Interieurstylist | Interieurontwerp in Terneuzen
Anouk – The Home Stylist

E-mail stylist

Anouk – The Home Stylist
Anouk Goossens
Tel: 06 17260511
www.thehomestylist.nl

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Interieuradvies Terneuzen | Anouk – The Home Stylist

Alles kan en mag, zolang er maar balans en functionaliteit is…

Interieurstylist Anouk Brugge-Goossens werkt vanuit IJzendijke in Zeeuws-Vlaanderen voornamelijk in Zeeland, maar ook daarbuiten zoals bijvoorbeeld België. U kunt haar inhuren voor interieuradvies, interieurontwerp (nieuwbouw en renovatie), styling en restyling en verkoopstyling (o.a. verhuur vakantiewoningen).

Over Anouk

Anouk Goossens’ roots liggen in IJzendijke, Zeeuws Vlaanderen. Haar opa (Gunther Prang) was een getalenteerd kunstenaar en leerde Anouk, hoe klein als ze was, om de wereld te bewonderen, te voelen en te beleven. Hij nam haar als klein meisje mee naar diverse musea en leerde haar olie verven. Ook stimuleerde hij jaar om als 6 jarige iedere woensdag naar het kinderatelier te gaan, waar alle vormen van kunst voorbij kwamen. Iets ouder verbouwde ze dikwijls haar eigen kamer om een nieuwe look te creëren en na lang wachten mocht ze eindelijk op haar 21ste haar eigen woning inrichten. Met passie en gedrevenheid ging ze van start, slaagde haar missie en was dit het begin van een groeiende passie voor interieur. Nu geeft Anouk door heel Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen interieuradvies voor particulieren en bedrijven.

Haar ervaringen (ze woonde een tijd lang in het buitenland en reist heel wat af) neemt Anouk mee in haar ontwerpen, zodat ze ieder interieur net iets verrassends kan geven. Dat maakt interieur zo leuk: alles kan en mag, zolang er maar balans en functionaliteit is!

Nieuwbouw

Net een nieuwbouw woning gekocht? Het liefst wil je al jouw wensen realiseren, maar waar te beginnen? Er is nog geen ruimte waar je in kunt lopen en toch moet je in een vroeg stadium, nog voor de eerste steen is gelegd, het complete woonplaatje uitdenken. Anouk kan je helpen bij dit proces. Allereerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vertrouwen gekregen in haar werkwijze? Dan gaat Anouk voor je aan de slag.
Afhankelijk van de opdracht levert Anouk o.a.;
● een moodboard (sfeerbeeld met kleur en materiaal keuzes e.d.)
● een ready-to-go plan waarin uw woonwensen verwerkt zijn
● een 3D interieur ontwerp / artist impression
● een shopping list met o.a. tips and tricks.
Door de combinatie van bovenstaande punten krijg je een uniek, persoonlijk en op maat gemaakt interieur.

Renovatie

Een bestaande woning inrichten is enerzijds makkelijk, maar kan ook lastig zijn omdat de bestaande indeling c.q. inrichting een belemmering vormt om een verandering voor je te zien. Anouk ontwerpt een specifieke lifestyle afgestemd op jouw wensen, jouw persoonlijkheid, met jouw persoonlijke items, maar die je net een beetje uit je comfortzone duwt. Hierdoor ontstaat er een interieur met het WOW effect! Ze bereikt dit door naar de kamerindeling te kijken (is het praktisch, geeft het rust, etc.), kleuren op elkaar af te stemmen, gebruikte meubelen te “recyclen” en met persoonlijke voorwerpen zoals foto’s, beeldjes en erfstukken te werken. Zo ontstaat er een uniek, persoonlijk en op maat gemaakt interieur.

Vakantiewoning

Anouk heeft veel ervaring met het renoveren en stylen van vakantiewoningen in Zeeuws-Vlaanderen, zoals in het land van Cadzand, IJzendijke en Breskens. Neem gerust contact met Anouk op om te kijken wat zij voor je kan betekenen.

Verkoopstyling

Sneller verkopen tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs! Anouk richt zich als gecertificeerd LNV® Verkoopstylist specifiek op wat kopers willen zien. Anouk bezoekt jouw woning en bekijkt deze met objectieve kopers-ogen. Zij geeft waardevolle tips en adviezen die jouw woning aantrekkelijk maken voor een grote doelgroep. Jouw woning zal meer kijkers aantrekken en je vergroot daarmee de kans op verkoop!

Voor interieuradvies Terneuzen bel je Anouk op 06 17260511 of vul het onderstaande contactformulier in.

U kunt Anouk Goossens van Anouk – The Home Stylist inhuren voor interieuradvies, interieurontwerp (nieuwbouw en renovatie), meubel restyling en verkoopstyling (o.a. verhuur vakantiewoningen).

AlleStylisten.nl : Interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Goes op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.