Interieurstylist | Interieuradvies in Breda
Adelitha Salas interieurarchitectuur

E-mail stylist

Adelitha Salas
Tel: 06-19088952
www.salasinterieur.nl
Voor particulier en bedrijf
Bel of mail voor info of tarieven

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

Interieuradvies in Breda – Interieurstylist Adelitha Salas Interieurarchitectuur

Adelitha Salas studeerde in 1997 af aan de faculteit voor beeldende kunsten Sint Joost te Breda. In de vakken architectuur, meubel en interieur kwam al heel sterk haar nieuwsgierigheid en liefde voor interieur naar voren. Na haar studie heeft ze veel praktijkervaring opgedaan bij diverse winkels en bureaus zoals het ontwerpen van kinderkamers op maat en kantoren. Nog meer uitdagende opdrachten volgden zoals het inrichten van een penthouse en het ontwerpen van een wel heel bijzondere badkamer. Adelitha vond hier de inspiratie om voor zichzelf te beginnen.

Inmiddels heeft Adelitha zich als interieurarchitect in vele projecten mogen bewijzen, maar nog steeds wordt ze door elke opdracht weer geïnspireerd om de uitdaging aan te gaan… Misschien samen met u?

Visie en Werkwijze

Adelitha zet haar kundigheid en expertise in als werktuig voor de opdrachtgever. Niet haar ego, maar uw wensen staan voorop. Op deze manier ontstaat er een ontwerp dat optimaal bij u aansluit. Zij werkt in 5 stappen naar een volledig interieur toe en past dit stappenplan toe op elk onderdeel van een ontwerp, van meubel tot een volledig ingerichte ruimte. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van haar diensten voor een deel van het ontwerpproces.

Interieuradvies Particulier

Gaat uw woning op de schop en moet er een volledig nieuw interieur komen?
Heeft u een meubelstuk op maat nodig? Of het nu gaat om een interieuradvies, een kleurenplan voor de woonkamer, of om een totaalontwerp van de volledige woning, alles krijgt van Adelitha dezelfde betrokkenheid en aandacht. Wat telt is dat ú tot het gewenste resultaat komt: een woning waarin u zich goed voelt en die u verwelkomt, elke keer dat u binnentreedt.

Interieuradvies Zakelijk

Wilt u een nieuw ontwerp voor uw winkel, kantoor of restaurant? Heeft u kleuren-advies nodig? Behoefte aan tips voor een ruimtelijke indeling? Van grote ontwerp-opdrachten tot kleine aanpassingen, elke klus en iedere klant kan rekenen op de inzet en aandacht die nodig is om te komen tot een optimaal resultaat.

Contact met Stylist Breda

U kunt Adelitha Salas bereiken op 06-19088952 of vul het contactformulier in voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Reacties van Klanten

“We hebben likkebaardend de uitgewerkte presentatietekeningen bekeken. Heel helder en reuze handig om hiermee naar de haardenspecialist te stappen!”

“Wij zijn inmiddels gestart met het sloop-en verhuiswerk en gaan binnenkort aan de slag met de adviezen die je ons hebt gegeven. We gaan je zeker op de hoogte houden van de uitvoering en zullen je t.z.t. hierover berichten. Wij vonden het wederom weer knap dat jij de wensen voor een jeugdhonk zo goed kon overzetten in je ontwerp, iedere groepering is er erg gelukkig mee. Fijne feestdagen toegewenst en je hoort nog van ons.”

“Wij willen je bedanken voor alle hulp en inspiratie die je ons hebt gegeven het afgelopen jaar. Mede hierdoor hebben wij nu een top eindresultaat, waar we heel tevreden mee zijn.”

“Je ontwerp hebben we in praktijk gebracht en de eindfase komt nu met heel veel plezier in zicht. Zelf zijn we dik tevreden met de combinaties die jij hebt geadviseerd en ik denk dat jij zelf ook versteld zal staan van het eindresultaat.”

U kunt interieurstylist Breda Adelitha Salas boeken voor interieuradvies, interieurontwerp, meubelontwerp, interieurstyling en winkelstyling.

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.
Voor een gratis oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Breda op 06-19088952.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Breda op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.