Interieurstylist | Interieuradvies in IJsselstein
BLEND Interieur . Styling

E-mail stylist

BLEND Interieur . Styling
Joyce Jansen
Meester Abbinkspainkstraat 36, unit 008
Tel: 06 – 460 634 25
www.blendinterieurstyling.nl

Mail of bel Joyce voor een vrijblijvende kennismaking

Interieuradvies in IJsselstein | Interieurstylist Joyce Jansen

Interieurstylist- en ontwerper Joyce Jansen van BLEND Interieur . Styling geeft interieuradvies in IJsselstein. Zij helpt je graag met een interieur waar je blij van wordt, waarvan je weet dat het klopt, waarin je je helemaal jezelf voelt en weerspiegelt wie je bent. Of het nu gaat om een nieuw te bouwen huis, een grote of kleine verbouwing of alleen de restyling van één of meerdere ruimtes. Je kunt Joyce overigens niet vroeg genoeg inschakelen in jouw traject zodat het eindresultaat straks helemaal klopt!

Wie is BLEND

Joyce Jansen richtte BLEND 8 jaar geleden op om fulltime met haar passie bezig te zijn. Ze schoolde zich om en creëert nu dagelijks voor haar opdrachtgevers interieurs die creatief en tijdloos zijn, maar zeker ook praktisch en altijd met een persoonlijke touch. BLEND staat voor openheid, out of the box denken en een no-nonsense aanpak, waarbij persoonlijk contact en aandacht erg belangrijk zijn. Daarbij trekt ze je gerust even uit je comfortzone, zodat je kunt ontdekken wat er allemaal nog meer mogelijk is.

Werkwijze

Een vrijblijvende kennismaking op haar kantoor is het startpunt. Tijdens dit gesprek leert Joyce je graag beter kennen en komen je wensen, smaak en stijl aan bod. Je ontvangt hierna een helder voorstel met daarin alle specificaties, een tijdsplanning en kosten zodat je weet waar je aan toe bent. Hieronder zie je de adviezen. Staan jouw wensen hier niet bij? Bel Joyce op 06 – 460 634 25 of mail haar gerust, ze weet vast een passende oplossing.

INTERIEURADVIES OP MAAT v.a. € 1.595

Met dit interieuradvies kun je zelf aan de slag. Je kunt er ook voor kiezen om Joyce je te laten helpen bij het aankoop- en stylingproces. De keuze is aan jou!
Het advies bestaat uit:

● intake bij BLEND op kantoor of eventueel bij je thuis
● moodboard
● kleur- & materialen plan
● voorstel meubels en klein meubilair
● indelingsplan 2D
● verlichtingsplattegrond (welke verlichting komt waar)
● shoplijst meubels, klein meubilair en verlichting
● tussentijds bezoek en eindpresentatie op kantoor

Het tarief voor dit advies voor een gemiddelde woon- en eetkamer is vanaf € 1.595. Je kunt dit advies nog uitbreiden met: 3D | Uitvoering plan | Shoppen met BLEND | Stylingvoorstel en styling ruimtes.

INTERIEURONTWERP EN ADVIES COMPLEET v.a. € 2.250

Het juiste advies voor wanneer je een nieuw huis laat bouwen of een grote verbouwing aan het voorbereiden bent.

● intake bij je thuis
● checken en evt aanpassen bouwtekeningen, routing en indeling
● moodboard
● kleur- & materialen plan per ruimte
● voorstel meubels en klein meubilair
● indelingsvoorstel in 3D beelden
● 3D filmpje
● verlichtingsplan met punten, aansluitingen en armaturenvoorstel
● shoplijst meubels, klein meubilair en verlichting
● correctieronde voorstel
● tussentijds bezoek en eindpresentatie bij je thuis
● bezoek nieuwe huis voor definitieve keuzes

Het tarief voor dit advies voor een gemiddelde woon- en eetkamer en afhankelijk van je wensen en de grootte van het project is vanaf € 2.250. Je kunt dit advies kun je nog uitbreiden met: Uitvoering plan | Shoppen met BLEND | Stylingvoorstel en styling ruimtes.

INTERIEURADVIES BIJ JOU THUIS € 455

Voor wie een uitgebreid advies teveel vindt en snel resultaat wil. Joyce komt bij je thuis om mee te kijken. Je kunt al je vragen aan haar stellen en ze geeft je mondeling mogelijke oplossingen en inspiratie waarmee je zelf verder aan de slag kunt. Joyce neemt stalen mee en geeft je verkoopadressen. Voor een optimaal advies verzamel je vooraf zoveel mogelijk vragen en beelden van wat je mooi vindt en van wat je wilt bereiken.
Tijdens dit advies krijg je:

● advies bij je thuis
● mondelinge inspiratie, informatie en advies
● oplossingen en tips voor je woonvragen
● na afloop ontvang je een document met alles wat besproken is tijdens het advies

Aanvullende informatie

Elk advies kan Joyce naar jouw wens aanpassen. Bijvoorbeeld met een 3D, een lichtplan of accessoireplan. Ook kan ze je helpen met de (gedeeltelijke) uitvoering en aankoopbegeleiding en met het stylen van de woning. Alle tarieven zijn gebaseerd op een gemiddelde ruimte van een eengezinswoning, waarbij woonkamer en aangrenzende keuken als één tellen. Alle prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten wanneer je binnen een straal van 15 km van IJsselstein woont. Daarbuiten rekent Joyce € 0,30 p/km.

Contact

“Let’s create the home you love!”

Je kunt Interieurstylist IJsselstein Joyce Jansen van BLEND Interieur . Styling inhuren voor interieuradvies in IJsselstein, maar ook voor interieurontwerp, uitvoering en aankoopbegeleiding voor particulieren en bedrijven.
Voor een gratis kennismakingsgesprek mail of bel Interieurstylist IJsselstein op 06 – 460 634 25.

AlleStylisten.nl : alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Meer interieur inspiratie opdoen? Bewonder diverse projecten bij inspiratie
Nog vragen over de werkwijze van dit platform? Lees meer bij werkwijze

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij tuinontwerper IJsselstein op AlleTuinontwerpers.nl of bij tuinarchitect Krimpenerwaard op AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.