Interieurstylist | Interieuradvies Leiden
casa&co. Marieke Blezer

E-mail stylist

casa&co.
Marieke Blezer
06-29127748
www.casaenco.nl

Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking

Welkom bij Interieuradvies Leiden | casa&co.

Over Marieke Blezer

In 2010 startte Marieke Blezer casa&co. met het idee dat elk huis het verdient om er het maximale uit te halen. Dat kan zijn maximaal woonplezier of juist maximale opbrengst bij de verkoop van de woning. Om haar klanten goed te adviseren volgde zij o.a. interieuropleidingen aan de Chelsea School of Art in Londen, kleuropleiding bij Nia Academie en een opleiding vastgoedstyling. Zij heeft er lol in om met weinig middelen een mooi plaatje neer te zetten. Werk je met haar dan krijg je een eerlijk advies en een woning met sfeer, kleur en eenheid. Kenmerkend voor haar werk is dat zij graag verschillende stylen mixt en niet bang is voor toepassen van kleur.

Interieurstyling

Je wilt hulp bij het inrichten van je (nieuwe) woning om het jouw thuis te maken? Marieke Blezer van casa&co. denkt graag met je mee. Haar doel is om van jouw huis een praktisch, leefbaar en sfeervol thuis te maken. Marieke begint altijd met een kennismaking om jou en jouw huis te leren kennen. Wie wonen er? Wat zijn de fijne plekken in huis? Welke meubelstukken moeten zeker blijven? Wat mis je in huis?

Brainstorm advies aan huis €225

– 2 uur mondeling interieuradvies aan huis.
– Mondelinge inspiratie en ideeën
– Advies op gebied van kleur en indeling
– Antwoord op al je vragen.

Interieuradvies op maat vanaf €695

– Moodboard
– Kleuradvies
– Plattegrond met indelingsplan
– Meubelvoorstel

Vastgoedstyling

Marieke maakt van elke lege of gedateerde te koop staande woning een gewild opbject door deze sfeervol in te richten met decormeubels van karton aangevuld met sfeervolle accessoires. Uiteraard kun je ook voor echte meubels kiezen.

Marieke helpt je ook graag bij het verkoopklaar maken van jouw woning door de pluspunten te benadrukken zodat je huis klaar is voor een verpletterende eerste indruk op internet (Funda). Lees op Marieke’s website meer over de mogelijkheden en tarieven of vraag het gratis e-book aan.

Je kunt Interieurstylist Leiden Marieke Blezer van casa&co. inschakelen voor interieuradvies, vastgoedstyling, fotostyling, fotografie en woning inrichten.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier hieronder of bel Interieurstylist Leiden voor een afspraak.
Alle interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je eigen regio. AlleStylisten.nl.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Den Haag op AlleTuinontwerpers.nl of op www.AlleTuinarchitecten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.