Interieurstylist | Interieuradvies Nijmegen
Nine Dots Interieurontwerp – Renate van Bruchem

E-mail stylist

Nine Dots Interieurontwerp
Renate van Bruchem
Tel: 06 15416508
www.nine-dots.nl

Bel of mail voor een afspraak met Renate

Welkom bij Nine Dots Interieurontwerp – Interieurstylist Nijmegen

Over Renate

Renate wordt ontzettend blij en gelukkig wanneer ze bezig is met haar grote passie: interieur, huizen en wonen. Met de opleiding Interieurontwerp en styling op zak is Renate begonnen met Nine Dots Interieurontwerp. Renate’s eigen stijl? Een mooi, licht interieur waar zeker wat kleur en planten in terug te vinden zijn. Mooie natuurlijke materialen, zoals hout en beton, Scandinavische interieurs, design klassiekers zoals de Vitra Eames Lounge Chair, servies, kussens en mooi gebreide plaids….

Maar Renate is vooral benieuwd wat jouw woonstijl is. Het is belangrijk dat je jezelf in je eigen interieur herkent. Het mixen van diverse stijlen levert een persoonlijk interieur op. En dat is Renate’s missie!
Ze gaat graag samen met je aan de slag! Hieronder een opsomming van de verschillende interieuradvies pakketten:

Inspire me! €129

Renate komt twee uur bij je thuis om samen te kijken hoe jouw interieur met kleine aanpassingen de stijl en sfeer waar jij van houdt, kan krijgen. Je kunt haar al je vragen stellen en Renate zal je adviseren op het gebied van indeling, kleur, meubels, materiaal en bijpassende accessoires. Vooraf verzamel je al je vragen en afbeeldingen van je gewenste woonstijl zodat jullie direct aan de slag kunnen.

Finishing touch €249

Als je zelf al weet welke stijl je hebt, welke kleuren je mooi vindt en welke meubels hierbij passen en je kunt nog wat hulp gebruiken om het plaatje compleet te krijgen met de optimale indeling. Vooraf stuur je Renate via de mail de afmetingen van de ruimte, foto’s van de huidige situatie, je wensen en verwachtingen en foto’s van meubels, kleuren en accessoires die jij wilt terugzien in jouw interieur. Daarna neemt Renate telefonisch contact met je op om je wensen en verwachtingen verder door te nemen. Binnen een week ontvang je jouw persoonlijke interieuradvies met een indelingsschets in 2D waarmee je direct kunt beginnen.

Let’s do this together! €599

Je wilt een duidelijk advies over kleuren, materiaal en meubels en bent op zoek naar de optimale indeling van de ruimte in je huis. Renate komt bij je thuis om kennis te maken en jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Zij krijgt van jou de afmetingen en de foto’s van de huidige situatie. Tijdens het tweede bezoek presenteert Renate het persoonlijke interieuradvies waarmee jij direct aan de slag kunt. Wat hoort hier allemaal bij?
● Persoonlijk interieuradvies
● Indelingsschets in 2D
● Moodboard
● Kleuradvies
● Materiaaladvies
● Meubeladvies
● Stylingadvies
● Shoppinglist

Taking care of everything! €729

Je wilt een compleet interieuradvies zoals bij het pakket Let’s do this together, maar dan aangevuld met het afstylen voor het perfecte resultaat zodat jij direct kunt genieten van je prachtige nieuwe interieur. Wat hoort hier allemaal bij?
● Persoonlijk interieuradvies
● Indelingsschets in 2D
● Moodboard
● Kleuradvies
● Materiaaladvies
● Meubeladvies
● Stylingadvies
● Shopping list
● Afstylen bij jou thuis voor het complete plaatje

Interieuradvies op maat

Wil je bovenstaande pakketten uitbreiden met een verlichtingsplan, een 3D ontwerp of enkel een kleuradvies of indelingsadvies? Mail of bel Renate op 06 15416508 om de mogelijkheden te bespreken.

Verkoopstyling

Als erkend House of KIKI stylist helpt Renate jouw woning op de juiste manier te presenteren. Zij richt zelf de woning opnieuw in met veel mogelijk van jouw eigen meubelen en accessoires (hands-on methode). Staat je woning al leeg? Renate maakt gebruik van een meubelverhuurbedrijf en kan leegstaande woningen binnen 3 dagen compleet inrichten. Ook kan zij een plattegrond in 2D of 3D maken om potentiële kopers te laten zien hoe je woning er ingericht / na een kleine verbouwing uitziet. Na de restyling volgt de fotoshoot en binnen twee dagen kan je woning op Funda.nl op gepresenteerd worden.

Renate’s missie? Jouw woning aantrekkelijk maken voor een brede doelgroep en laten opvallen tussen alle anderen huizen met het doel deze zo snel mogelijk, tegen de beste prijs, te verkopen.
Het starttarief van een House of KIKI stylist is 600 euro, een kleine investering vergeleken met te moeten zakken in je verkoopprijs, wat vaak in stappen van 5.000 tot 10.000 euro gaat.

Bel Renate op 06 15416508 voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek om samen te kijken hoe we je woning zo snel mogelijk tegen de hoogst mogelijke prijs kunnen verkopen!

Zakelijk interieuradvies

Nine Dots Interieurontwerp kan je helpen jouw huisstijl door te voeren in jouw bedrijfsinrichting. Of het nu gaat om een interieurontwerp voor een kantoor, een beautysalon of een tandartsenpraktijk, Renate maakt een verrassend ontwerp, passend bij jou en je bedrijf. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek.

Contact

Bel 06 15416508 of vul het contactformulier in en Renate neemt contact met je op voor een kennismaking.

Je kunt Interieurstylist Nijmegen Renate van Bruchem inschakelen voor interieuradvies en vastgoedstyling voor bedrijf en particulier.

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Nijmegen op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.