Interieurstylist | Interieuradvies Heerhugowaard
ATLJ Interieur Vormgeving

E-mail stylist

ATLJ Interieur Vormgeving
Linda van Geel-Wolkers
Tel: 06 20051116
www.atlj.nl

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Interieuradvies in Heerhugowaard | Interieurstylist Linda van Geel-Wolkers – ATLJ Vormgeving

Linda van Geel-Wolkers geeft interieuradvies in Heerhugowaard. Je kunt bij haar terecht voor interieuradvies, 3D interieurontwerp en meubelontwerp op maat. Ook geeft Linda de workshop ‘Kleur in je interieur’. Gezellig om te doen met een groepje vriendinnen.

Een goed advies voorkomt stress én bespaart jou tijd en geld. Linda’s doel: rust brengen in jouw interieur én in jouw hoofd. Voor Linda is ieder project even belangrijk, ongeacht de grootte. Omdat ieder mens en ieder huis uniek is, ontwerpt zij speciaal voor jou en vormgegeven rondom jouw leefstijl. Ze denkt met je mee en kijkt vérder! Want er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt. Na de projectfoto’s kun je alles lezen over wie Linda is en de mogelijkheden.

Wie is Linda?

Linda is al meer dan 25 jaar vormgever en heeft de afgelopen 19 jaar honderden (en voor een aantal klanten zelfs meerdere) interieurs vormgegeven. Ze behaalde haar diploma aan het Grafisch Lyceum Amsterdam (tegenwoordig Media College) en begon als grafisch vormgever in de lichtreclame. Aanvullend volgde ze de opleiding Binnenhuisarchitectuur. Eind 2004 startte ze samen met haar man Jeroen ATLJ Vormgeving, waarbij Linda interieurs voor haar rekening neemt en Jeroen huisstijlen, logo’s etc. Tevens ontwerpt hij naadloos behang op maat. Als fulltime ondernemer blijft Linda zich ontwikkelen door het bezoeken van beurzen en bedrijven, het lezen van vakliteratuur en ieder jaar een opfriscursus of training.

Mogelijkheden Interieuradvies

Schakel je Linda in, dan is er veel mogelijk: of het nu een uurtje hulp bij jou thuis is of in een winkel (€75 per uur) of een dagdeel interieuradvies aan huis inclusief verslag. Een compleet interieuradvies met moodboard, materiaal samples, indelingstekeningen, lichtplan en 3D visualisaties is uiteraard ook mogelijk of alleen een onderdeel hieruit zoals verschillende indelingstekeningen.

Wanneer je nog twijfelt over welk vorm van advies het beste aansluit bij jouw situatie, komt Linda graag bij je thuis om te luisteren naar jouw woonwensen. Stuur een e-mail via het contactformulier onderaan deze pagina en je ontvangt alle mogelijkheden van interieuradvies met uitgebreide informatie en bijbehorende prijzen. Vind je bellen fijner, dan mag dat natuurlijk ook.

Behang op maat | Naadloos behang

Wil jij in jouw interieur uniek (foto)behang of behang van een eigen foto en geen gedoe met losse banen? ATLJ beschikt over een grote collectie en beplakt muren van alle lengtes, naadloos! Het heeft een matte textiel look, kan tegen een stootje, blijft jarenlang mooi op kleur en je kunt het schoonmaken. Je hebt de keuze om het zelf te plakken of het aan ATLJ over te laten.

Daarnaast tekent Jeroen ook behang op aanvraag in zijn unieke stijl. Hij start bij jou op locatie, bekijkt en fotografeert de ruimte en noteert de afmetingen. Jij vertelt wat je graag op de muur wilt zien of laat je door Jeroen verrassen. Daarna vertaalt Jeroen in de studio jouw wensen naar een uniek en persoonlijk kunstwerk.

Op de website van ATLJ kun je voorbeelden van het naadloze behang van Jeroen bekijken.

Workshop ‘Kleur in je interieur’

Deze inspirerende workshop duurt 2,5 uur en kan bij Linda op locatie of een eigen gekozen locatie. Je leert er over kleureigenschappen, het effect van kleur en de laatste kleurtrends. Een moodboard helpt je bij het maken van lastige interieur keuzes en voorkomt miskopen. Daarom ga je ook zelf aan de slag tijdens de workshop: je maakt je eigen moodboard met behulp van woontijdschriften, kleurkaarten, stoffen en behangstalen. Tijdens de workshop kun je een speeddate persoonlijk interieuradvies (±10 minuten) doen. Op haar eigen website kun je je aanmelden.

Kosten: groepsprijs €375 (5-10 personen) inclusief consumpties, handout en materiaal (excl. eventuele reiskostenvergoeding).

Contact | Vertel Linda hoe jouw droomhuis eruit ziet!

Is jouw interesse gewekt en ben je benieuwd of Linda jou kan helpen met jouw woonwensen? Neem contact op met Linda interieurstylist in Heerhugowaard. Bel 06 20051116 of stuur een mail via het onderstaand contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.