Interieurstylist | Interieuradvies Den Bosch
Martina Interieurvisie – Esther Martina

E-mail stylist

Martina Interieurvisie
Esther Martina
Tel: 06 28458703
www.martina-interieurvisie.nl

Bel of mail Esther Martina voor meer informatie

Interieuradvies in Den Bosch – Interieurstylist Esther Martina

Interieuradvies in Den Bosch nodig? Interieurstylist Esther Martina geeft interieuradvies en ontwerpt interieurplannen. Ze geeft je telefonisch graag meer uitleg over de mogelijkheden. Bel haar op 06 28458703 (laat evt. je telefoonnummer achter, dan belt ze je snel terug). Esther Martina Interieurvisie is lid van beroepsvereniging voor interieurstyling professionals BNS Crisp.

Even voorstellen

Esther Martina werkt sinds 2004 met groot plezier als interieurstyliste. Mensen hun droom-interieur helpen te verwezenlijken is haar passie, samen gaat ze op zoek naar eenheid, rust en warmte in het interieur. Ook werkt ze sinds 2014 als kleuradviseur voor Flexa.

Interieurplan, kleuranalyse en styling advies

Misschien schuiven we direct al met meubels. Bepalen we wat wel en niet hoeft te blijven. Doe ik ter plekke een kleuranalyse. En weet ik jullie in een korte tijd al te inspireren met een beknopt styling advies. Pakken we het iets rigoureuzer aan? Dan maken we een vervolgafspraak en kom ik terug met dat wat we besproken hebben. Denk hierbij aan materiaalstalen, een kleuranalyse, inspirerende plaatjes en een indelingsadvies…. oftewel: een goed interieurplan!

Styling advies tijdens het shoppen

Kom jij of ikzelf tussentijds in een winkel iets tegen dat mogelijk bij je past? Sturen we elkaar toch gewoon even wat foto’s door?! Personal shopbegeleiding pur sang!

Interieuradvies Mogelijkheden

● Indelingsadvies
● Kleuradvies voor de muren
● Raamdecoratie advies
● Styling advies d.m.v. accessoires
● Meubelaankoop advies
● Shopbegeleiding bij de aankoop van interieurartikelen
● Styling van de meubels en accessoires in de ruimte

Portfolio

Nog meer foto’s bekijken? Neem dan een kijkje in haar portfolio op haar eigen website .

Contact met Interieurstylist Den Bosch

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul het e-mailformulier onderaan deze pagina in of bel Esther Martina op 06 28458703. Zij vertelt je er graag telefonisch meer over. Wie weet tot binnenkort!

Je kunt interieurstylist Esther Martina uit Den Bosch boeken voor interieuradvies, kleuradvies, gezamenlijk winkelen, aankoopadvies, interieurstyling, indelingsadvies in Noord-Brabant.

Klantreacties

“Ik raad Esther van harte aan! Esther heeft ons nieuwe huis in 2018 ingericht. Wij zijn er super tevreden mee, en krijgen nog steeds complimenten van mensen die voor het eerst bij ons binnenlopen. Esther luistert goed naar wat de klant wil, en kan zich erg goed verplaatsen in de voorkeuren van een ander. En komt dan met leuke en originele ideeën die echt bij je passen. Daarnaast maakt Echter echt tijd voor je vrij. Je krijgt nooit het gevoel dat het even snel moet, of dat tijd geld is. Wij vonden het heel prettig werken met haar!” Joost Veroude – Vught

“Interieuradvies nodig? Ik kan Esther van harte aanbevelen. Zij luisterde goed naar onze wensen en vertaalde dat in een mooi licht, en toch kleurrijk interieur. Een metamorfose voor onze benedenverdieping, helemaal naar onze zin. Ik vond het fijn dat Esther niet gebonden is aan een merk of winkel. Niks geen duur design, geen uitgebreide rapporten en tekeningen. Gewoon praktisch meedenken. Bedankt Esther!” Anja van Aert

AlleStylisten.nl : Alle interieurstylisten voor interieuradvies in je regio

Kijk ook eens bij de klantreacties om te lezen hoe zij de interieuradviezen van diverse interieurstylisten hebben ervaren. Nog vragen over de werkwijze? Lees dan hier.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Den Bosch op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.