Interieurstylist | Interieuradvies Den Bosch
Martina Interieurvisie – Esther Martina

E-mail stylist

Martina Interieurvisie
Esther Martina
interieurcoach
Tel: 06 28458703
www.martina-interieurvisie.nl

Interactieve Interieur Sessie aan huis – 3 uur mondeling advies €360

Interieuradvies in Den Bosch – Interieurstylist Esther Martina

Interieuradvies in Den Bosch nodig? Interieurstylist | Interieurcoach Esther Martina geeft interieuradvies en ontwerpt interieurplannen. Ze geeft je telefonisch graag meer uitleg over de mogelijkheden. Bel haar op 06 28458703 (laat evt. je telefoonnummer achter, dan belt ze je snel terug). Scroll verder omlaag om haar projecten te bekijken.

Interactieve Interieur Sessie aan huis – 3 uur mondeling advies €360

Gedurende 3 uur ben ik jouw interieurcoach en beantwoord ik al je interieurvragen. Ik stuur letterlijk het hele proces aan, hak knopen met je door en we bepalen samen welke richting we op gaan. We gaan actief in de ruimte(s) aan de slag, ik kijk of de indeling wellicht leuker of praktischer kan, we kiezen de verfkleuren, kiezen de materiaal combinaties en ik geef je terplekke verschillende aankoopsuggesties. Als je wilt kunnen we zelfs direct online woonartikelen bestellen. Indien gewenst help ik je in een later stadium graag met de puntjes op de i, maar ik begrijp het ook heel goed als je dat misschien stiekem het liefst zelf doet, it’s up to you!

Na afloop kun je nu doelgericht zelf aan de slag met de ontvangen nieuwe inzichten en ideeën. Hoe fijn is het om nu goed voorbereid de woonwinkels te bezoeken. Kortom een zeer waardevolle en nuttige sessie om jezelf cadeau te geven.

Ik ben zeer flexibel en kan vaak al op zeer korte termijn (binnen ca. 1,5 week) een afspraak met je inplannen.
Ik communiceer graag telefonisch of via whatsapp. Vooraf krijg je leuk huiswerk.

● We starten met een telefonisch intake gesprek
● We plannen telefonisch een afspraak in
● Je ontvangt per mail een vragenlijst
● Graag per mail de plattegrond(en) op schaal 1/50
● Graag via whatsapp foto’s van de ruimte(s)
● Graag per mail een lijstje van wat je wilt behandelen
● Graag per mail of via whatsapp of via Pinterest sfeerbeelden die je aanspreken
● Kortom ik kom goed voorbereid naar je toe

Kosten voor dit advies bedragen €360 Incl. BTW *

*Plus eventuele bijkomende parkeerkosten. Geen reiskosten/reistijd binnen een straal van 25 km van Den Bosch en Son en Breugel (mijn woonplaats). Daarbuiten wordt €0,38 per km in rekening gebracht plus eventuele reistijd en parkeerkosten. Genoemde tarieven zijn incl. BTW.

Werkregio

Martina Interieurvisie komt voor interieuradvies ook graag in omgeving:
● Eindhoven
● Valkenswaard
● Veghel
● Vught
● Den Bosch
● Rosmalen

Even voorstellen

Ik help Brabanders die worstelen met hun interieurkeuzes, ik begeleid je zonder poespas en overbodige tekeningen op een efficiënte en interactieve manier bij jou thuis. Sinds 2014 werk ik ook met veel plezier voor Flexa als kleuradviseur, ik zorg ervoor dat er weloverwogen keuzes gemaakt worden en geef je nieuwe verrassende inzichten en aankoopadviezen waardoor je precies weet wat je moet doen en je concreet aan de slag kunt gaan. Is dit wat je aanspreekt? Dan ben ik jouw interieurcoach en delen we dezelfde Visie!

Interieuradvies Mogelijkheden

● Indelingsadvies
● Kleuradvies voor de muren
● Raamdecoratie advies
● Styling advies d.m.v. accessoires
● Meubelaankoop advies
● Shopbegeleiding bij de aankoop van interieurartikelen
● Styling van de meubels en accessoires in de ruimte

Portfolio

Nog meer foto’s bekijken? Neem dan een kijkje in haar portfolio op haar eigen website .

Contact met Interieurcoach | Interieurstylist Den Bosch

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul het e-mailformulier onderaan deze pagina in of bel Esther Martina op 06 28458703. Zij vertelt je er graag telefonisch meer over. Wie weet tot binnenkort!

Je kunt interieurcoach Esther Martina uit Den Bosch boeken voor interieuradvies, kleuradvies, gezamenlijk winkelen, aankoopadvies, interieurstyling, indelingsadvies in Noord-Brabant.

Klantreacties

“Na ons eerste contact via een Flexa Kleuradvies bij ons thuis, waar we erg tevreden over waren, hebben we Esther ook gevraagd om onze woonkamer en keuken verder af te maken. Die was nog wat kaal en kon wel wat aankleding gebruiken. We zijn samen tijdens de afspraak achter een laptop en iPad gedoken en zo heeft Esther allerlei leuke accessoires/verlichting en twee vloerkleden voorgesteld en dat heeft super goed gewerkt want ons interieur is weer helemaal up-to-date, warm en gezellig!! En nu heeft Esther net de hele inrichting van onze twee vakantie appartementen in Oostende afgerond. Dat is zo mooi geworden dat hadden we zelf nooit gekund, alles is perfect op elkaar afgestemd. Ze heeft er een hele fijne warme tijdloze lichte strand sfeer neergezet. Wat weer erg bevorderlijk is, merken we nu, voor de verhuur van onze vakantie appartementen. Al met al een zeer positieve ervaring dus!”
Laura – Residentie Rino Luxe Appartement Oostende

“Onlangs ben ik verhuisd naar een nieuwe woning samen met mij zoontje. Ik wilde van het nieuwe huis een mooi paleisje maken :). Zelf kan ik, denk ik, best leuke dingen uitzoeken voor een interieur maar ik heb niet het talent er een mooi geheel van te maken. Toen heb ik Esther Martina gevraagd mij te helpen. Eerst heeft ze geholpen een goede basis neer te zetten en daarna heeft ze me geadviseerd hoe alles af te stylen. Esther heeft voor mij een supermooi geheel gecreëerd waarbij ze heel goed heeft meegedacht met wat ik mooi vind en ze heeft de interieurstukken die ik al had een mooie plek gegeven. Esther heeft echt talent voor haar werk en is erg professioneel. Ze geeft veel adviezen in de tijd die ze beschikbaar is en de adviezen zijn heel duidelijk en overtuigend. Aan het einde van het proces zie je dat ze, naast talent, gewoon ook veel ervaring heeft en weet welke keuzes het beste zijn. Je kan helemaal leunen op haar en erop vertrouwen dat het heel mooi wordt. Ik kan Esther echt aan iedereen aanbevelen. Het is zo veel waard als je huis een fijne en mooie plek is waar je kan leven en ontspannen :). Nogmaals hartelijk dank Esther!!!”
Maartje Raijmakers, Geldrop

AlleStylisten.nl : Alle interieurstylisten voor interieuradvies in je regio

Kijk ook eens bij de klantreacties om te lezen hoe zij de interieuradviezen van diverse interieurstylisten hebben ervaren. Nog vragen over de werkwijze? Lees dan hier.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Den Bosch op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.