Interieurstylist Interieuradvies Eindhoven
Accent in Huis | Conny de Bresser

E-mail stylist

Accent in Huis
Conny de Bresser
Tel: 06 25473240
www.accentinhuis.nl

Bel of mail voor meer informatie en tarieven

Interieuradvies in Eindhoven – Interieurstylist Conny de Bresser – Accent in Huis

Interieuradvies in Eindhoven nodig? Maak dan kennis met interieurstylist Conny de Bresser van Accent in Huis. Zij adviseert particulier en bedrijf bij het inrichten en restylen van diverse ruimtes, geeft verkoopstylingadviezen, richt leegstaande en modelwoningen in en verzorgt professionele fotopresentaties.

Over Accent in Huis

Conny is gediplomeerd interieur- en verkoopstylist en staat voor een persoonlijke aanpak, professioneel advies en kwalitatieve uitvoering. Accent in Huis is lid van de beroepsvereniging voor interieurstyling professionals BNS CRISP en als adviseur aangesloten bij Designlinq. Conny heeft meegewerkt aan het RTL4 programma TV-Makelaar ‘Mission Impossible’.

Accent op Verkoop

Verkoopstyling
Uw woning de best mogelijke presentatie geven, vergroot uw verkoopkansen en kost minder dan u denkt. Conny streeft er altijd naar om met minimale middelen een groots resultaat te bewerkstelligen.

Inrichting bij leegstand

Conny verzorgt tijdelijke inrichting bij leegstand zoals modelwoningen, leegstand en gemeubileerd verhuren van een woning. Naar wens richt zij de woning sfeervol in met meubels, accessoires, gordijnen en verlichting. Hierdoor spreekt de woning potentiële kopers meer aan waardoor de verkoopkansen vergroot worden.

Woningfotografie

Goede woningfotografie is een essentieel onderdeel van de totale woningpresentatie. In combinatie met professionele verkoopstyling zorgen goede foto’s voor de onderscheidende factor op internet, advertentie en brochure. Professionele verkoopteksten completeren het geheel. Ook hiervoor kunt u bij Accent in Huis terecht.

Accent op Wonen

Conny vindt het een uitdaging een interieur te creëren dat uw persoonlijke stempel draagt, een plek waar u zich thuis voelt en kunt ontspannen. Van een kleuradvies tot een volledig interieuradvies. Zij luistert naar u, inventariseert uw wensen, eisen en ideeën en werkt een vertaling hiervan uit in een advies. Na het advies kunt u zelf met de uitvoering aan de slag of laat dit geheel of gedeeltelijk over aan Accent in Huis.

Accent in Bedrijf

Ook zakelijke opdrachtgevers zijn bij Accent in Huis aan het juiste adres. Uw bedrijfsinrichting mag reflecteren waar u en uw bedrijf voor staan. Een uitstraling creëren die bij u en uw product/dienst past, herkenbaarheid en vertrouwen geeft aan uw klanten en tevens een erg prettige werkomgeving is voor u en uw personeel. Dat is wat Conny met Accent in Huis voor u nastreeft.
Accent laat graag zien wat je in Huis hebt!

Diensten en Portfolio

Nieuwsgierig? Lees meer over Conny’s diensten of neem een kijkje in haar portfolio

In Contact met Stylist Eindhoven

Benieuwd naar wat Conny de Bresser voor jou kan betekenen? Bel interieurstylist Eindhoven op 06 25473240 of mail via het mailformulier. U kunt interieurstylist Conny de Bresser van Accent in Huis uit Best inhuren voor interieurstyling, verkoopstyling, inrichting leegstaande en modelwoningen en professionele fotopresentaties in de regio Noord-Brabant.

Reacties van Klanten

“Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Het was een spannend traject waarbij we onze begane grond vanaf tekening realiteit hebben zien worden. We hebben erg veel werkzaamheden zelf gedaan, maar onze dank gaat uit naar Accent in Huis voor het totaalontwerp en begeleiding. Alle bedrijven die Conny heeft aanbevolen hebben stuk voor stuk vakwerk geleverd en personeel was erg prettig in de omgang. Ook hebben wij op advies van Accent in Huis onze woning voorzien van duurzame wandverf voor een beter binnenklimaat. We zijn ook superblij met onze muurschildering in de keuken die Conny voor ons ontworpen heeft. We zijn nog niet helemaal klaar en gaan nog op zoek naar mooie wanddecoratie en een authentiek kastje maar het is nu al zeer prettig wonen en alle moeite dubbel en dwars waard geweest!”
Gerard uit Best

“Conny kwam bij ons langs voor verkoopstylingadvies én de woningfotografie en ging meteen aan de slag. We hebben het huis van boven tot beneden en van voor tot achter doorgelopen. Ze loopt als onafhankelijke door het huis en kijkt naar alle zaken, groot en klein, waar een potentiële koper ook naar kijkt. Je krijgt tips voor kleine reparaties van dingen die je zelf als bewoner niet meer ziet. De styling in de verschillende ruimtes zorgt ervoor dat iedere kamer perfect gepresenteerd wordt. Met hele kleine middelen en ideeën kan je huis er ineens heel anders uitzien en een breder publiek aanspreken. Kortom een geweldige toegevoegde waarde, waardoor wij mede ons huis binnen 3 weken hebben verkocht!”
Fam. Hoozemans, St. Oedenrode

“We hebben Conny in eerste instantie gevraagd om kleuradvies voor de wanden in de woonkamer. Aan de hand van de eerste kennismaking kreeg Conny een beeld van ons verzoek. Omdat de stukadoors al volop bezig waren en de meubels al opgeslagen stonden, maakten we het haar niet gemakkelijk. Nadat Conny onze meubels en overige inrichting had bekeken wist ze precies welke kleuren het moesten gaan worden. Conny gaf ons een kleuradvies wat bij ons en onze meubels past. Omdat het zo goed klikte met Conny vroegen we haar vervolgens ook om te helpen met de keuze voor accessoires en gordijnen. Conny maakte een praktische lijst met foto’s, prijzen en leveranciers. Door het gebruik van de lijst konden we gerichte aankopen doen, wat ons een hele hoop tijd bespaarde. Zij verwees ons naar leveranciers waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben en dit leverde verrassende resultaten op. Het waren stuk voor stuk winkels met prettige, bekwame mensen. De prijs/kwaliteit van de accessoires stond in een goede verhouding. Het eindresultaat is een woonkamer waar alles op elkaar is afgestemd met leuke accenten, waarin we ons echt thuis voelen.”
Fam. Antonise uit Eindhoven

“Als alleenstaande werkende moeder van twee tieners leek het bijna onmogelijk om in 6 weken tijd mijn aangekochte huis, een renovatieproject, bewoonbaar te maken. Uiteraard heb ik veel te danken aan familie en vrienden die belangeloos hebben geholpen. Zonder de hulp van Accent in Huis echter, zou ik hier niet in zijn geslaagd. Het is ons niet alleen gelukt om binnen mijn beperkte budget te blijven, maar de meest belangrijke woonruimtes als woonkamer, slaapkamers, badkamer, toilet en keuken zijn binnen 6 weken i.p.v. ‘bewoonbaar’, helemaal af en ingericht. Conny heeft me op haar prettige en doortastende manier aan de hand genomen en me niet alleen begeleid en geadviseerd bij de inkoop van alle (bouw)materialen maar ook een actieplan opgesteld en op basis van mijn bestaande inrichting een kleur- en indelingsadvies gegeven. Ik waardeer haar inzet en professionaliteit enorm en kan een samenwerking met Accent in Huis dan ook van harte aanbevelen!”
Petra uit Best

AlleStylisten.nl : interieurstylisten voor interieuradvies en verkoopstyling in je regio.

Heeft u ook een tuinontwerper voor uw tuin nodig? Kijk dan eens bij Tuinontwerper Eindhoven op AlleTuinontwerpers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.