Interieurstylist | Interieuradvies Nijmegen
Nine Dots Interieurontwerp – Renate van Bruchem

E-mail stylist

Nine Dots Interieurontwerp
Renate van Bruchem
06 15416508
www.nine-dots.nl

Bel of mail voor een afspraak met Renate

Interieuradvies in Nijmegen – Interieurstylist Renate van Bruchem – AlleStylisten.nl

Voor interieuradvies in Nijmegen kun je terecht bij interieurstylist Renate van Bruchem van Nine Dots Interieurontwerp.

Over Renate

Renate is interieurontwerper / interieurstylist en het gezicht achter Nine Dots.

Renate gaat samen met jou op zoek naar jouw persoonlijke woonstijl. Ze luistert naar je wensen, voegt haar creatieve en praktische oplossingen hier aan toe, helpt je bij het maken van keuzes en zorgt zo samen met jou voor de plek, waar jij je thuis voelt.

Renate vindt het belangrijk dat je jezelf herkent in je interieur, je wilt niet wonen in het idee van iemand anders. Het is haar missie om samen met jou op zoek te gaan naar het interieur dat echt bij jou past. Want dat is altijd het allermooiste.

Nine Dots staat voor

● Een persoonlijke interieurontwerp op maat
● Een leuke en fijne samenwerking
● Het creëren van de plek waar jij het liefste bent; thuis

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Renate biedt verschillende pakketten aan, neem een kijkje op haar website: www.nine-dots.nl

Contact

Bel 06 15416508 of vul het contactformulier in en Renate neemt contact met je op voor een kennismaking.

Je kunt Interieurstylist Nijmegen Renate van Bruchem inschakelen voor interieuradvies en voor bedrijf en particulier.

Het Woonboek à la Nine Dots

“Ik ben ervan overtuigd dat een mooi, kloppend interieurmensen blij maakt. Net even die kleine sparkle in je huis, jouw woongeluk, dat maakt het verschil. En dat gun ik jou ook! In mijn woonboek deel ik mijn complete traject om jouw interieur de wow-factor te geven. Ik laat je stap voor stap zien wat je het beste kunt doen en kunt laten in jouw huis. Van moodboard tot indeling, van kleurenplan tot lichtplan, van meubelplan tot stylingplan, alle onderwerpen komen uitgebreid aan bod. Mijn woonboek staat vol met mijn persoonlijke ervaringen van de meer dan 130 interieurs die ik heb mogen ontwerpen, mijn kleurrijke foto’s en mijn tips en tricks. Hiermee wil ik jou inspireren om jouw droomhuis te creëren, met een toefje Nine Dots.”

Prijs 39,99 euro
Exclusief verzendkosten
Hardcover
123 pagina’s

Wil jij ook een exemplaar bestellen? Het Woonboek à la Nine Dots bestel je hier.

Review

“Verliefd!!! Heerlijk om te lezen (alsof Renate tegen je praat). Makkelijk en duidelijk, Nine Dots style foto’s!! En je gaat er absoluut van borrelen, ik stroom nu ongeveer over met ideeën. (Nu alleen nog tijd vinden).
Daarnaast is het ook gewoon een mooi boek, die niet in de boekenkast verstopt hoeft te worden.”

Klantreacties

“Renate is van begin af aan betrokken geweest bij de renovatie van onze woonboerderij. Met een advies op maat heeft ze meegedacht over alle keuzes die wij moesten maken, van lichtpunten tot indeling en van kleuren tot meubels. Ze was altijd beschikbaar voor vragen, wist precies te kiezen wat we mooi vonden en is bovendien heel betrokken en fijn in het contact. Het eindresultaat is een warm geheel geworden!”

Vanwege deze positieve ervaring hebben we Renate opnieuw gevraagd toen we een vakantiehuisje wilden gaan opknappen en inrichten. Ze dacht goed mee over de praktische toepasbaarheid van de ruimtes, het budget dat we hadden en de presentatie voor de website. En wederom een eindresultaat waar we erg blij mee zijn!”
Jasper en Floor

“Na een prettige eerste kennismaking is Renate aan de slag gegaan met de woonkamer van ons nieuwe huis. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en dit prachtig in beeld gebracht. De dingen waar we in het voorstel minder enthousiast over waren konden we goed met haar bespreken en ze bood direct een alternatief aan. Renate is altijd goed bereikbaar voor tussentijds overleg en vragen. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en hebben de woonkamer gekregen waarop we hoopten!”
Maartje

“We zijn via via bij Renate uitgekomen voor interieuradvies. Nadat we de eerste twee verdiepingen van ons jaren 80 huis bijna compleet verbouwd hadden moesten we écht aan de slag met styling…

Na een kort gesprek hebben we gekozen voor het het “Finishing touch” pakket. Gegevens gedeeld, heel fijn gesprek gehad en aan de hand daarvan het advies gekregen. Met het moodboard en alle adviezen zijn we in ons eigen tempo met de shoppinglist aan de slag gegaan. Zo zijn wij in een jaartje van een huis naar een thuis gegaan.

Voor de verbouwing waar nu voor staan duurde het dan ook niet lang voordat we weer bij Renate aanklopte. Ze is op basis van “Taking care of everything” pakket aan de slag gegaan met de bestaande badkamer en de compleet gestripte zolder. Ze heeft onze wensen en verwachtingen heel mooi weergegeven in 3D indelingen en sfeerimpressies.

En gewoon even aangeven als je wat details anders wilt of bedoelde, ze heeft er altijd een leuke oplossing of alternatief voor.

Wij kunnen haar van harte aanbevelen”
Niels en Kelly

“Renate is een erg prettig persoon en luisterde met aandacht naar onze wensen. Ze heeft een prachtig plan gemaakt voor onze woonkamer/keuken, waarbij ze steeds bleef afstemmen met onze wensen en ideeën. De communicatie verliep erg vlot en gemakkelijk.
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat: een kleurrijke, sfeervolle woonkamer/keuken!”

Marloes

“Renate helped me to style our home. She really knows about colour matching and home styling. We couldn’t find the right way to make our living room look (homely) but, with Renate’s Ideas for colours and accessories it really made all the difference. It’s amazing what a little more attention to the finest details in your home can do. I’m very happy with her services and communication throughout the process. I would definitely recommend Renate and have done so to many friends.”
Stacey

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u nog vragen over dit platform? Lees dan verder op de pagina werkwijze.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Nijmegen op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.