Interieuradvies Zwolle
Anders Style – Jutta Junge – Wentrup

E-mail stylist

Anders Style
Jutta Junge – Wentrup
Biophilic Design
Tel: 06 21 92 69 66
www.andersstyle.nl

Bel of mail Jutta Junge-Wentrup voor een vrijblijvende kennismaking

Interieuradvies in Zwolle | Interieurstylist Jutta – Anders Style

Interieurstylist Jutta van Anders Style geeft interieuradvies in Zwolle en omgeving. Zij luistert aandachtig naar uw plannen en met oog voor detail, ruimtelijk inzicht en een goed gevoel voor sfeer en kleur, vertaalt zij dit naar een ontwerp dat helemaal bij u past met de natuur als uitgangspunt.

Ga je verbouwen of ben je toe aan een nieuwe inrichting? Of maak je een frisse start door het bouwen of kopen van een nieuwe woning? Sluit de huidige bedrijfsinrichting onvoldoende aan bij wat je wilt uitstralen met je bedrijf of praktijk? Of start je een bedrijf of praktijk en wil je dat je huisstijl overal herkenbaar is? Als interieurontwerper help ik je bij het creëren van een stijlvol interieur, waar natuur en design perfect in verbinding zijn.

Het doel is om ervoor te zorgen dat je huis jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Zodat het een plek is, waar je je fijn, comfortabel en thuis voelt. Met een goed interieurontwerp delen we de ruimte optimaal en creatief in en vormt alles één stijlvol geheel.

INTERIEURONTWERP OP MAAT
In woonmagazines, online, op tv en in woonwinkels zie je de mooiste interieurs, maar zodra je voor je eigen (nieuwe) woning aan de slag gaat, blijkt het toch lastig om je eigen droomhuis te ontwerpen.

Je weet niet zo goed waar moet je beginnen, ervaart keuzestress en vindt het spannend iets nieuws uit te proberen, terwijl je dat wel graag zou willen.

EEN GREEP UIT DE MEEST GESTELDE INTERIEURVRAGEN DIE IK KRIJG:
● Welke stijl en sfeer past bij ons (gezin)?
● Welke indeling past het beste bij ons?
● Moeten wij uitbouwen of kunnen wij met een andere indeling ook onze wensen realiseren?
● Welke meubels passen het beste bij ons?
● Hoe kies je de juiste verlichting?
● Welke kleuren en materialen moeten wij kiezen, zodat ons huis fijn en warm wordt?

Wanneer je een huis gaat kopen, verbouwen of opnieuw wilt inrichten komt er een hoop op je af. Er zijn ontzettend veel interieur beslissingen te nemen. Ik help je het overzicht te behouden als je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik luister naar je wensen, geef antwoord op al je woonvragen en begeleid je gedurende het hele proces. Zo komen we samen tot een mooi en duurzaam ingerichte ruimte, die precies bij jouw wensen past.

BINNENHUISARCHITECTUUR EN INTERIEURONTWERPER VANUIT DE NATUUR!
Om alle trends bij te houden en up-to-date te blijven, volg ik dagelijks alle sociaal media op interieurgebied en regelmatig neem ik deel aan workshops en trainingen of bezoek ik beurzen.

Met de natuur als grootste inspiratiebron creëer ik unieke, persoonlijke en duurzame stijlen. Ik adviseer, ontwerp en stileer net even anders door buiten de gebaande paden te denken. Opgegroeid op een prachtige boerderij in Duitsland, waardoor de natuur in mijn DNA zit. Wanneer ik verbonden ben met de natuur geeft het mij de kracht om in creatieve oplossingen te denken. Dit positieve effect laat ik terugkomen in het ontwerpproces: De natuur van buiten naar binnen halen. Wij mensen zijn onderdeel van de natuur en de liefde voor de natuur noem je ook ‘Biophilic Design’. Net als geen mens hetzelfde is, is ook geen ontwerp hetzelfde. Met oog voor Scandinavisch en Italiaans design vertaal ik woon– en ondernemersdromen in een sfeer en stijl die echt bij mensen passen.

Lees op Jutta’s eigen website meer over ‘Biophilic Design’

WERKWIJZE
Samen met mijn opdrachtgevers bepalen we het uitgangspunt. Naast interieurontwerper ben ik ook adviseur op het gebied van kleur, materiaal, verlichting, duurzaamheid, maatwerk meubels, akoestiek en styling. Bij grotere projecten overneem ik graag de projectbegeleiding. Dan weet je ook zeker dat het ontwerp zo wordt uitgevoerd zoals besproken en bedacht is.

INTERIEURPAKKETTEN

● Compleet interieuradvies
● Interieurlplan basis
● Uitvoeren interieurplan

Meer info over de inhoud van de verschillende pakketten en haar uitgebreide werkwijze leest u op Jutta’s website.

CONTACT
Enthousiast? 🙂
Graag help ik je als interieurontwerper en neem gerust vrijblijvend contact op:

e-mailadres: info@andersstyle.nl
mobiel : 06 21 92 69 66
website: www.andersstyle.nl

Jutta werkt binnen de provincie Overijssel o.a. in de volgende steden: Dalfsen, Hardenberg, Kampen, Ommen, Raalte en Zwolle. Ook wordt zij dikwijls door klanten buiten Overijssel gevraagd zoals bijvoorbeeld in de provincie Gelderland in Epe.

Reacties van klanten

“We hebben je ervaren als een fijn en warm persoon die kritische vragen stelt en komt met verrassende ideeën waar we zelf niet op gekomen waren. Je hebt hierbij goed naar ons geluisterd, maar je gaf ook duidelijk aan waarom je ergens wel of niet voor zou gaan en wat het effect op de ruimte daarbij is. Hierdoor heb je voor ons een verrassend en compleet interieurontwerp verzorgd wat helemaal bij ons past! alle facetten als akoestiek, lichtinval, kleurgebruik, verlichting en sfeer zijn hierin meegenomen. We kunnen je dan ook van harte aanbevelen bij anderen en gaan met veel inspiratie onze woonkamer herinrichten. Nogmaals dank voor je inzet en professionaliteit!” Rinze en Laura Valkenburg

“Jutta heeft ons enorm geholpen met haar ontwerpen. Deze zien er allereerst super gaaf uit en geven goed sfeer weer die wij willen uitstralen. Onze behangafdeling heeft een hele make-over gekregen waardoor onze klanten geheel anders geïnspireerd worden. De omzet zagen wij dan ook al heel snel sterk stijgen. Tevens heeft Jutta een ontwerp gemaakt voor onze groothandel. Met als gevolg een gezellige sfeer waar de klant zich klaarblijkelijk thuis voelt. Het zal een combinatie van factoren zijn, maar ook de groothandel heeft een enorme groei doorgemaakt en daar heeft de knusse sfeer die bij het familiebedrijf past zeer zeker invloed op. Ik kan Jutta alleen maar aanbevelen. Zij heeft een professionele houding en ervaring als ondernemer. Zo denkt ze altijd goed mee en houdt perfect rekening met de wensen en budget van de klant, zonder het doel te missen.”
Daniel Eerenstein – Zwolle

“Beste Jutta, Hartelijk dank voor je enorm enthousiaste en goede professionele begeleiding! We hebben met veel plezier met je samengewerkt!”
Paul en Margriet – Form International uit Hattem

“Jutta heeft naar volle tevredenheid een interieurontwerp voor ons maakt. Door haar ruimtelijk inzicht, sfeer – en kleurgevoel heeft ze ons een goede basis gegeven een interieur in te richten dat bij ons past. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.”
Karin en Richard de Rooij uit Dronten

“ Jutta kwam met ideeën waar wij zelf niet op zouden komen en die we ook niet op internet hadden gevonden. Bovendien wist ze beter dan wijzelf onze smaak te pakken. Daarnaast heeft ze ook nog eens meubels ontworpen, die perfect bij onze situatie passen. Al met al zijn wij ontzettend tevreden met het eindresultaat en zouden wij Jutta absoluut aan anderen aanbevelen!”
Opdrachtgever uit Lemmer

Je kunt interieurstylist Zwolle Jutta Junge-Wentrup inhuren voor interieuradvies, interieurontwerp, meubelontwerp, interieurstyling en realisatie.

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je eigen regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Zwolle op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.