan de gang kunt met uw eigen interieurplan. Uitbreiding van het interieuradvies en begeleiding zijn natuurlijk mogelijk.

Verkoopstyling
José Evers kan u ook adviseren bij het ‘verkoopklaar’ maken van uw woning. Uit divers onderzoek is gebleken dat een kleine investering in het aanpassen van uw huis naar de ‘smaak’ van een breder publiek meer resultaat heeft dan het verlagen van de verkoopprijs. Indien gewenst kan er direct tot uitvoer van de aanpassingen worden overgegaan. Staat uw huis al leeg, dan biedt José Evers u de mogelijkheid tot het huren van meubilair, verlichting en accessoires in diverse stijlen om uw woning of kantoor geheel of gedeeltelijk sfeervol in te richten. De tarieven hiervoor zijn nader te bepalen.

Fotopresentatie
Een mooie en sfeervolle presentatie van uw te koop staande woning is heel belangrijk. Mogelijk geïnteresseerde kopers bepalen binnen enkele minuten of uw woning interessant voor hun is. José Evers maakt deze voor u belangrijke (max. 15 ) foto’s. De foto’s worden aangeleverd op CD of per email.

Reacties van Klanten
“Onze woon/zitkamer annex keuken was rijp voor een metamorfose en om die reden hebben we contact gezocht met José Evers. In de loop der jaren hadden we te veel spullen, de kleurkeuze van “toen” was onrustig, de meubels moesten vernieuwd en ook de raamdecoratie. Antieke- moderne en art-deco accessoires waarmee we een emotionele binding hadden wilden we behouden, en …we hadden een budget waar we ons aan vast wilden houden. José ging aan de slag en er werd een plan van aanpak gemaakt waarbij wij langzamerhand tot elkaar kwamen. Het was een proces waar we samen met José doorheen moesten zonder haar ideeën en onze voorkeuren geweld aan te doen. Meubels en decoratie die wij beslist wilden behouden werden binnen het door José aangegeven kader geplaatst en uiteindelijk kwamen we tot een prachtig geheel. Rust en ruimte, warme kleuren en….binnen het door ons aangegeven budget.”
Fam. de Grijs – Februari 2015.

U kunt interieurstylist José Evers boeken voor interieurstyling, verkoopstyling, fotostyling, kantoor- en winkelstyling en styling van decoraties.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een gratis oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist AMSTELVEEN. AlleStylisten.nl

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Amsterdam op AlleTuinontwerpers.nl of kijk op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.