Interieuradvies Zwolle
Anders Style – Jutta Junge – Wentrup

E-mail stylist

Anders Style
Jutta Junge – Wentrup
Tel: 06 21 92 69 66

www.andersstyle.nl

Bel of mail Jutta Junge voor een gratis kennismaking

Interieuradvies in Zwolle | Interieurstylist Jutta – Anders Style

voor interieuradvies, interieurontwerp en interieurstyling voor particulier en bedrijf

Interieurstylist Jutta van Anders Style luistert aandachtig naar uw plannen en met oog voor detail, ruimtelijk inzicht en een goed gevoel voor sfeer en kleur, vertaalt zij dit naar een ontwerp dat helemaal bij u past.

Zij is naast gecertificeerd interieurstylist ook binnenhuisarchitect. Inmiddels heeft Jutta in beide disciplines ruim tien jaar ervaring en zij hoopt dit prachtige vak nog lang te mogen uitoefenen.

Interieuradvies zakelijk

Sluit de huidige bedrijfsinrichting onvoldoende aan bij wat u wilt uitstralen met uw bedrijf of praktijk? Of start u een bedrijf of praktijk en wilt u dat uw huisstijl overal herkenbaar is? Anders Style biedt u graag een verrassend interieurontwerp dat volledig bij u en uw bedrijfsidentiteit past. In uw nieuwe stijlvolle interieur zult u met trots uw bezoekers en medewerkers ontvangen.

Interieurontwerp totaal (particulier)

Gaat u verbouwen of bent u toe aan een nieuwe wooninrichting? Of begint u met een frisse start door het bouwen of kopen van een nieuwe woning? Jutta’s interieurontwerp zorgt ervoor dat uw nieuwe thuis ook echt als thuis zal voelen. Een ontwerp dat qua stijl en sfeer volledig bij u (en uw gezin) past. Het is haar kracht om eenheid en sfeer te combineren met functionele interieuroplossingen. Met de natuur als grootste inspiratiebron creëert Jutta unieke en persoonlijke stijlen. Zij adviseert, ontwerpt en stileert net even anders door buiten de gebaande paden te denken. Dit is in al haar diensten terug te vinden.

Jutta is sterk in totaal concepten en dit zijn de onderdelen van een ‘Compleet interieuradvies’:

● ‘Vind je woonstijl’
● Plattegrond 2D
● 3D-aanzichten
● Kleurplan
● Meubilair- en materiaaladvies
● Meubelontwerp
● Verlichtingsplan
● Akoestiek advies
● Stylingadvies
● Shopcoach
● Projectuitvoering

Tarieven

● Uitgebreid kleuradvies v.a. € 450
● Interieurplan v.a. € 1590
● Compleet interieurplan v.a. € 2300
*Prijzen zijn incl. BTW en excl. reiskosten à € 0,26 excl. BTW
Genoemde tarieven zijn op basis van één verdieping van een gemiddelde eengezinswoning.

Meer info over de inhoud van de verschillende pakketten en haar uitgebreide werkwijze leest u op Jutta’s website.

vt wonen&design beurs Amsterdam

Jutta geeft ook interieuradvies op de vt wonen&design beurs. De eerstvolgende editie zal plaatsvinden in oktober 2021.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen? Mail Jutta via het onderstaand formulier of bel haar meteen op 06 – 21 92 69 66 voor een gratis intake bij u thuis.

Jutta werkt binnen de provincie Overijssel o.a. in de volgende steden: Dalfsen, Hardenberg, Kampen, Ommen, Raalte en Zwolle. Ook wordt zij dikwijls door klanten buiten Overijssel gevraagd zoals bijvoorbeeld in de provincie Gelderland in Epe.

Reacties van klanten

“Beste Jutta, Hartelijk dank voor je enorm enthousiaste en goede professionele begeleiding! We hebben met veel plezier met je samengewerkt!”
Paul en Margriet – Form International uit Hattem

“Jutta heeft naar volle tevredenheid een interieurontwerp voor ons maakt. Door haar ruimtelijk inzicht, sfeer – en kleurgevoel heeft ze ons een goede basis gegeven een interieur in te richten dat bij ons past. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.”
Karin en Richard de Rooij uit Dronten

“ Jutta kwam met ideeën waar wij zelf niet op zouden komen en die we ook niet op internet hadden gevonden. Bovendien wist ze beter dan wijzelf onze smaak te pakken. Daarnaast heeft ze ook nog eens meubels ontworpen, die perfect bij onze situatie passen. Al met al zijn wij ontzettend tevreden met het eindresultaat en zouden wij Jutta absoluut aan anderen aanbevelen!”
Opdrachtgever uit Lemmer

Je kunt interieurstylist Zwolle Jutta Junge-Wentrup inhuren voor interieuradvies, interieurontwerp, meubelontwerp, interieurstyling en realisatie.

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je eigen regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Zwolle op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.