Interieuradvies Zwolle
Anders Style – Jutta Junge – Wentrup

E-mail stylist

Anders Style
Jutta Junge – Wentrup
Tel: 06 219 26 966

www.andersstyle.nl

Bel of mail Jutta Junge voor een oriëntatiegesprek

Interieuradvies Zwolle voor advies, realisatie en interieurstyling

Anders Style maakt alle interieurwensen van particulieren en bedrijven waar. Jutta Junge-Wentrup luistert aandachtig naar uw plannen en met oog voor detail, ruimtelijk inzicht en een goed gevoel voor sfeer en kleur, vertaalt zij dit naar een ontwerp dat helemaal bij u past. Zij is niet alleen gecertificeerd als interieurstylist, maar ook als binnenhuisarchitect. Inmiddels heeft Jutta in beide disciplines ruim tien jaar ervaring en zij hoopt dit prachtige vak nog lang te mogen uitoefenen.

Interieuradvies zakelijk

Sluit de huidige bedrijfsinrichting onvoldoende aan bij wat u wilt uitstralen met uw bedrijf of praktijk? Of start u een bedrijf of praktijk en wilt u dat uw huisstijl overal herkenbaar is? Anders Style biedt u graag een verrassend interieurontwerp dat volledig bij u en uw bedrijfsidentiteit past. In uw nieuwe stijlvolle interieur zult u met trots uw bezoekers en medewerkers ontvangen.

Interieurontwerp totaal (particulier)

Gaat u verbouwen of bent u toe aan een nieuwe wooninrichting?
Of begint u met een frisse start door het bouwen of kopen van een nieuwe woning?
Jutta’s interieurontwerp zorgt ervoor dat uw nieuwe thuis ook echt als thuis zal voelen.
Een ontwerp dat qua stijl en sfeer volledig bij u (en uw gezin) past. Het is haar kracht om eenheid en sfeer te combineren met functionele interieuroplossingen.
Met de natuur als grootste inspiratiebron creëert Jutta unieke en persoonlijke stijlen. Zij adviseert, ontwerpt en stileert net even anders door buiten de gebaande paden te denken. Dit is in al haar diensten terug te vinden.

De onderdelen van Jutta’s interieurplan zijn ook apart aan te vragen.

● ‘Vind je woonstijl’
● Plattegrond 2D
● 3D-aanzichten
● Kleurplan
● Meubilair- en materiaaladvies
● Meubelontwerp
● Verlichtingsplan
● Akoestiek advies
● Stylingadvies
● Shopcoach
● Projectuitvoering
● Verkoopstyling

vt wonen&design beurs Amsterdam & De Woonindustrie Nieuwegein

Ook is Jutta veelgevraagd op diverse woonbeurzen om interieuradvies te geven. In het najaar kunt u met Jutta tijdens de vt wonen & design beurs in de Rai Amsterdam van 2 t/m 7 oktober 2018 op het adviesplein een afspraak plannen.
Reacties van klanten

“Jutta heeft naar volle tevredenheid een interieurontwerp voor ons maakt. Door haar ruimtelijk inzicht, sfeer – en.kleurgevoel heeft ze ons een goede basis gegeven een interieur in te richten dat bij ons past. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.”
Karin en Richard de Rooij uit Dronten

“We hebben Jutta gevraagd of zij ons huis wilde stylen voor de verkoop en foto’s op Funda. We waren erg tevreden over de manier hoe ze te werk ging. Ze werkt snel en heeft hele goede ideeën. Het resultaat was super! Ons oude huis was binnen 2 weken verkocht. Ook voor ons nieuwe huis heeft ze een aantal ideeën aangedragen en het viel ons opnieuw op dat ze echt kijkt wat wel en niet bij je past. Dus persoonlijk advies voor een persoonlijke smaak!” volledige klantreactie
Rudi en Anita de Lange

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen?
Neem verblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Jutta werkt binnen de provincie Overijssel o.a. in de volgende steden: Dalfsen, Hardenberg, Kampen, Ommen, Raalte en Zwolle.

Je kunt interieurstylist Jutta Junge – Wentrup uit Zwolle (Hattem) inhuren voor advies, ontwerp, realisatie en interieurstyling.

Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist ZWOLLE. AlleStylisten.nl.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Zwolle op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.