Interieurstylist | Interieuradvies Leiden
casa&co. Marieke Blezer

E-mail stylist

casa&co.
Marieke Blezer
Tel: 06-29127748
www.casaenco.nl

Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking

Interieuradvies in Leiden | Interieurstylist Marieke Blezer | casa&co.

Marieke Blezer geeft interieuradvies in Leiden en daarbuiten. In 2010 startte zij casa&co. met het idee dat elk huis het verdient om er het maximale uit te halen. Dat kan zijn maximaal woonplezier of juist maximale opbrengst bij de verkoop van de woning. Om haar klanten goed te adviseren volgde zij o.a. interieuropleidingen aan de Chelsea School of Art in Londen, kleuropleiding bij Nia Academie en een opleiding vastgoedstyling. Zij heeft er lol in om met weinig middelen een mooi plaatje neer te zetten. Werk je met haar dan krijg je een eerlijk advies en een woning met sfeer, kleur en eenheid. Kenmerkend voor haar werk is dat zij graag verschillende stylen mixt en niet bang is voor toepassen van kleur.

Jouw huis als lievelingstrui

Thuiskomen moet hetzelfde gevoel geven als jouw lievelingstrui aantrekken. Een plek waar je blij van wordt en bij jou en de manier waarop je leeft past. Een huis dat af is en waar je lekker kan ontspannen. Heb je er genoeg van om woonboulevards bezoeken en dan nog geen beslissing te kunnen nemen. Of nog erger, een hele dure miskoop doen. Maar wil je een huis dat af is en in een keer goed, maar nog mooier dan jezelf had kunnen verzinnen? Ga je verhuizen of wil je juist ontdekken hoe jouw huidige huis beter bij jou kan passen? Ga je samenwonen en komen jullie smaken niet overeen? Zijn de kinderen uit huis en wil je deze nieuwe fase jouw huis op een andere manier gebruiken?

Stijlvol interieur en toch praktisch

Casa&co. helpt je graag op weg om van jouw huis een stijlvol, maar ook een praktisch huis te maken. Een huis dat helemaal in balans is en past bij jullie, de bewoners. Marieke werkt onafhankelijk en mixt graag verschillende stijlen in combinatie met kleur in het interieur. Ze is er voor je als je iets anders zoekt dan witte muren en een grijze bank. Bij casa&co. kun je terecht voor:
● Interieuradvies aan huis
● Kleuradvies
● Indelingsplan
● Materialenplan
● Lichtadvies
● Maatwerk meubels
● Personal shopping
● Online interieuradvies

Vastgoedstyling

Marieke maakt in een dag jouw woning Funda klaar. Van elke lege of gedateerde te koop staande woning maakt zij een gewild object door deze sfeervol in te richten met decormeubels van karton aangevuld met sfeervolle accessoires. Uiteraard kun je ook voor echte meubels kiezen. Zij benadrukt de pluspunten zodat jouw huis klaar is voor een verpletterende eerste indruk op internet (Funda). Lees op Marieke’s website meer over de mogelijkheden en tarieven of vraag het gratis e-book aan.

Contact met casa&co

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier hieronder of bel interieurstylist Leiden op 06-29127748 voor een afspraak. Je kunt Interieurstylist Leiden Marieke Blezer van casa&co. inschakelen voor interieuradvies, vastgoedstyling, fotostyling, fotografie en woning inrichten.

Reviews van klanten

“Wij hebben een nieuwe woning laten bouwen en Marieke al vroeg in het proces betrokken om ons te voorzien van een volledig stylingadvies. Dat begon met indelingen, lichtplan en vervolgens kleuradvies maar ook meubels etc. Tot in de puntjes wisten we wat we konden gaan uitzoeken en bestellen. De doos materialen die ze voor ons samenstelde was hierbij erg behulpzaam. Vragen tussendoor heb ik vaak gesteld en altijd een fijn advies of net even de bevestiging die ik nodig had. Inmiddels wonen we in ons huis en zijn we Marieke heel dankbaar voor haar professionele oog. Kortom, heel erg blij met haar professionele creativiteit en alle hulp, bedankt Marieke! Ik kan Casa&co. absoluut aanraden!.”
Renate Meijnders

“Heel blij met het advies van Marieke! Zowel bij de styling van ons oude huis voor de verkoop als interieuradvies in ons nieuwe huis. We hebben vrijwel alles overgenomen, heel tof hoe alles uiteindelijk past en klopt!”
Amanda Hanse

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je eigen regio.

Heb je ook een tuinontwerper voor jouw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Den Haag op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.