Interieurstylist | Interieuradvies | Interieurontwerp in IJsselstein
BLEND Interieur . Styling

E-mail stylist

BLEND Interieur . Styling
let’s create the home you love!
Tel: 06 – 460 634 25
@blendinterieurstyling
@blendinterieur
www.blendinterieurstyling.nl

Mail of bel Joyce voor een vrijblijvende kennismaking

Interieuradvies in IJsselstein | Interieurstylist Joyce Jansen

Interieurstylist- en ontwerper Joyce Jansen geeft interieurontwerp en advies in IJsselstein en omgeving. Haar drive is met veel enthousiasme een fijne plek te creëren die laat zien wie jij bent en waar je je helemaal thuis voelt. Of het nu gaat om een nieuw te bouwen huis, een grote of kleine verbouwing of alleen de restyling van één of meerdere ruimtes.

Wie is het gezicht achter BLEND

Joyce Jansen richtte BLEND 11 jaar geleden op om fulltime met haar passie bezig te zijn. Ze schoolde zich om en ontwerpt voor haar opdrachtgevers interieurs die creatief en tijdloos zijn, maar zeker ook praktisch en altijd met een persoonlijke touch. BLEND staat voor openheid, out of the box denken en een no-nonsense aanpak, waarbij persoonlijk contact en aandacht erg belangrijk zijn. Daarbij trekt ze je gerust even uit je comfort zone, zodat je kunt ontdekken wat er allemaal nog meer mogelijk is.

Werkwijze

Een vrijblijvende kennismaking is het startpunt. Tijdens dit gesprek leert Joyce je graag kennen en komen je wensen, smaak en stijl aan bod, jullie kunnen samen ontdekken of de juiste klik er is en jullie met elkaar willen samenwerken. Na akkoord van de offerte met daarin alle specificaties, een tijdsplanning en kosten gaat ze aan de slag met en voor jullie om jullie droom(t)huis te creëren! Bel 06 – 460 634 25 of mail Joyce als je wilt kennismaken of interieurvragen hebt.

Soorten interieurontwerp- en advies

● interieurontwerp op maat
● interieurontwerp compleet
● interieuradvies on the spot
● persoonlijk shopadvies

Voor meer informatie over deze adviezen, klik hier

Aanvullende informatie

Elk advies wordt altijd naar je persoonlijke wens aangepast en je ontvangt altijd een offerte op maat. Alle tarieven zijn gebaseerd op een gemiddelde ruimte van een eengezinswoning, waarbij woonkamer en aangrenzende keuken als één tellen. Alle prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten wanneer je binnen een straal van 15 km van IJsselstein woont. Daarbuiten rekent BLEND €0,30 p/km.

Contact

“Let’s create the home you love!”

Je kunt Joyce van BLEND Interieur . Styling inschakelen voor interieurontwerp en -styling in IJsselstein en midden Nederland. Voor een gratis kennismakingsgesprek of meer informatie, mail of bel Interieurstylist IJsselstein op 06 – 460 634 25.

AlleStylisten.nl : alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heb je ook een tuinontwerper voor jouw tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinontwerper IJsselstein op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.